#Cennet mahallesi yunusun komisere sorduğu tüm saçma sorular

Corona Virüs Sonrası Filipinler İçki Alemi 01:36

Corona Virüs Sonrası Filipinler İçki Alemi

Çin'den tüm dünyaya yayılan corona virüs insanların sosyalleşmesini etkiliyor. Filipinler'de içki alemi de etkilenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sivaslı Muhtarın Köylüye Corona Virüs İsyanı 00:25

Sivaslı Muhtarın Köylüye Corona Virüs İsyanı

Corona virüsü sonrası tüm uyarılara rağmen dışarı çıkan insanlara sinirlenen muhtar cami minaresinden anons yapıyor. Ama kızdın bir şekilde anons yapıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gül Böreği Tarifi 01:52

Gül Böreği Tarifi

malzemeler: 3 adet yufka 50 gr tereyağı İçi için: 200 gr peynir ya da kaşar loru 7-8 dal maydanoz Üzerine: 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı sıvı yağ Hazırlanışı; 1.1 adet yufka 4 parçaya bölünür. 2.1 parça yufka laınar..

Hindistan Cevizli Şipşak Kurabiye Tarifi 01:52

Hindistan Cevizli Şipşak Kurabiye Tarifi

malzemelere 1 paket margarin ya da tereyağı (250g) 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un (yaklaşık 3,5 - 4 su bardağı) 1 su bardağı hindistan cevizi 2 adet yumurta Hazırlanışı: ..

Kalburabastı Tatlısı Tarifi 02:33

Kalburabastı Tatlısı Tarifi

Malzemeler 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı irmik yarım paket (125) g tereyağı veya margarin 1. 5 çay kaşığı karbonat 3. 5 su bardağı un (yaklaşık) Şerbeti için; 2. 5 su bard..

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi? 05:38

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi?

Sizi arayan numaraların kim olduğunu öğrendiğiniz uygulamalardan sonra, insanların sizi rehbere nasıl kaydettiğini de GetContact ile öğrenebiliyorsunuz. GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? GetContact nedir? G..

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi 05:36

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi

1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesi 3 tatlı kaşığı sürmelik peynir veya labne 1,5 tatlı kaşığı bal 5 tane pötibör bisküvi Su bardağından biraz ufakça bir bardağa 1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesini koyun. Üzerine kaynar su ekleyip..

Mangalda Tavuk Kanadı ve Budu Tarifi 06:59

Mangalda Tavuk Kanadı ve Budu Tarifi

1 kg tavuk- kanat kemiksiz but karışık 6 diş sarımsak 2 çay bardağı kefir 3-4 dal taze kekik 1,5 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 çay kaşığı tuz 2 tepeleme çay kaşığı kimyon 2 tatlı kaşığı pul ..

Patates Salatası Tarifi  Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Salatası Tarifi 08:26

Patates Salatası Tarifi Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Sal

6 adet küçük patates ½ su bardağı su 2 çorba kaşığı sirke 15 çorba kaşığı7 bir çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı sade hardal 2 çorba kaşığı tane hardal 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz tatlı biber 1 tatlı kaşığ..

Konuşmasıyla Netflix'in Profil Açıklamasını Değiştiren Murat Övüç 00:28

Konuşmasıyla Netflix'in Profil Açıklamasını Değiştiren Murat Övüç

Murat Övüç, Netflix'e film izlemek için seslendi. Tüm Türkiye onu konuştu. İzliyoruz....

  • PengoTV tarafından
  • 220 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Coronasavar Şemsiye 00:15

Coronasavar Şemsiye

Corona virüs tüm dünyayı etkisi altına almışken herkes bu salgından korunma derdinde. Bu amcada geliştirdiği şemsiye sayesinde kendince önlem almış...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Arabada Sızan Sürücüyü Tokatlayan Polis 00:15

Arabada Sızan Sürücüyü Tokatlayan Polis

Rusya'da alkolü fazla kaçıran bir sürücü arabasını bir yere çekip direksiyon başında uyumuş. Tüm uğraşlara rağmen uyanmayan sürücü polis tarafından tokatlanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 189 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İyiki Varsınız : Prof.Dr.Ercüment Ovalı, Acibadem Labcell Ekibi 00:44

İyiki Varsınız : Prof.Dr.Ercüment Ovalı, Acibadem Labcell Ekibi

Saat 23.??. Virusun 72 saatte yapmasi gereken etkiden cok daha fazlasini yaptığını gözlemledik. Vero hücrelerini beklenenden kısa sürede parçalamış. Neden? Çözmeye calisacagiz. Sonuc:Test tekrarı.... Sayın hocam size ve..

Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi 09:02

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 dilim (30 gr) sucuk 1 parça dil peyniri(85 gr) 3 tane kıl biber 1 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı su 1 çay kaşığı kekik Elektrikli ocağı açın. Elektrikli ocak benim de öğrenciliğimde çok kez ha..

Ford Otosan Haber Var : İyileşeceğiz 00:59

Ford Otosan Haber Var : İyileşeceğiz

Ford Otosan Genel Müdürü sayın Haydar Yedigün Yükümüz ağır; ama en çok da bu zorlu günlerde dışarıda bizim için çalışan tüm emekçilerimizin. Sorumluluk, cesaret ve azim duygusu ile bu yükü taşıyan herkesin yanındayız ...

Gökçe - Tuttu Fırlattı 03:30

Gökçe - Tuttu Fırlattı

Tuttu Fırlattı - 2011 PASAJ FİLM REKLAM Tüm klipler için tıklayın! http://www.netd.com/muzik..

  • TEK KANAL tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Narlı Ispanaklı Yumurta 12:08

Narlı Ispanaklı Yumurta

5-6 kök ıspanak 3 yumurta 2 çorba kaşığı nar tanesi 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı zeytinyağı ½ limon 5-6 kök ıspanağı 3 parmak kalınlığında kabaca doğrayın. Kök kısımları biraz daha sert olduğ..

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin, hayallerimde nefesin Bekliyor kalbim, inan Her mevsim b..

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor 01.04.2018 Maç Özeti 04:40

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor 01.04.2018 Maç Özeti

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor Maç Özeti İzle Süper Lig'in 27. haftasındaki Galatasaray-Trabzonspor maçı 3 gole sahne oldu. Şampiyonluk yolunda Galatasaray için hayati önem taşıyan maçta Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nd..

  • PengoTV tarafından
  • 3.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay Peynirli Poğaça Tarifi 04:25

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi

Peynirli Mayasız Poğaça İçin malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta (akından çırpıp yarısını ayırın) yarım su bardağı mısır unu yarım su bardağı siyez unu (yoksa normal un ekleyin) 1 su barda..

Sosyal Mesafeye Uygun Horon 00:55

Sosyal Mesafeye Uygun Horon

Corona virüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alarak zor günler geçirtiyor. Gemide çalışan Karadenizliler ise yaşam sevincinden hiçbir şey kaybetmeden Corona virüsle mücadele ediyor ve horon ile motive oluyorlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 337 görüntüleme
  • 4 yıl önce
23 Nisan Şarkısı-Sanki Her Tarafta Var Bir Düğün-Sözsüz müzik 01:04

23 Nisan Şarkısı-Sanki Her Tarafta Var Bir Düğün-Sözsüz müzik

#100yıl #23nisanşarkısınİlgi gösteren,dinliyen bu kaydı kullanan öğretmenlerimize ve tüm herkese TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM Gönül rahatlığı ile çalışmalarınız da bu kaydı kullanabilirsiniz. Zaten bu amaçlıdır...

  • TEK KANAL tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Güney Afrika Devlet Başkanı'nın Maske ile İmtihanı 00:18

Güney Afrika Devlet Başkanı'nın Maske ile İmtihanı

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle alınan önlemlerle ilgili halkı bilgilendirmek için ekran başına geçen Güney Afrika Devlet Başkanı Cyril Ramaphosa konuşma yapacağı sırada maskesini takmakta z..

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kremşantili Poğaça Tarifi 04:58

Kremşantili Poğaça Tarifi

1 paket kuru maya(yada yarim paket yas maya kullanin) 125 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı yada margarin 1 su bardağı ilik süt 1 tatli kaşığı seker 2 tane yumurta (Hamura birini tüm kirin digerinin sadece beyaz hamura..

Yonca Poğaça Tarifi 14:22

Yonca Poğaça Tarifi

Yonca poğaça tarifi Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 250 gram quark(süzmeyogurt) evde vardı diye kullandım ama Sizler quark yerine bir su bardağı süt ekleyebilirsiniz. 1 paket yaş maya (isteyenle..

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi 05:32

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi

4 adet kuzu incik 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı Refika’ca kuzu kokusu 4 dal biberiye 1 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 3 dal kereviz sapı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı kırmızı üzüm sirk..

Rusya'da Corona Güvenli mesafeyi  Koruyamadığı için dayak yiyen kadın 00:16

Rusya'da Corona Güvenli mesafeyi Koruyamadığı için dayak yiyen kadın

Moskova Bölgesi'nin tüm dükkanlarında, ziyaretçileri coronavirüsün yayılmasını durdurmak için güvenli bir mesafe gözetmek amacıyla işaretler yapılır. emekli kadın bu işrati görmeyince , Adamın şiddetine maruz kaldı. ne y..

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Gözleme Tarifi 03:16

Gözleme Tarifi

1.Yoğurma kabına 6 su bardağı un, 2 tatlı kaşığı tuz, 1 pakete instant maya alınır. 2.2 -2,5su bardağı su yavaş yavaş eklenerek ele yapışmayacak kıvamda hamur hazırlanır. 3.Hamurdan bezeler oluşturulur ve üzerleri kapat..