#Cennet mahallesi yunusun komisere sorduğu tüm saçma sorular

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

işini aşk ile yapanlar 00:56

işini aşk ile yapanlar

istanbul temizlik çalışanı , sokağa çıkma yasağında işini aşkla yapıp . tüm mahalliden alkış aldı...

  • PengoTV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ağaç Kesme Ustasının Tehlikeli İşi 01:00

Ağaç Kesme Ustasının Tehlikeli İşi

Ağaç keserken tüm güvenli alamayanların halleri..

  • PengoTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Antreman Diye Kız Arkadaşının Burnunu Kıran Ayı 00:47

Antreman Diye Kız Arkadaşının Burnunu Kıran Ayı

Zaten baştan yatak odasında dövüş antramanı yapmak en büyük saçmalık. Üstüne 1,90 boyu ve dolap gibi cüssesiyle bir adam kendi gücünden bîhaber mi olur ki öyle kontrolsüzce tüm güç atıyor tekmeyi?..

  • PengoTV tarafından
  • 203 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yük Gemisi Kazası 02:08

Yük Gemisi Kazası

Yanaşayım derken tüm yük limanını harabeye, demir salatasına dönderiyor..

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun 00:50

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun

Her koşulda çalışmaya, üretmeye devam tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun. #türktraktör #DünyaÇiftçilerGünü #iyileşeceğiz..

  • PengoTV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat, Aslı'ya aşkını yeniden dile getiriyor; yeni bir başlangıç için adım atıyorlar! Ferhat ile Aslı, zorlu süreçleri birlikte atlatmak için yeni bir adım atmaya karar ve..

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı yayında! Tekin, cinayetten gözaltına alınıyor! Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor! Tekin'in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne ..

Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi 02:22

Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi

Bayatlamayan tuzlu kurabiye nasıl yapılır? 250 g margarin, 2 yemek kaşığı sıvı yağ yoğurma kabına alınarak karıştırılır, 2 yemek kaşığı sirke, 2 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 paket kabartma tozu eklenere..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Musallat 2 Lanet Hd İzle 1:22:19

Musallat 2 Lanet Hd İzle

Konusu : Tıbba göre insan hafızası 2 yaşından öncesini hatırlayamaz. Ömrümüzün bu dönemi zihnimiz için kapkaranlıktır. Fakat öğretmen Elif (Türkü Turan) hayatının bu karanlık dönemi ile yüzleşmek zorunda; zira kendisine..

Yaptığı Yapacağı Şakaya Pişman Olan Adam 00:36

Yaptığı Yapacağı Şakaya Pişman Olan Adam

Buzdolabının önüne başlığı ters giyerek dikilirken neyin peşinde idiyse, tüm niyeti kursağında kaldı...

  • PengoTV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kenan Doğulu - Vay Be (Official Video) #VayBe 04:16

Kenan Doğulu - Vay Be (Official Video) #VayBe

Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER DÜĞÜMLERİ HER TARAFTA YARIM SÖZLER DÜŞÜNMEDİM DEĞİ..

S-400 Sistemi Kullanmak İçin Alındı 02:53

S-400 Sistemi Kullanmak İçin Alındı

Türkiye, Rusya'dan aldığı S-400 hava savunma sistemlerini ne zaman aktif hale getirecek? İkinci sistemin teslimatı ne zaman olacak? Türkiye ile ABD arasında yaşanan F-35 krizinde son durum ne? İşte tüm bu soruların cevab..

Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu 02:29

Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu

AK Parti'nin 27 maddelik baro teklifinin ayrıntıları belli oldu. Teklife göre, ekim ayının ilk haftasında tüm barolarda başkan ve yönetim ile delege seçimleri yapılması öngörülüyor. Düzenleme aynen yasalaşırsa, 5 binden ..

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi 04:31

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi

(4 kişi için) 150 gram kıyma (50 gr kuzu – 100 gr dana döş) 1 adet küçük soğan 10 dal maydanoz 1 dolu çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 70 gr sucuk ( tüm baharat ve sarımsak ihtiyacı buradan gelecek) 1 tepeleme çay k..

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı 00:55

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, Cüneyt'i tüm yaptıkları için ölümle cezalandıracak mı? Ferhat ve Aslı, hayatlarındaki kötülükleri çıkartarak; yeni bir hayata başlangıç yapmak için birbirlerine söz ve..

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi 08:05

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi

4 adet yufka(ben kuru yufka kullandim) Sosu icin gerekenler 1 cay bardagi dolusu yogurt 1 cay bardagi dolusu siviyag 2 tane yumurta Ic malzemesi icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 2 tane kuru sogan Maydonoz Tuz karab..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Pandemi sürecinde kırmızı et tüketimi nasıl olmalı 05:47

Pandemi sürecinde kırmızı et tüketimi nasıl olmalı

Tüm dünyada etkisi devam eden korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında kırmızı et tüketimine dair alınacak önlemler için işin uzmanından uyarı geldi. Kırmızı etin nasıl tüketilmesi gerektiği konusunda uyarılarda buluna..

Itaewon Class 1.Sezon 7.Bölüm 1:08:46

Itaewon Class 1.Sezon 7.Bölüm

DanBam'a istenmeyen bir ziyaretçi gelir. Saeroyi, Kang Min-jung'a ağır bir teklif götürür ve Yi-seo ile tüm hikâyesini paylaşır...

Polisler Üniversite Sınavı İçin Seferber Oldu 02:42

Polisler Üniversite Sınavı İçin Seferber Oldu

Tüm Türkiye'de üniversite sınavı heyecanı yaşandı. Öğrenciler 1 yıldır bu sınavı bekliyorlardı. Ancak geç kalanlar oldu. Sınav maratonuna başlamadan koşu maratonu başladı. Polisler de öğrenciler mağdur olmasın diye sefer..

Murat Övüc & Murat Uyar - Dalga Dalga (Official Video) 03:59

Murat Övüc & Murat Uyar - Dalga Dalga (Official Video)

Dalga Dalga’nın ilk single çalışmam Sizlerle.. Bu konudaki heyecanınmı tüm sevenleriyle paylaşmaktan çok mutlu oldum, “ Amacımız güzel ülkemin güzel insanlarını bir nebze de olsa eğlendirmek, gülümsetmek ve mutlu etmek” ..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi 07:44

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler: 1 kilo (6 adet yufka) Yufkacılardaki yufkalar 1 kilo için genellikle 5 tane geliyor yufkaları ıslatmak için: 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı veya biraz daha ..

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor 02:31

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor

Türkiye Eylül ayında hayvan ve doğaya karşı suçlarla mücadele edecek doğa polisleriyle tanışacak. Bu birimde görev yapacak polisleri eğitecek kursun açılışında Konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hayvanlara yapılan t..

İstiklal Caddesi'nde pes dedirten görüntüler 03:21

İstiklal Caddesi'nde pes dedirten görüntüler

Maske takma zorunluluğu ve tüm uyarılara rağmen Taksim ve çevresinde yüzlerce kişi yasağı hiçe saydı. Maske takmayan ve sosyal mesafeyi dikkate almayan çok sayıda kişinin yanı sıra nostaljik tramvaya da maskesiz binen ki..

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye... 06:08

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye...

Türkiye, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamayla sert tepki gösterdi. Açıklamada; Ermeni silahlı unsurlarının Azerbaycan’ın Tovuz bölgesine gerçekleştirdiği saldırıyı ş..

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi 08:15

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi

Kıymalı, Patlıcan ve Sebzeli Pide Tarifi İçin Malzemeler: Pide Hamuru İçin: yarım su bardağı süt yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine) yaklaşık 4 buçuk su bardağı un (hepsini birden..

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi 02:28

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi

Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde meydana gelen sel felaketi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Tanzanya'da, güney Darüsselam şehrinde şiddetlenen yağışlar sonrasında meydana gelen sel felaketinde 9 kişi hay..