#Cennet mahallesi yunusun komisere sorduğu tüm saçma sorular

Babuş - Arabesk Geceler 03:26

Babuş - Arabesk Geceler

Arabesk Geceler şarkı sözleri ile Kim aldı seni benden Deli gibi severken Yıkıldı tüm hayaller Sevinçten uçarken Kim aldı seni benden Deli gibi severken Kadehimi doldurdum Geri dönmezsen eğer İçerim kederimden Nefesim..

Güzel Oyuncu Melisa Şenolsun'dan Muhteşem Performans 11:11

Güzel Oyuncu Melisa Şenolsun'dan Muhteşem Performans

Netflix yeni dizisi Atiye'nin oyuncuları arasında bulunan Melisa Şenolsun kameralar karşısına bu kez çok farklı çıktı. Güzel oyuncu Melisa Şenolsun doğal güzelliği ve düzgün fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başar..

  • BETA tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güzel Oyuncu Yasemin Özilhan'ın Sırrı Ortaya Çıktı 08:51

Güzel Oyuncu Yasemin Özilhan'ın Sırrı Ortaya Çıktı

Yasemin Ergene olarak tanıdığımız güzel oyuncu 2011'de İzzet Özilhan'la evlenmesiyle Yasemin Özilhan adını kullanmaya başlamıştır. iki çocuk annesi Yasemin Özilhan düzgün fiziği ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çe..

  • BETA tarafından
  • 238 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hülya Avşar Genç Kızlara Taş Çıkardı 15:57

Hülya Avşar Genç Kızlara Taş Çıkardı

Hülya Avşar yine güzelliği ile büyüledi. Hülya Avşar'ın genç kızlara taş çıkaran bikinili pozu gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ilerleyen yaşına rağmen fit vücudu ile tüm dikkatleri üzerine çe..

  • BETA tarafından
  • 276 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maşa İle Koca Ayı - Maşa Bir Şef 25:28

Maşa İle Koca Ayı - Maşa Bir Şef

Maşa İle Koca Ayı tüm Rus çocukları tarafından bilinen Rus folkloründe kahramanlardir. Sadece dizilerde modern dünyada yaşamakta ve farklıdırlar; bu da Animaccord Animasyon Stüdyosu’na etkileşimlerde yeni olasılıklar get..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Banu Parlak - Aman 03:05

Banu Parlak - Aman

Aman şarkı sözleri ile Tüm dünyanın yükü bende olsa Bugün aşkım beni bıraksa Kalbimi bin defa daha kırsa Yeniden yeniden düşüp kalksam İnancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa Can, bu can benim can, y..

Bugs Bunny - Denek Tavşan - 1955 (Türkçe Altyazılı) 07:06

Bugs Bunny - Denek Tavşan - 1955 (Türkçe Altyazılı)

Ünlü Oscar ödüllü karikatür tavşanı Bugs Bunny, haftalık ilk televizyon dizisinin yanı sıra, Daffy Duck, Domuz Domuzu, Elmer Fudd, Yosemite Sam, Tazmanya Canavarı, Tweety Kuş, Sylvester dahil olmak üzere tüm Warner Broth..

Buray - Tac Mahal 04:00

Buray - Tac Mahal

Buray - Tac Mahal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ben hiç sevilmedim ki sevmeyi nereden bileyim Acımaz oldu belki canım, katılaştım buz kestim Bana hiç dokunan olmadı seni söyle nasıl sarayım Bir gecelik kaçamaklar bile uğra..

Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik)

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünden akan yağmurlar Döndürür çölleri sele Saçına kopan fırtınalar Eserken ruhumda hâlâ Dediler: Bu..

 Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya 03:07

Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya

Murda & Ezhel - Aya Müzik Dinle Şarkı Sözleri Spankito Na na na na Na na na Ey, ey Ey, shawty bana baksan Bende yazsam sana bir love song, yeah Gel omuzuma yaslan Shawty benimle misin bu akşam? Yeah Dediki götür beni aya..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

Pera - Biri Vardı 04:23

Pera - Biri Vardı

Pera - Biri Vardı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yürüyorum bomboş sokak Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir damla yaş Duruyorum sonra bir an Geçince zaman Yokluğunu anlıyorum Susuyorum tüm sözler tükenmiş gibi Anlamı yok ya da..

Kalben - Derdimin Çiçeği 03:39

Kalben - Derdimin Çiçeği

Kalben - Derdimin Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hep başka biri olmak ister gibi bu halin. İçinde rüzgar esmede. Gölgeni taşır dalgalar, sabah 9 akşam 6. Hayat seni es geçmede. Bir bilen ya da falcı anlatır kaderini..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum 04:05

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üç yıl olmuş artık ayrıldığımız. Dönüşü olmayan yollardayız. Üç yıl olmuş artık son bakışmamız. Ne ayı kaldı şimdi, ne haftası. Gözlerimden uzaklarda, Benim ..

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum 03:44

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hasret yakar günlerdur Gözlerim yollaruni Yüreğume akar durur Sensizluk gözyaşlari Gel sevduğum gel ömrume Yazalum aşk öyküsüni Dilim susar gönlüm söyler Bu sev..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:53

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andı..

Özge Özder Eşi Sinan Güleryüz'le Birlikte Bizim Hikayemize Destek Verdi 02:55

Özge Özder Eşi Sinan Güleryüz'le Birlikte Bizim Hikayemize Destek Verd

Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz Bizim Hikayemiz'e destek olanlar arasındaydı. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız çocuklarının eğitimine katkı olarak aktardığı “Onların Öyküsü” kitabının ardından ikinci kez kal..

  • BETA tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Derya Uluğ Aynı Ülkede Farklı Dünyaları Yaşayan İnsanlarız 03:02

Derya Uluğ Aynı Ülkede Farklı Dünyaları Yaşayan İnsanlarız

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız çocuklarının eğitimine katkı olarak aktardığı “Onların Öyküsü” kitabının ardından ikinci kez kaleme aldığı “Bizim Öykümüz” kitabının tanıtımı yine Çırağan Palace Kempinski İsta..

  • BETA tarafından
  • 172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çiğdem Batur Müzik Sektörüne Mi Giriyor 03:03

Çiğdem Batur Müzik Sektörüne Mi Giriyor

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız çocuklarının eğitimine katkı olarak aktardığı “Onların Öyküsü” kitabının ardından ikinci kez kaleme aldığı “Bizim Öykümüz” kitabının tanıtımı yine Çırağan Palace Kempinski İsta..

  • BETA tarafından
  • 183 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fadik Sevin Atasoy Tiyatro Oyununda Sosyal Sorumluluğa Yer Verecek 01:42

Fadik Sevin Atasoy Tiyatro Oyununda Sosyal Sorumluluğa Yer Verecek

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız çocuklarının eğitimine katkı olarak aktardığı “Onların Öyküsü” kitabının ardından ikinci kez kaleme aldığı “Bizim Öykümüz” kitabının tanıtımı yine Çırağan Palace Kempinski İsta..

  • BETA tarafından
  • 138 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bade İşçil'den Kubilay Aka Açıklaması Tek Aşkım Oğlum 02:46

Bade İşçil'den Kubilay Aka Açıklaması Tek Aşkım Oğlum

Bade İşçil lansmanına katıldığı Bizim Öykümüz kitabının 3.kitabında öyküsüyle yer alma teklifini kabul etti. Kubilay Aka ile aşk dedikoduları çıkan Bade İşçil, tek aşkım oğlum dedi. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirin..

  • BETA tarafından
  • 254 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ebru Şallı Bizim Öykümüz'e Daha Fazla Kişi Ulaşmalı 03:28

Ebru Şallı Bizim Öykümüz'e Daha Fazla Kişi Ulaşmalı

Ebru Şallı, Ömür Sabuncuoğlu'nun projesine çok kıymet verdiğini ve daha fazla kız çocuğu okutabilmek için Bizim Öykümüz kitabının daha çok kişiye ulaşması gerektiğini söyledi. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız..

  • BETA tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 2. Bölüm 2:17:12

Şampiyon 2. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnSuna yaşadığı şaşkınlık ve öfke nedeniyle, gerçekleri Fırat’ın yüzüne vurunca, Güneş duydukları karşısında büyük bir şok yaşar. Kahramanı olarak gördüğü “Şampiyon” babasının bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 7. Bölüm 2:26:49

Şampiyon 7. Bölüm

Şampiyon 7. Bölüm Özeti:nnNecdet Suphi’nin ölümündeki gerçeği öğrenen Zafer ne yapacak?nnZafer, Tansel’le ilgili edindiği bilgiyi Fırat’la paylaşır. Akif’in video kaydını izletir. Yıllar sonra Necdet Suphi maçında hiçbir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 10. Bölüm 2:16:23

Şampiyon 10. Bölüm

Şampiyon 10. Bölüm Özeti:nnFırat’ın maçı kazanması tüm dengeleri altüst etmiştir. Derviş Aladağlı bunun hesabını sormaya niyetlidir. Yaman ve Zafer maçın yapıldığı salona giderler. Ancak Fırat’la görüşemezler. Kötü şeyle..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce