#Cennet mahallesi yunusun komisere sorduğu tüm saçma sorular

Hazreti Süleyman'ın Krallığı Film İzle 1:51:09

Hazreti Süleyman'ın Krallığı Film İzle

Hazreti Süleyman'ın Krallığı HD FUll Türkçe Dublaj Film İzle Kral ve Peygamber olan Hz. Süleyman ’a daha önce hiç kimseye verilmemiş ideal bir krallık vaat edilir: Yeryüzünde bir cennet krallığı. Ancak o esnada binlerce ..

  • Tv Series tarafından
  • 9.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güçlü Soydemir  Vuramam sana 05:33

Güçlü Soydemir Vuramam sana

Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana Elimi kaldırsamda Kıyamam san..

Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Hakan Altun Geçi̇rdi̇ği̇ Zor Günler Hakkında Neler Söyledi̇ 09:16

Hakan Altun Geçi̇rdi̇ği̇ Zor Günler Hakkında Neler Söyledi̇

Hakan Altun Bostancı’da vereceği konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı!.. Ünlü sanatçı, “Konsere yoğun ilgi gösterdikleri için sevenlerime öncelikle çok teşekkür ediyorum.Elimizden geldiğince insanlara g..

  • BETA tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok Oluş Orijinal Fragmanı 02:24

Yok Oluş Orijinal Fragmanı

Gerçekleşen anormal faaliyetlerden dolayı hükümet tarafından gizlice karantinaya alınan gizemli “Area X” bölgesi, onyıllardır kıtanın geri kalanından ayrıdır. Doğa, insan uygarlığının son izlerini de bölgeden silmiş duru..

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Fragman 00:42

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Fındık dükkanında yaşayan sincap Surly ve arkadaşları günlerini yemek, oyun ve eğlence içinde geçirirler. Fakat dükkanda çıkan bir kaza Surly ve arkadaşlarını evsiz kalmasına neden olur. Kalacak hiçbir yerleri olmayan gr..

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya 05:39

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya Dinle , Söz - Müzik : Neşet Ertaş Düzenleme & Ritm Sazlar : Cemal Özkızıltaş Armonizasyon & Bass Gitar : Burak Demir Klasik ve Akustik Gitar : Sinan Kızılgöz Bağlama : Umut Sülünoğlu Kaba..

Maldivler Turu - Paradise Island Resort & Spa - TropikAdalar.com'da! 03:02

Maldivler Turu - Paradise Island Resort & Spa - TropikAdalar.com'da!

Paradise Island Resort & Spa #Maldivler, Hint Okyanusu'ndaki cennet gibi bir adada özel villalar ve bungalovlarla hizmet vermektedir. Tesiste açık yüzme havuzu, 4 adet restoran ve bir spa alanı vardır.nnTümü klimalı ve k..

Mia And Me - 1. Sezon 16. Bölüm - Unicorn Tuzağı 23:00

Mia And Me - 1. Sezon 16. Bölüm - Unicorn Tuzağı

Su kenarına bakan kaybolan seyi bulsun. Onçao'yu güvende tut, ne pahasına olursa olsun. Uçarım Sen Tobiya'nın göklerinde sihirli atımla. Yürürüm adım adım bu cennet kösesinde zamanı bilmeden. Bu bir rüya mı? Bir çesit fa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 274 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muşta feat. Şehinşah - Islah 03:52

Muşta feat. Şehinşah - Islah

Muşta Ft. Şehinşah - Islah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karanlık çökünce kaçacak yerin kalmayacak Ecel gelip gözlerine baktığında bir daha güneş doğmayacak Deliren delirir, değişken değişir Gelişir insanlar itişir sevişir..

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım 04:14

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım

AŞIK MAHZUNİ ŞERİF'E SEVGİ VE SAYGI İLE... ÇEŞMİ SİYAHIM İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Taladro - Risale 3 03:57

Taladro - Risale 3

Söz: Taladro Müzik: Cem Coşkun Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yönetmen Yard. : Merve Duran Karaçam Görüntü yönetmeni : Alpaslan Topal Video kurgu: Am..

Ekin Uzunlar & Mustafa Ceceli - Bahar 04:19

Ekin Uzunlar & Mustafa Ceceli - Bahar

Söz & Müzik: Çağın Bodur Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Gökalp Gökmen Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın..

Fundyy - Doğru Liman 02:48

Fundyy - Doğru Liman

Doğru Liman şarkı sözleri ile Kolay değil doğru limana yanaşmak, Gönlünü fırtınadan sakınmak. Kolay değil seni bir kere görmeden, Ayı yıldızı gecelere yakıştırmak. Ben senden kopabilir miyim sanki? Doğacak güneşim ne..

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..

Türkü Akbayram - Ben Gidemem 03:56

Türkü Akbayram - Ben Gidemem

Söz & Müzik: Serkan Özcan Düzenleme: Sabi Saltıel Mix: Sabi Saltıel Mastering: Will Quinnel Intro Vokal: Sibel Genç Perküsyon: Cengiz Ercümer Yönetmen: Mete Kekilli Yön. Yard. : Pelin Baykal Akgün Prodüksiyon: Umut Soysa..

Ramazan Küçük Kurşun 04:14

Ramazan Küçük Kurşun

Kurşun şarkı sözleri ile Senin kolların cennet, ben çok günahkarım Bilmediğim bu yollarda hiç kimseyim Gecenin kör kuytusunda delirmiş gibiyim Sağım solum hep sen oldun, aşk sensiz yalan Ben senin ellerini tutamadım k..

Vaat Havdi - Turan 06:00

Vaat Havdi - Turan

Turan şarkı sözleri ile Selam olsun Telafer’den Bozkurt’a Selam olsun her yiğide her merde Can veririz bu vatana bu yurda Dayan gardaş dayan Turan gelecek Kanayan yaramız saran gelecek Türkmeneli Azerbaycan Türkiye El..

Gaziantep'te Patlama 00:47

Gaziantep'te Patlama

Gaziantep'te Patlama Gaziantep 500 Evler Mahallesi'nde meydana gelen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi...

Muş’ta Banka Soygunu 01:15

Muş’ta Banka Soygunu

Muş’ta Banka Soygunu Muş’ta elindeki pakette bomba olduğunu söyleyerek bir banka şubesine giren şahıs, 10 bin TL alarak kayıplara karıştı. Alınan bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Saray Mahallesi’ndeki bir bankan..

Edremit’te Fetö Kampı Yıkıldı 00:49

Edremit’te Fetö Kampı Yıkıldı

Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından Avcılar Mahallesi’nde bulunan FETÖ mensuplarının kullandığı kamp yeri yıkıldı...

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Görenleri Hayrete Düşüren Bina :)) 01:46

Görenleri Hayrete Düşüren Bina :))

Şirinkuyu Mahallesi’nde, Selahattin Gül’e ait 3 katlı bina farklı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Ön bölümü sokağa, arka bölümü ise boş araziye bakan ince uzun bina, farklılığı ile herkesi şaşırtıyor. 58 metrekare olduğu öğ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jandarmadan Üçüz Kardeşlere Asker Düğünü 06:45

Jandarmadan Üçüz Kardeşlere Asker Düğünü

Muğla’nın, Menteşe ilçesi Ortaköy Mahallesinde üçüz kardeşler için Muğla İl Jandarma Komutanlığının da katkıları ile asker düğünü düzenlendi. Ortaköy Mahallesi düğün salonunda düzenlenen asker düğünü törenine Menteşe İlç..

İstanbul Beyoğlu'da 50 Aracın Lastiği Patlatıldı 01:18

İstanbul Beyoğlu'da 50 Aracın Lastiği Patlatıldı

İstanbul Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi'ndeki araç sahipleri, sabah kalktıklarında tatsız bir sürprizle karşılaştı. Kimliği belirsiz kişiler park halindeki 50 aracın lastiğini patlattı. Polis, saldırganları arıyor...

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti 01:58

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti

er hafta Türkiye'yi Seyahatname programıyla karış karış gezen Kerim UIak'ın bu haftaki durağı Kilis oldu. Kilis'te 70'inden sonra Kuran-ı Kerim öğrenen köyün yaşlı kadınlarını da ziyaret etti. Ulak, Kilis'i gezdi, gördü ..

5 Aylık Muhtarlık Maaşını Suriye'lilere Harcayan Adam 03:09

5 Aylık Muhtarlık Maaşını Suriye'lilere Harcayan Adam

Hatay’ın Arsuz ilçesinde Karaağaç Mahallesi Muhtarı Rasim Yaşar, 5 aydır biriktirdiği muhtarlık maaşı ile Suriyeli ailelere yardımda bulundu...

  • JokerS tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Dışarı Çıkıp Baktık Karşımızda Başbakan 02:19

'Dışarı Çıkıp Baktık Karşımızda Başbakan

AK Parti'nin Muş mitingine Başbakan Binali Yıldırım'ı götüren helikopterin yoğun sis nedeniyle iniş yaptığı Kale mahallesinin sakinleri, o an yaşadıkları şaşkınlığı Dışarı çıkıp baktık karşımızda Başbakan ifadesiyle an..

Cinli Köy Gece Ziyareti +21 17:31

Cinli Köy Gece Ziyareti +21

02:42 kaşık büyüsü 05:36 yarasa büyüsü 07:18 kedi büyüsü cinli köy büyücüler mahallesi..

  • ZULMA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce