#Cennet mahallesi yunusun komisere sorduğu tüm saçma sorular

Şehir Eşkıyası, Kadına Önce Çarptı Ardından Yumrukladı! 00:43

Şehir Eşkıyası, Kadına Önce Çarptı Ardından Yumrukladı!

İstanbul'un Çatalca ilçesine bağlı Ferhatpaşa Mahallesi'nde bir güvenlik kamerasına yansıyan olayda sırt çantalı olduğu görülen kişi, karşı yönden gelen başörtülü kadına çarpıyor. Tepki gösterdiğinde aldığı yumrukla neye..

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu! 00:30

Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu!

Adana'da 2016 yılında yasa dışı gösteri sırasında polise havai fişekle saldırırken ayağından silahla vurulup etkisiz hale getirilerek yakalanan H.K'nın (17), izinli çıktığı cezaevine dönmediği bildirildi. Polis ekipleri,..

CHP'li Belediye Başkanından Kadın Meclis Üyesine Küstah Tavır 00:48

CHP'li Belediye Başkanından Kadın Meclis Üyesine Küstah Tavır

Çanakkale Belediye Meclisi toplantısında, AK Partili Belediye Meclisi üyesi Av. Tülay Ömercioğlu'nun, CHP'nin İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde geçersiz ve imzasız oy kullanılmasını dile getirdiği sırada CHP'li Çan..

Reyhanlı'da Askere Destek Yürüyüşü 01:58

Reyhanlı'da Askere Destek Yürüyüşü

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine yönelik intikal kapsamında askeri hareketliliğin yaşandığı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Suriye sınırındaki mahallede vatandaşlar askere destek için yürüyüş düzenledi - Yürüş sırasında ..

Engelli Aile Hayallerindeki Eve Kavuştu 01:00

Engelli Aile Hayallerindeki Eve Kavuştu

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde harabe bir evde yaşayan fiziksel engelli Turan ailesinin ev hayali bir yıl sonra gerçek oldu. İsafakılı köyü Durabeyli Mahallesi'nde yaşayan engelli İsmail Turan (47), eşi ve 3 çocuğu için A..

Bu Da Salça Hırsızı 00:32

Bu Da Salça Hırsızı

Kilis'te meydana gelen salça hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Abdioymağı Mahallesi Hasanbey Hamamı Sokak'ta yaşayan Muhammed Y. depoya bıraktığı salçanın çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.İhbarı üzerine gel..

İzmirli  Afro Türkler 02:33

İzmirli Afro Türkler

Afrikalı atalarından miras siyahi rengi tenlerinde, yıllardır tek vatan bildikleri Türkiye sevgisini ise yüreklerinde taşıyor. Çeşitli nedenlerle Anadolu'ya gelen siyahi göçmenlerin torunları yaşamlarını, sayıları azalsa..

Köye Su Geldi, İnsaf Teyze Dayaktan Kurtuldu 02:17

Köye Su Geldi, İnsaf Teyze Dayaktan Kurtuldu

dana’nın Tufanbeyli ilçesine bağlı Fatmakuyu Mahallesi’ne 7 yıl sonunda su geldi. Suyun geldiğine sevinen İnsaf Üler, Eşeklerle taşıdığımız bidon düşüp patlayınca kocalarımız bizi dövüyordu. Artık dayaktan kurtulduk di..

İstanbul'da Silahlı Saldırı 00:25

İstanbul'da Silahlı Saldırı

Kağıthane Sanayi Mahallesi Muhtarlığı önünde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri sürüyor...

Lüks Bir Otomobilde Başından Vurulmuş Halde Bulundu 01:08

Lüks Bir Otomobilde Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Kadıköy Barbaros Mahallesi'nde lüks bir otomobilde erkek bir şahıs, başından vurulmuş olarak bulundu. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi...

FETÖ Elebaşını Böyle Savunmuştu Gözaltına Alındı 02:08

FETÖ Elebaşını Böyle Savunmuştu Gözaltına Alındı

FETÖ elebaşı Gülen'in doğduğu Şehit Burak Karakoç Mahallesi'nde muhabire “FETÖ demeyeceksin, Hoca efendi diyeceksin diye tepki gösteren FETÖ'nün akrabası şüpheli, polis tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı...

Markete Giren Hırsızlar Kamerada 02:59

Markete Giren Hırsızlar Kamerada

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bir markete giren silahlı soyguncular, çalışanı etkisiz hale getirdikten sonra kasayı boşaltarak kayıplara karıştı, o anlar ise marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedild..

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada 02:25

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Ümraniye'de cep telefonu bayisinden 4 kişinin gerçekleştirdiği hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.Çakmak Mahallesi'ndeki cep telefonu bayisinden, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi tarafından çok sayıda cep..

Silopi’de Ayağı Kapana Sıkışan Kız Çocuğu Yaralandı 02:22

Silopi’de Ayağı Kapana Sıkışan Kız Çocuğu Yaralandı

Olay, Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Vatan İlköğretim Okulu 3’üncü sınıf öğrencisi Çiğdem Başak’ın ayağı, polis kontrol noktasında bulunan kapana sıkıştı. Durumun bildirilmesi üzerine ola..

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu 00:36

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu

Adana'da kuyuya düşen kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde parktaki kuyuya bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine CANKUR ve 112 Acil Sağlı..

Bir Bisiklete 6 Kişi Bindiler 00:56

Bir Bisiklete 6 Kişi Bindiler

Konya Ereğli Barbaros Mahallesi Anafartalar Caddesi Üzerinde Çekilen Görüntü Pes Dedirtti Barbaros Okulunda Okuyan Çocuklarını Alan Bir Kişi Şarjlı Bisiklete 6 Kişi İle Bindi..

  • JET TV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum'da Fırtına Kabusu 01:53

Bodrum'da Fırtına Kabusu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkisini arttıran fırtına nedeniyle balıkçı tekneleri batarken, yelkenli bir tekne karaya sürüklendi. Şiddetli fırtına nedeniyle Torba Mahallesi’nde bulunan dev rekl..

Bağcılar'da Tekstil Fabrikasında Patlama Oldu 00:21

Bağcılar'da Tekstil Fabrikasında Patlama Oldu

Bağcılar'da Bağlar Mahallesi'nde bir tekstil fabrikasında patlama meydana geldi. Fabrika binasını alevler sardı...

Dedelerinin Dilini Öğrenmeyi Seçtiler 01:41

Dedelerinin Dilini Öğrenmeyi Seçtiler

Milli Eğitim Bakanlığının Yaşayan Diller ve Lehçeler programı kapsamında, İzmir'de nüfusunun büyük bölümü Boşnak olan Halilbeyli Mahallesi'nde öğrenciler Boşnakça ve Arnavutça öğreniyor...

  • JET TV tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Frene basacağı yerde gaza basınca ortaya bu görüntüler çıktı 00:55

Frene basacağı yerde gaza basınca ortaya bu görüntüler çıktı

Aydın’ın Nazilli İlçesi’ne bağlı İsabeyli Mahallesi’nde alkollü vaziyette direksiyon başına geçen bir mühendis sürücü adeta dehşet saçtı. Alkollü sürücü frene basacağı yerde gaza basınca ortaya film sahnelerini aratmayac..

Maltepe'de korkunç olay! Binada 3 kişinin cesedi bulundu 01:30

Maltepe'de korkunç olay! Binada 3 kişinin cesedi bulundu

Maltepe Fındıklı Mahallesi Zambak Sokak içerisinde bulunan 5 katlı binanın zemin katındaki dairede 2’si çocuk 3 kişinin cesedi bulundu...

Resmi izin verildi! Orada 1 ay define arayacak... 02:45

Resmi izin verildi! Orada 1 ay define arayacak...

Düzce’nin Ağa Mahallesi’nde dere kenarında define olduğunu iddia eden ve ismi öğrenilemeyen bir kişi resmi izinleri alarak kazı çalışması başlattı...

Gaziantep'te boş binada patlama! 00:19

Gaziantep'te boş binada patlama!

Gaziantep Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi’nde bulunan boş bir binada patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle çevredeki binaların camlarının kırıldığı ve etrafa barut kokusunun yayıldığı iddia edildi. Olay yerine ..

Üsküdar'da korkutan yangın 00:26

Üsküdar'da korkutan yangın

Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi'nde bir gecekonduda çıkan yangın paniğe yol açtı. Yangın nedeniyle gecekondudan alevler yükselirken olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi...

Sınırda İkamet Eden Vatandaşlar Evlerini Bayraklarla Donattı 00:56

Sınırda İkamet Eden Vatandaşlar Evlerini Bayraklarla Donattı

Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen zırhlı personel taşıyıcıları ve sinyal kesici askeri araçlar Reyhanlı ilçesine ulaştı. İlçeye bağlı Suriye sınırındaki Oğulpınar Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşl..

Suriyeli Aileyi Roketten Yemek Kurtardı 01:23

Suriyeli Aileyi Roketten Yemek Kurtardı

Kilis'te yaşayan Suriyeli ailenin evine isabet eden roketten aileyi yemek kurtardı. Kilis'e atılan iki roketten birisi camiye, diğeri camiye yaklaşık 200 metre uzaklıkta ki Suriyeli bir ailenin evine düştü. Tırıklı mahal..

Ehliyetsiz Sürücü Yayalara Böyle Çarptı 00:52

Ehliyetsiz Sürücü Yayalara Böyle Çarptı

Bartın'da ehliyetsiz sürücünün kaldırımda yürüyen kadın ile oğluna çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre, önceki gün ehliyetsiz olduğu belirtilen H.K'nin (54) kullandığı 74 BK 109 plakalı otomobil, K..

Bursa'da 300 Kilo Dinamitle Patlatılan Bina Yıkılmadı 07:47

Bursa'da 300 Kilo Dinamitle Patlatılan Bina Yıkılmadı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde SGK'nın kullanılmayan ve hakkında yıkım kararı çıkarılan binası için çalışma başlatıldı. 13 katlı kullanılmayan bina 300 kilo patlayıcıyla yıkılacaktı, ancak ilk pat..

  • JET TV tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı'na Silahla Saldırı 01:42

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı'na Silahla Saldırı

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican'ın aracına silahlı saldırıda bulunuldu. Mican'ın içinde bulunduğu 34 BBP 64 plakalı makam otomobiline, Sultanbeyli Necip Fazıl Mahallesi, Kuran Kursu Caddesi ile Eşref Bi..