#Cennet mahallesi yunusun komisere sorduğu tüm saçma sorular

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

Mahallelinin 'leylek' takvimi 04:02

Mahallelinin 'leylek' takvimi

Amasya'da bir mahallede bulunan leylekler mahalle sakinlerine rehberlik ediyor. Amasya'nın Suluova ilçesinde bulunan Eymir Mahallesi'nde leylekler mahalle sakinlerine yüz yıllardır rehberlik ediyor. Mahalle muhtarı Cemal..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Mor hasat başladı 00:54

Mor hasat başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Koku Vadisi projesi kapsamında Menteşe ilçesi Yerkesik Yeniköy Mahallesi’nde 27 dönümlük arazinin 5 dönümüne dikilen, güzelliğiyle göz kamaştırarak hem turistlerin hem de yerli halkın ilgi..

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde 02:57

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde

Sel afetinin vurduğu 22 Ağustos gecesinden itibaren Giresun'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dereli ilçesinden sonra Güce'de de incelemelerde bulundu. Helikopterle ilçe merkezine gelen Bakan Soylu, ilçeye bağlı..

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Safranbolu'da | Yeşilli Kızın Oyunu 00:14

Safranbolu'da | Yeşilli Kızın Oyunu

yeşilli kızla bi gümüş düğünü yeşilli kızın oyunu yeşilli kızın dansı yeşilli kıza dikkat yeşilli kızın yeşilli kızın düğünü yeşilli kıza bak yeşilli kızın oynaması gümüş düğünü safranbolu yeşilli kızla gümüş düğünü gümü..

Çalıyı çırpıyı alan köylüler yangına koştu, kadınlar traktör ile su taşıdı 02:20

Çalıyı çırpıyı alan köylüler yangına koştu, kadınlar traktör ile su ta

Muğla’nın Menteşe ilçesi kırsal Kuyucak Mahallesi'nde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Yangını duyan köylüler ellerinde çalı çırpı ile yangına koşarken, kadınlar da yanan alana traktör ile su taşıdı...

Hatay'daki yangın etkisini artırdı 02:24

Hatay'daki yangın etkisini artırdı

Hatay'daki çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle tekrar şiddetlendi. Bakan Pakdemirli'nin de takipte bulunduğu noktada yükselen alevler sonrası Azganlık Mahallesi kısmen boşaltıldı...

Seferihisar'daki kısmi tsunami, kameralara yansıdı 06:29

Seferihisar'daki kısmi tsunami, kameralara yansıdı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde depremin ardından merkez üssüne en yakın sahil olan Sığacık Mahallesi'nde oluşan kısmi tsunami sonrası yaşananlar cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı...

Bu köyde çocuklar uzaktan eğitim alabilmek için tepelere çıkıyor  05:14

Bu köyde çocuklar uzaktan eğitim alabilmek için tepelere çıkıyor

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Sarıkaya Mahallesi'nde internet çekmediği için çocuklar, yüksek tepelere çıkarak uzaktan eğitime katılabiliyor. Havaların soğumasıyla birlikte zorlandıklarını ifade eden öğrenciler, Uza..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı 01:06

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı Adana'da terör örgütü DEAŞ üyelerinin saklandığı eve düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 4 ..

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

Oğuzhan Koç - Hepsi Geçiyor 00:32

Oğuzhan Koç - Hepsi Geçiyor

emek adnan mendres mahallesi hoşdere sokak eminemola sitesi no:176 kat:48 daire:3..

Çekmeköy’de kayıp 2 kardeş içi su dolu asansör boşluğunda ölü bulundu 04:28

Çekmeköy’de kayıp 2 kardeş içi su dolu asansör boşluğunda ölü bulundu

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi'nde öğle saatlerinden beri kayıp olan Hasan(4) ile Hüseyin Büyür (8)kardeşler evlerinin yakınındaki asansör için açılan ve içi su dolan çukurda ölü bulundu...

Bu sefer şaka çıkmadı! 01:54

Bu sefer şaka çıkmadı!

MAHMUT GÖKSU. ADIYAMAN'DAKİ ESKİSARAY MAHALLESİ MUHTARIYDI. 3 YIL ÖNCE KÖTÜ BİR ŞAKA YÜZÜNDEN HERKES ÖLDÜĞÜNÜ SANINCA YAŞADIĞINI İSPATLAMAK İÇİN CANLI YAYIN BİLE YAPMIŞTI. DÜN HAYATINI KAYBEDİNCE MAHALLELİ BU SEFER DE ÖL..

Bursa'da iki otomobil çarpıştı- 3 yaralı 02:33

Bursa'da iki otomobil çarpıştı- 3 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı, 3 kişi yaralandı. Kaza Ertuğrulgazi mahallesi Özkervan sokakta üzerinde meydana geldi...

Alibeyköy barajında akan dere tehlike saçıyor 04:57

Alibeyköy barajında akan dere tehlike saçıyor

Alibeyköy barajında yaşanan toplu balık ölümlerinin ardından bu defa Sultangazi Habibler Mahallesi içinden geçerek baraja akan dere üzerindeki tavuk ve benzeri hayvanların telef olması bölgede yaşayan gecekondu sakinleri..

Bir orman yangını da Fethiye'de başladı 01:26

Bir orman yangını da Fethiye'de başladı

Son dakika haberine göre, Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Ölüdeniz Mahallesi Ocakköy mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisi..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı! 03:44

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çarşamba günü öğle saatlerinde 4 farklı noktada başlayan yangına müdahale sürüyor. Dün gece Gebece ve Ahmetler mahallelerinde etkili olan yangında etkilenen 5'i orman personeli 6 kişi hasta..

Marmaris'ten yürek yakan kare! Yangın öncesi ve sonrası 02:16

Marmaris'ten yürek yakan kare! Yangın öncesi ve sonrası

İçmeler Mahallesi'nde, günler süren müdahaleyle kontrol altına alınan yangının hasar verdiği bir bölge görüntülendi...

İzmir'de Halk Ormanlara Koştu! 03:15

İzmir'de Halk Ormanlara Koştu!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç Semti Atatürk Mahallesi'nde çıkan orman yangınına 1 helikopter, 8 arazöz ile müdahale edildi. Orman içi, mezarlık yakını alandaki yangını söndürme çalışmalarına aralarında çocukların da bu..

Manavgat ve Gündoğmuş yanıyor! 03:43

Manavgat ve Gündoğmuş yanıyor!

Antalya'da Akseki ve Manavgat ilçelerinin sınırında bulunan Gülen Dağı'nda orman yangını etkisini artırdı. Bölgede geniş bir alanı etkisi altına alan yangının özellikle Taşlıca Mahallesi Murtiçi mevkiine doğru ilerlediği..