#Cennet mahallesi yunusun komisere sorduğu tüm saçma sorular

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Herem - Uzaktan Kumandali (Official Video) ✔️ 04:29

Herem - Uzaktan Kumandali (Official Video) ✔️

Herem'in, Cinan Müzik etiketiyle yayınlanan Uzaktan Kumandalİ albümünde yer alan Uzaktan Kumandalİ isimli Klibi tüm digital platformlarda . iTunes üzerinden indirmek için : https://goo.gl/5cPbtk ''''''''' SÖZLER'''..

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video) 02:37

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video)

Söz & Müzik / Lyrics & Music: Serhat Şensesli Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Menajerlik / Manager: Hypers Yapım / Record Label: Hype Music Prodüksiyon / Production: Hype Production Yaratıcı Yönetmen / Creative..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal 03:50

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal

Hoşçakal şarkı sözleri ile Sessizliğin kıyısı, bir uçurum kenarı. Kimsesizlerin kimsesi, kendine yabancı. Her saat başı sövüp kaderin cilvesine. İç geçirmek boşa ger dönmez birine. Hiçe saydım gururu, yaktım tüm gemil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En gü..

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/C4eeE4h2 Duyuruları paylaşımları burdan takip edeb..

Injustice Gods Among Us İzle 2:26:19

Injustice Gods Among Us İzle

Injustice Gods Among Us The 'Full Movie'【TRUE HD】 Neredeyse tüm DC Comics evrenindeki kahramanları bir araya getiren Injustice, kardeşi kardeşe kırdırıyor...

  • Origami tarafından
  • 9.719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon 03:59

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon Pokemon Go çıktığında tüm dünyayı etkisi altına alan çılgın bir oyun haline gelmişti. Fakat zamanla çeşitli sebeplerden sonra oyunun popülaritesi giderek azaldı. Yaklaşık 1 ay içerisin..

Atatürk Havalimanı'nda Uçuş Rekoru 00:36

Atatürk Havalimanı'nda Uçuş Rekoru

Atatürk Havalimanı'nda Uçuş Rekoru İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bombalı saldırı ve darbe girişimi ardından azalan yolcu trafiği normale döndü. Havalimanında dün bin 454 iniş-kalkışla, tüm zamanların uçun rekoru kırı..

Canım Öğretmenim Şarkısı - Öğretmenler Günü Özel Şarkısı 01:38

Canım Öğretmenim Şarkısı - Öğretmenler Günü Özel Şarkısı

Yarınlarımızın mimarları,çocukluğumuzun ilk kahramanları olan değerli öğretmenlerimizin ''Öğretmenler Günü''nü kutluyoruz. ÇocukTV Ailesi olarak ''Canım Öğretmenim'' isimli bu güzel çocuk şarkısını tüm öğretmenlerimize a..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren - Size Alo Diyorum 00:39

Zeki Müren - Size Alo Diyorum

40 yıldır Türkiye’nin tüm renklilerini ve beyazlarını emanet ettiğiniz ALO’nun, Zeki Müren’in muhteşem yorumuyla sunduğu ilk reklam müziği yeniden sizlerle...

Ay’da Çekilen İlk Hd Video 01:26

Ay’da Çekilen İlk Hd Video

Ay’da Çekilen İlk Hd Video Japonya'nın Ay'ı çektiği HD video yayınlandı. 2007 Ekim'inde yolculuğuna başlayan ve iki yıl boyunca çekimler yapan uzay aracının çektiği kareler daha önce yayınlanmıştı ancak şimdi 450'den f..

Clinton: Rusya Trump'ı Destekliyor 01:16

Clinton: Rusya Trump'ı Destekliyor

Clinton: Rusya Trump'ı Destekliyor ABD'de başkanlık yarışı tüm hızıyla sürüyor. Demokrat parti adayı Hillary Clinton ve Cumhuriyetçi parti adayı Donald Trump, son kez kozlarını canlı yayında paylaştı....

Maşa ile Koca Ayı 33. Bölüm - Mawa Kawa 06:10

Maşa ile Koca Ayı 33. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Maşa yerinde duramayan çok hareketli kimi zaman da yaramaz bir kızdır. Sevimli ayıcığın ise kocaman bir kalbi vardır. Küçük kızın tüm yaramazlıklarını görmezden gelir. Keyifli seyirler...)..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 34. Bölüm - Mawa Kawa 06:56

Maşa ile Koca Ayı 34. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa'nın bu bölümde tüm kıyafetlerine zarar gelir. Kimi yırtılı, kimi ortasından kesilir. Ancak kıyafetleri dikmek isteyen ayıcık eşyalarını bulmakta güçlük çeker. Bu sırada, fotoğraf makinesini k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.528 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 26. Bölüm - Mawa Kawa 07:11

Maşa ile Koca Ayı 26. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa KAwa'nın bu bölümünde ayıcık ile sevimli kızın evleri yaramazlık sonucu harebeye döner. Televizyona çarpan ayıcık bir patlamaya neden olur ve evleri savaş alanına döner. Evi tamir etmek ayıya düşer. Bu zor görevde t..

  • ÇocukTV tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 24. Bölüm - Mawa Kawa 07:12

Maşa ile Koca Ayı 24. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa Kawa çizgi filmi 24. Bölüm; ''Bon appetit''. Bu bölümde panda ve sevimli ayıcık mutfağa girerler. Ancak minik kızımız onları yalnız bırakmaz ve tüm hünerlerini sergiler. Mutfakta kendi tekniğini kullanan Mawa Kawa'n..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

PC ve Mobil Cihazda Çalışan En Güvenilir VPN Servisi 05:07

PC ve Mobil Cihazda Çalışan En Güvenilir VPN Servisi

PC ve Mobil Cihazda Çalışan En Güvenilir VPN Servisi Engellemeler sebebiyle pek çok kullanıcı hem bilgisayardan, hem de cep telefonu veya tabletten bu servislere erişmek için VPN üzerinden bağlantı kurma yolunu seçiyor...

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..