#Ceren ceylan genital bölge temizliği İçin 8 Önemli Şey

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar 00:55

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunus, uygulanan suni teneffüse rağmen hayata döndürülemedi. Çınarcık'ın Taşliman sahilinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunusu gören vatandaşlar, Çınarc..

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Medipol Başakşehir'de Stoper İçin Karar Verildi 00:17

Medipol Başakşehir'de Stoper İçin Karar Verildi

Chedjou'nun sakatlığının ardından stoper arayışlarını sürdüren Başakşehir, Manuel da Costa'yı kadrosuna katıyor. Olympiakos ile Yunanistan şampiyonu olan 31 yaşındaki Faslı stoper için önemli aşama kaydeden Medipol Baş..

  • OFSAYT tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beni Sevdiği İçin Peşimden Koşanla Evlenmek İstiyorum 01:42

Beni Sevdiği İçin Peşimden Koşanla Evlenmek İstiyorum

Kadın Berberi başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deni..

Trabzon'da otopark inşaatı için yolun kapatılması esnafı mağdur etti 03:07

Trabzon'da otopark inşaatı için yolun kapatılması esnafı mağdur etti

TRABZON’da İskenderpaşa Otoparkının bulunduğu alanda yapılan Meydan Parkı 3. Etap Düzünleme çalışmaları için bölgenin araç trafiğine kapatılması esnafları mağdur etti.Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yaptığı Dış Cephe Dü..

Ferdi Tayfur Senin İçin 02:40

Ferdi Tayfur Senin İçin

Açılmadım güller gibi, Unutmadım eller gibi, Boz bulanık seller gibi, Çağladığım senin için. Şimdi bilmem neredesin, Benden uzak kiminlesin, Damla damla gözümdesin, Ağladığım senin için. Sensiz hayat bir işkence, Dil..

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı 00:59

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı yayında! Hüma ile Yaşar, karşı karşıya! Kızlarım İçin'de heyecan giderek artıyor! Ortaya çıkan şok gerçek, Yaşar ve kızları için önemli bir sınavın habercisidir! Zübeyir'in hakkındaki ge..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Tükenmişlik Sendromundan Korunmak İçin Kişi Ne Gibi Önlemler Alabilir 01:49

Tükenmişlik Sendromundan Korunmak İçin Kişi Ne Gibi Önlemler Alabilir

Kişinin kendisini iyi tanıması ve hassasiyetlerini bilmesi çok önemli. İş dışı faaliyetlerin planlanması, farklı hobiler edinilmesi çalışanları tükenmişlik sendromundan önemli ölçüde korur...

  • NABIZ tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TÜRK DEVLETİNİ UYARIYORUM! KENDİ ORDULARINI KURUYORLAR! AJANDA 2030 İÇİN GERİ SAYIM! 50:38

TÜRK DEVLETİNİ UYARIYORUM! KENDİ ORDULARINI KURUYORLAR! AJANDA 2030 İÇ

2023 yılı neden önemli? Ajanda 2030 hangi konuları içeriyor, planlar neden 2023 yılında başlıyor? 2023 yılında neler olacak? Küreselcilerin en önemli yayınlarından olan, TIME dergisinde bahsi geçen dünyayı bekleyen te..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Türkiye İdlib İçin Düğmeye Bastı 01:00

Türkiye İdlib İçin Düğmeye Bastı

Türkiye, bölgede oynanan oyuna karşı harekete geçti. Ülkeleri ve şehirleri yok etmeye çalışanlara, bölge halkını birbirine düşürmeye çalışanlara karşı yeniden düğmeye bastı. İkinci Fırat Kalkanı harekatı ile bölgede oluş..

Orhan Gencebay - İç Benim İçin 00:42

Orhan Gencebay - İç Benim İçin

Kapını çalarsa mazinin eli, Ne olur bir şişe aç benim için, Ben hiç ayılmadım gittin gideli, Sende birkaç kadeh iç benim için, Bir gece veda et tatlı uykuna, Girdiğin günahı sarhoşken kına, Yarıda bırakma Allah aş..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler 01:43

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler Çin'de bir kozmetik firmasının, gençlik iksiri ve serumu yapımında kullanılan deri ve mide sıvısı için günde bin eşeği katlettiği ortaya çıktı. Çin'de faaliyet..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor 04:11

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor

Muş’un Hasköy ilçesinde prematüre kardeşinin gelişimi için 8 bıldırcın satın alarak yumurtalarından faydalanmak isteyen Mücahit Elçi, yumurta sayısının artmasıyla kuluçka makinesi satın alarak günde 120 yumurta elde eder..

Bel Fıtığını Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 01:15

Bel Fıtığını Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Bel fıtığını önlemek için fazla kilo almamaya dikkat edilmeli ve fazla kilolar verilmeli. Çok ağır yük taşınmamalı. Yük taşırken dengeli biçimde taşınmalı. Çok terledikten sonra cereyanda kalmamaya ve ıslak mayoyla oturm..

  • NABIZ tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şimşek 02:12

Şimşek "Yanlış Anlaşıldı" Dedi Ve Düzeltti: MTV Zammı 2018'de Alınaca

MTV zammıyla ilgili açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Şimşek, ''Yanlış anlaşıldı, yüzde 40 MTV zammı 2018'de yeni alınacak sıfır arabalar için geçerli. dedi. Başbakan yardımcısı Şimşek Katıldığı programda, gündeme ..

Bergen - Benim İçin Üzülme 04:59

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak 01:23

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oyl

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak İsrail'deki Knesset meclisi, 'gürültü'ye neden olduğu gerekçesiyl..

Kına İçin Sade Saç Modeli 03:35

Kına İçin Sade Saç Modeli

Kına için ister düz, ister dalgalı istersek de farklı birtopuz modeli yapabiliriz. Eğer kına için sade bir saç modeli istiyorsak öncelikle saçımıza hafif bir maşa yapalım. Saçımızın tepesine krepe atalım. Spreyi üst kısm..

  • Kadınca tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 17.Bölüm-Bizim İçin Bir Şans Var mı? 03:18

Bu Şehir Arkandan Gelecek 17.Bölüm-Bizim İçin Bir Şans Var mı?

Bizim için bir şans var mı Ali - Bu Şehir Arkandan Gelecek 17 Bölüm - atv 17. bölüm özeti: Şahin’in Ali için dövüştüğü mekân, yasadışı bahis oynandığı gerekçesiyle polisler tarafından basılır. Ali, babasını zorlukla orad..

  • ANKA tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler İçin Damar 05:34

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler İçin Damar

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler Albüm Adı : Karar Sende Düzelten : ghost52 Öyle garip garip bakmayın bana Ne olur sormayın bu yas kim için Yalnız ölenlere yas tutulmaz ki Feryadım yaşarken ölenler için Ölmeden..

  • PengoTV tarafından
  • 3.413 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..