#Cevapsiz sorular

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Müslüm Gürses - Benim Meselem 05:31

Müslüm Gürses - Benim Meselem

01.BENIM MESELEM Müslüm Gürses - Benim Meselem Düzelten : quzen bu benim meselem derin mesele ezelden ebede giden meselem bu benim meselem derin mesele ezelden ebede giden meselem hatırım çiğnendi, kalbim kırıldı ö..

Cem Özkan - Acaba 04:00

Cem Özkan - Acaba

Cem Özkan - Acaba Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne yaşandıysa yaşandı Elimde sadece anılar kaldı Elde kalanlar ile yaşamak çok zor Hatta imkansız Kapanmamış bir sürü yara Cevapsız sorular aklımda Oturmuşum bir köşede merak..

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi www.sozlerisozu.com Ben seni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi Ben senin, ben senin, ben s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevapsız Tınlama (Aleyna Tilki Parodi) Ramazan Özel 02:02

Sevapsız Tınlama (Aleyna Tilki Parodi) Ramazan Özel

Emre Özkan bu kez Aleyna Tilki'nin Cevapsız Çınlama şarkısını değiştirdi! Ramazan ayında yaşanan gerginliklerin iftar sofrasında son bulması ve beraberinde güzel dostlukları anlatan bu projede; eğlence, mizah ve ironi bi..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahmut Çınar & Gözde Öney - Satır Satır 02:58

Mahmut Çınar & Gözde Öney - Satır Satır

Satır satır çözülecek inan Senden bana uzuyorken zaman Durma o yerde, bana gel gizlice Göreceksin… Usul usul dokun elime Islak saçım, tarayıver önce O eski şarkıyı anımsarız belki Sezeceksin… Önümüzde maceralar Ardım..

Burak Sayın - İmkansız 04:07

Burak Sayın - İmkansız

İMKANSIZ Kaldım yine kendimle İç seslerim hep peşimde. Gözlerimde pişmanlıklar Cevapsız sorduğum sorular Çok geç artık yıllar tükendi Hayaller bizi çoktan terk etti Görmek imkansız Görmek imkansız seni Düşlerimden başk..

Hayır eşim olamaz! 01:41

Hayır eşim olamaz!

50 METRE AÇIKTA BİR KADININ CANSIZ BEDENİNE RASTLANDI...CESEDİN 55 YAŞINDAKİ NECLA ÖZKAN'A AİT OLDUĞU ANLAŞILDIĞINDAYSA HEM KIZI HEM DE EŞİ KAHROLDU. ÖZKAN'IN ANİ ÖLÜMÜ ARKASINDA HEM DERİN BİR ACI, HEM DE CEVAPSIZ SORUL..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru 03:21

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bir otelde Kars, Ardahan, Iğdır şehirlerinin dernek, vakıf ve federasyon temsilcileriyle bir araya geldi. Katılımcılar, CHP liderine sorular yöneltti. Toplantıda Karslı ..

Rafet El Roman Seni Seviyorum 04:08

Rafet El Roman Seni Seviyorum

Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın bir roman, kit..

Şaşko Soyadının Bir Anlamı Var Mı Beyaz Show 04:21

Şaşko Soyadının Bir Anlamı Var Mı Beyaz Show

Beyaz Show'un Kağıt Soruları bölümünde gelen sorular herkesi eğlendirdi! Beyaz Show'un 6 Nisan yayınına katılan Demet Akalın, İlker Ayrık, Zach King ve Seyhan Şaşko'ya gelen sorular ve cevaplar stüdyoda keyifli anlar ..

  • BETA tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2018-2019 8.SINIF çarpanlar ve asal sayılar konu ve çözüm 06:55

2018-2019 8.SINIF çarpanlar ve asal sayılar konu ve çözüm

.çarpan bölen çarpan ağacı yöntemi asal çarpan algoritması asal sayılar aralarında asal sayılar asal çarpanlar doğal sayının çarpanları en küçük asal sayı 2 konu anlatımı çözümlü sorular kanalımızla ilgili öneri ve görüş..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

HAK'LI 2:02:12

HAK'LI

SORULAR..

  • STUDIO AS tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bülent Ortaçgil - Oyuna Devam 03:37

Bülent Ortaçgil - Oyuna Devam

Bülent Ortaçgil - Oyuna Devam Dinle Oyuna Devam (Live) şarkı sözleri ile Oyuna devam Biz hiç yorulmadık Biz hiç yenilemedik Desem yalan Oyuna devam Oyuna devam Biz hiç kaybolmadık Biz hiç kaybetmedik Desem yalan Oyun..

Reynmen - Ela 03:10

Reynmen - Ela

Reynmen Ela Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Gözlerime bak bu kez, gözlerime bak Nasıl oldu gözlerine kandım Nasıl o..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yıldız Tilbe - Yemin mi ettin(VOL-16) 03:50

Yıldız Tilbe - Yemin mi ettin(VOL-16)

Günlerdir bir haber almadım senden. Beni unutmaya yemin mi ettin ? Kalbime dökülür yaşlar gözümden. Beni ağlatmaya yemin mi ettin ? Sen yoksun dilimde şarkılar suskun. Resimlerin mahsun,anılar mahsun. Yavlarırım artık g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.581 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hanife, Aleyna Tilki Düeti 00:08

Hanife, Aleyna Tilki Düeti

Gelin adayı Hanife Aleyna Tilki'nın cevapsız çınlama şarkısı ile damat adaylarına göndermede bulundu.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aleyna Tilki ve Sevgilisinin Çok Özel Resimleri 05:06

Aleyna Tilki ve Sevgilisinin Çok Özel Resimleri

Songünlerde başarısından çok medya üzerinden yaptığı polemiklerle gündemde olan Aleyna Tilki ve sevgilisinin çok özel resimleri sizlerle.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın - Rakipsiz Teaser 08:07

Demet Akalın - Rakipsiz Teaser

Demet Akalın - Altın Kafes Demet Akalın - 50 Cevapsız Arama Demet Akalın - Hayalet 2016 Demet Akalın - Dürbün Demet Akalın - Kurbağa Demet Akalın - Kesin Demet Akalın - Amin Demet Akalın - Hürmetler Demet Akalın - Rakip..

  • PengoTV tarafından
  • 2.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Edis - Dudak 04:05

Edis - Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

Aleyna Tilki Kimdir? 02:43

Aleyna Tilki Kimdir?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan A..

Aleyna Tilki 17 Yaşında! 00:21

Aleyna Tilki 17 Yaşında!

Genç popçu Aleyna Tilki, yeni yaşını sosyal medya hesabından duyurdu. Cevapsız Çınlama şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Aleyna Tilki, yaşının 18'den küçük olması nedeniyle sık sık gündeme gelmişti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce