#Cevizli havuç dilimi baklava tarifi

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi 03:34

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi

Brokoli Yemeği İçin Malzemeler: Orta boy bir brokoli 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 100-150gr. kıyma 1 yemek kaşığından az domates ve tatlı biber salçası (kullanıyorsanız acısı da olur:) 1 adet hav..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Kıymalı Lazanya Tarifi  Beşamel Sos Nasıl Yapılır 04:02

Kıymalı Lazanya Tarifi Beşamel Sos Nasıl Yapılır

Malzemeler 170gr 10 adet ön pişirmesiz lazanya 100gr rendelenmiş kaşar Beşamel Sosun Malzemeleri Tepeleme 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 50gr tereyağı 1 çay kaşığı tuz Bir tutam karabiber Kıymalı Harcın Malzemeleri 3..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Şöbiyet Tatlısı Tarifi 10:17

Şöbiyet Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket baklavalik yufka 480 gr icinde 16 tane yufka var. 1 su bardagi kirilmis ceviz yada antepfistigi 250 gr eritilmis tereyagi 3 4 yemek kasigi siviyag tereyagini eritin icine siviyagi koyun. muhallebisi i..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi 01:12

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi

Bugün sizlere yapımı ile kolay lezzetine doyum olmayacak fırın torbasında orman kebabı tarifini hazırladık. Kolay hazırlanışıyla yumuşacık olan eti ile patates havuçların yanı sıra pirinç pilavı ile servis yapabileceğini..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi 05:05

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi

Mercimekli Haşhaş Ezmeli Börek için malzemeler: İç dolgu için: 1 su bardağı yeşil mercimek 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet orta boy soğan 1 adet orta boy patates tuz, karabiber, kırmızı pul biber veya kır..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi 07:22

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi ve Malzemeler : (Pilavın miktarını kişi sayısına göre çoğaltabilirsiniz. Ben 4 kişilik yaptım.) 1 su bardağı arpa şehriye 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2 tane dom..

Cezerye Tarifi 01:42

Cezerye Tarifi

Ev Yapımı Havuçlu Cezerye (Az Malzeme İle) Tarifi İçin Malzemeler; 3 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı rondodan geçirilmiş bisküvi 1 çay bardağı kırılmış ceviz Hindistan cevizi Hazırlanı..

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi 02:45

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler 3 adet hazır yufka İç malzemesi için; 3 adet havuç 750 g pırasa Sıvı yağ Tuz Karabiber Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta Hazırlanışı; 1...

Coleslaw Salata Tarifi 02:18

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler: 1 küçük baş lahananın yarısı (500-600 g), 1 adet havuç, 4 yemek kaşığı sulu yoğurt, 2 yemek kaşığı süt, 4 yemek kaşığı mayonez, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı toz şeke..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Koza Mantı Nasıl Yapılır Yufka ile Kolay Mantı Tarifi 02:22

Koza Mantı Nasıl Yapılır Yufka ile Kolay Mantı Tarifi

1.Yufka düz bir zemine serilerek 4 parçaya bölünür. 2.Yufkalar üst üste yerleştirilerek ortadan 2'ye tekrar bölünür. 3.Bu şekilde devam edilerek ince pizza dilimi şeklinde kesilir. 4.Dilimlerin yaklaşık 2 parmak enind..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Doğru Sebze Seçimi ve Gökkuşağı Renkleriyle Sebzeli Mücver Tarifi 12:13

Doğru Sebze Seçimi ve Gökkuşağı Renkleriyle Sebzeli Mücver Tarifi

Tarif Metni: 2 patates 3-4 dal taze sarımsak 1/3 brokoli 2 havuç 1 büyük dilim balkabağı 1 siyah havuç 2 iri pancar 10-15 dal kişniş 5 yumurta 7,5 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 2 boğum dil peyniri 1 çorba kaş..

Sebzeli Mücver Tarifi 04:06

Sebzeli Mücver Tarifi

Malzemeler : 1 Büyük kabak (Küçükse iki tane kullanın) 2 Tane patates 2 Tane havuç 1 Tane orta boy soğan Bir tutam maydanoz ve dereotu Tuz, karabiber, pul biber çok azda kimyon 3 tane yumurta Yarım su bardağı un Kızartm..

Sebzeli Lazanya Tarifi 06:48

Sebzeli Lazanya Tarifi

Malzemeler Sebzeler icin istediginizi pisirin ben bugün evde olanlari kullanarak yaptim. 3 tane kabak 250 gr Mantar Yarim kilo Brokoli 1 2 tane havuc 1 tane kirmizi biber 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 3 yk siviyag Bah..

Bezelye Yemeği Tarifi 01:24

Bezelye Yemeği Tarifi

Malzemeler 2 büyük boy patates 1 büyük boy havuç 1 kilo ayıklanmış bezelye 2 küçük boy soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 2,5 çay kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı pul biber 2,5 su bardağı sıcak su Az sıvı yağ Hazırlanışı; 1..

Venedik Poğaçası Tarifi 02:57

Venedik Poğaçası Tarifi

Malzemeler 2 yumurta 100 gr tereyağ 1 çay bardağı ılık süt 1, 5 tatlı kaşığı toz şeker 1, 5 -2 tatlı kaşığı tuz Yarım paket instant maya 1 adet ince rendelenmiş havuç Yarım demet ince kıyılmış dereotu Yeterince un İçi i..

Rus Salatası Tarifi 04:29

Rus Salatası Tarifi

MALZEMELER 4 5 tane patates 2 tane havuc 1 su bardagi bezelye 5 6 tane hazir satilan kornison salatalik tursu 3 4 yemek kasik mayonez 3 4 yemek kasigi süzme yogurt(ben daha hafif olmasi icin yogurt katiyorum) tuz pulbibe..