#Cevizli kek

Çikolatalı Kek Tarifi Muzlu Kek Tarifi 02:03

Çikolatalı Kek Tarifi Muzlu Kek Tarifi

Kek malzemeleri satan küçük bir yerden aldığımız kek kalıbımız ile sizler için Çikolatalı Muzlu Kek Tarifi yaptık. Gayet nefis ve kolay bir tarif...

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:19

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir elmalı tarçınlı kek tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve elma tarçın karışımı nefis kokusu ile çay veya kahve yanında ikram edebilirsiniz. Elmalı kek nasıl yapılır v..

Kuru İncirli Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:41

Kuru İncirli Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için bu aralar tam da mevsimi olan kuru incirli kek tarifi videosu hazırladık. Herşeyi zamanında, mevsiminde yemek daha sağlıklı ve lezzetlidir. Kuru incirler yavaş yavaş çıkmaya başladı. O yüzden ..

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi  Dolgulu Kek Nasıl Yapılır 10:01

Krema Dolgulu Sürpriz Kek Tarifi Dolgulu Kek Nasıl Yapılır

2 Renkli Kek dolgulu kek için Malzemeler 5 -6 yumurta (küçükse yumurta 6 tane kullanınız) 1,5 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 2,5 yada 3 su bardağı un 1 kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşı..

Ağlayan Kek Tarifi Ağlayan Pasta Tarifi  Islak Kek Tarifi 03:20

Ağlayan Kek Tarifi Ağlayan Pasta Tarifi Islak Kek Tarifi

Ağlayan Kek Tarifi Ağlayan Pasta Tarifi - Islak Kek Tarifi..

Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapılır 05:44

Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapı

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)Yırtık Yufkalar ile Kek Kalıbında Börek Kek Kalıbında Börek Nasıl Yapılır..

Lokum Kek (İngiliz Kek) Tarifi 08:58

Lokum Kek (İngiliz Kek) Tarifi

MALZEMELER 4 tane yumurta oda sicakliginda olsun 1 bucuk su bardagi şeker 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 1 tane vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un(herkeste ayni olmayabilir kek kivaminda olsun.un..

Kolay Çilekli Kek Tarifi  Meyveli Kek Nasıl Yapılır 02:21

Kolay Çilekli Kek Tarifi Meyveli Kek Nasıl Yapılır

Çilekli Kek Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 100 gr oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı 1 su bardağından bir parmak eksik pudra şekeri 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerine: 8-10 ..

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi 07:11

Bol Çikolata Soslu Kadife Dokusunda Islak Kek ,Islak Kek Tarifi

4 adet yumurta (oda sıcaklığında olsun ) 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı süt 1,5 su bardağı sıvıyağ 3 su bardagi un ( yumurtanın büyüklüğüne göre unun ölçüsü biraz degişebilir ) 3 (silme) çorba kaşığı ka..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır 05:33

Çikolatalı Tart Kek Tarifi Tart Kek Nasıl Yapılır

2 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardadağı sıvıyağı 1 çay bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çorba kaşığı kakao 1,5 su bardağı un Çikolata Ganajı için 1 su bardağı krema 200 gr bit..

Islak Kek Tarifi Islak Kek Nasıl Yapılır 04:35

Islak Kek Tarifi Islak Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 paket vanilin 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı un + 2 yemek kaşığı Fırın tepsisini yağlamak iç..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar 01:24

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar

Cevizli Tarçınlı Rulo kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Hamur için : 250 gram tereyağ ve margarin 1 su bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı ılık su Aldığı kadar un 1 paket vanily..

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi 08:14

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi

İncirli Cevizli Pasta İçin Malzemeler: Keki için: 3 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker (250ml lik bardak), 1 çay bardağı süt (125ml) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 8-9 ade..

Ay Çöreği Tarifi  Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri 05:59

Ay Çöreği Tarifi Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri

Daha önce pastanelerden satın aldığınız nefis ay çöreklerini evde yapabileceğinizi düşündünüz mü ? Dış hamurunu hazırlamak gayet basit olan bu çöreğin geriye sadece içindeki kakaolu kısmını hazırlamak kalıyor. İçindeki k..

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:01

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Bayram tatlıları tarifi zamanı geldiğinde akla ilk gelen şerbetli tatlılardır. Cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu ile sizde evde kolayca ve hızlıca nefis bayram tatlısı yapabilirsiniz. Cevizli kadayıf nasıl yapılır ..

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi 03:45

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapılabilen cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu hazırladık. Çok az malzeme ile yapılabilen tavada cevizli kadayıf tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri ne..

Kesme Cevizli Tatlı Tarifi 01:32

Kesme Cevizli Tatlı Tarifi

Cevizli Tatlı İçin Gerekli Malzemeler; 250 gr tereyağı 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı sirke Yarım su bardağından biraz fazla su çay kaşığının ucu kadar tuz 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 4 su bardağı un 1 ..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Elmalı Cevizli Pasta 02:17

Elmalı Cevizli Pasta

Hamuru İçin: 125 gram eritilmiş ve iyice ılıtılmış tereyağı 1 + 1/4 su bardağı toz şeker 2 adet yumurta 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çay kaşığı Hindistan cevizi 2 adet ..

Evim Lokanta- Hindistan Cevizli Koko 03:06

Evim Lokanta- Hindistan Cevizli Koko

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 37. Bölüm'de Hindistan Cevizli Koko tarifi verdi! Hindistan Cevizli Koko MALZEMELER 6 Adet Yumurta Beyazı 1 Su Bardağı Toz Şeker 6 Su Bardağı Hindistan Cevizi 1 Tutam Tuz..

  • ANKA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi 02:11

Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi

Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; 1 çay bardağı pudra şekeri 1 yumurta beyazı Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket (250 gram) yumuşak margarin 4 su bardağı un 1 çay bardağı ince dövülmüş ceviz 1 çay kaşığı ..

Tepside Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı 03:16

Tepside Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı

Tepside Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi 04:56

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi ve Malzemeler : 125 gr. Oda ısısında tereyağı ya da margarin 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı nişasta 1 su bardağı pudra şekeri 2 tane yumurta (birini tüm kırın diğer ikinci yumurta..

Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı 01:40

Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt 1 yumurta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un 1 kase çekilmiş ceviz Şerbeti için; 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Birkaç damla limon suyu Hazırl..

Cevizli Baklava Tarifi 07:24

Cevizli Baklava Tarifi

Cevizli baklava tarifi bir paket hazir baklavalık yufka 200 gram eritilmiş tereyağı yaklaşık 200 gram kadar ince dövülmüş ceviz şerbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir dilim limon ..

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi 12:10

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık Su 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 tane yumurta (beyazı hamuruna girecek sarısı üstüne sürülecek) 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek..

Hindistan Cevizli Kurabiye 00:45

Hindistan Cevizli Kurabiye

Hindistan Cevizli Kurabiye İçin Gerekli Malzemeler; 250 gram oda ısısında yumuşamış margarin 1 su bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta 1 su bardağı nişasta 3 su bardağı un Üzerine: Benmari usulü eritilmiş bitter çikolata..