#Cevizli kivi lokumu

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi 05:40

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

Cevizli Baklava Tarifi 07:24

Cevizli Baklava Tarifi

Cevizli baklava tarifi bir paket hazir baklavalık yufka 200 gram eritilmiş tereyağı yaklaşık 200 gram kadar ince dövülmüş ceviz şerbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir dilim limon ..

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi 12:10

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık Su 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 tane yumurta (beyazı hamuruna girecek sarısı üstüne sürülecek) 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek..

Hindistan Cevizli Kurabiye 00:45

Hindistan Cevizli Kurabiye

Hindistan Cevizli Kurabiye İçin Gerekli Malzemeler; 250 gram oda ısısında yumuşamış margarin 1 su bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta 1 su bardağı nişasta 3 su bardağı un Üzerine: Benmari usulü eritilmiş bitter çikolata..

Tahinli Kuru Baklava  Cevizli Çıtır Rulo 04:26

Tahinli Kuru Baklava Cevizli Çıtır Rulo

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi ve Malzemeler : 15 adet baklavalık yufka 1 su bardağı kırılmış ceviz ya da fındık Sosu için gerekenler : 1 su bardağı şeker 1 su bardağı tahin 125 gr eritilmiş tereyağı 1 cay bardağı..

Çıtır Çıtır El Açması Cevizli Büzme Baklava Tarifi 10:01

Çıtır Çıtır El Açması Cevizli Büzme Baklava Tarifi

Cevizli büzme baklava tarifi Tepsimin büyüklügü 40 cm. Malzemeler hamuru için gerekenler 1 çay bardağı su 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çimdik tuz 2 yemek kasigi sirke yarım çay kaşığı karbonat bir ta..

Sirkeli Kıyır Poğaça Ve Cevizli Topkek Tarifi 08:26

Sirkeli Kıyır Poğaça Ve Cevizli Topkek Tarifi

Poğaça İçin malzemeler: 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 4 yemek kaşığı yoğurt 4 yemek kaşığı sirke 2 yumurta (1 sarısı üste) 1 yemek kaşığı tozşeker 2 çay kaşığı tuz 1 paket kabart..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi  Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurabiyesi 03:49

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurab

Üzerine şerbet dökülmeden hazırlanan tahinli kuru baklava yapmayı denediniz mi ? Bu harika lezzete sahip baklavayı yapmak için hazır yufka kullanacağız. Aynı normal baklava yapar gibi hazır yufka katları arasına tereyağı..

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Elmalı Cevizli Nefis Kek Tarifi 05:08

Elmalı Cevizli Nefis Kek Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta 1 bardak esmer şeker 1 bardak zeytinyağı 1 çay kaşığı vanilya 2 bardak Un 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tarçın 1/2 çay kaşığı zencefil 1/4 çay kaşığı muskat tuz 2 adet elma 1 bardak ceviz 1/4 b..

Cevizli Susamlı Tarçınlı Kurabiye Tarifi 05:23

Cevizli Susamlı Tarçınlı Kurabiye Tarifi

Malzemeler : 1 Su bardağı kadar ince çekilmiş ceviz 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (ya da margarin) 1 Tane yumurta 1 Çay kaşığı tarçın 3 Yemek kaşığı dolusu pudra şekeri 3 Yemek kaşığı sıvıyağ 1 Yemek kaşığı do..

Cevizli Havuç Dilimi Baklava Tarifi 10:34

Cevizli Havuç Dilimi Baklava Tarifi

Havuç Dilimi Baklava Tarifi ve Malzemeler : 1 paket baklavalık yufka (ben BAKTAT markasını türk bakkalından alıyorum içinde 16 yufka var) 200 gr. tereyağı Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz (ister..

Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi 06:19

Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 3/4 bardak Ceviz 1 bardak Un 1/2 çay kaşığı Karbonat 1/2 çay kaşığı Hamur Kabartma Tozu 6 yemek kaşığı Luna Margarin 3/4 bardak + 3 yemek kaşığı şeker 1 adet Yumurta 3 yemek kaşığı Tarçın..

Cevizli Kadayıf Tarifi 04:45

Cevizli Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yaklasik 300 gr. kadar Kadayif 125 gr. Eritilmis tereyagi Yaklasik 1 bucuk su bardagi iri sekilde kirdigimiz ceviz Serbeti 2 bucuk su bardagi su 2 su bardagi seker Ince bir dilim limon..

Nefis Cevizli Fındıklı Kek Tarifi 05:21

Nefis Cevizli Fındıklı Kek Tarifi

Malzemeler: 190 gram Toz Şeker (1 su bardağı) 190 gram Luna Margarin (1 su bardağından 2 parmak az) 2 adet Yumurta 50 gram Un (1/3 bardak) 125 gram Ceviz 125 gram Fındık 3 yemek kaşığı Neskafe 1 yemek kaşığı Su 1 çay ka..

Cevizli Üzümlü Muffin Tarifi 00:32

Cevizli Üzümlü Muffin Tarifi

125 gram tereyağı 8 yemek kaşığı pudra şekeri 3 adet yumurta 1 çay bardağı ılık süt 2 su bardağı un 1 limon kabuğu rendesi 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 çay bardağı ceviz 1 kahve fincanı çekirdeksiz kuru üzüm..

Damla Çikolatalı Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi 05:31

Damla Çikolatalı Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi

2 adet Yumurta Beyazı 150 gram Pudra Şekeri 150 gram Damla Çikolata 60 gram Hindistan Cevizi (1 paket) 50 gram Mısır Gevreği Tuz..

Portakallı Cevizli Kek Tarifi 03:08

Portakallı Cevizli Kek Tarifi

MALZEMELER 1 Portakal kabuğu Rendesi 1 Çay bardağı Ceviz Yarım çay bardağı Sıvı yağ 1 Çay bardağından az Yoğurt 1 Su bardağı Şeker 1 Su bardağı Portakal suyu 3 Yumurta 2.5 Su bardağı Un 1 Paket Kabartma tozu 1 Paket Vani..

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler: (yaklaşık 26-28cm. lik bir tava için) 250 gr. taze tel kadayıf 3 yemek kaşığı tereyağı (iyice oda ısısında yumuşamış) 1 tatlı kaşığı pekmez 1 büyük kase ceviziçi Şerbeti için 1 su bardağı su 2 su bardağı şeke..

3 Malzemeli Hindistan Cevizli Makaron Tarifi 04:13

3 Malzemeli Hindistan Cevizli Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 adet yumurta akı yarım su bardağı tozşeker 1 buçuk su bardağı hindistan cevizi (kilo ile pastane malzemeleri satan yer veya baharatçılardan satın alırsanız daha bereketli olur:) arzuya göre yaklaşık 80gr. b..

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi 08:31

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi

Baklava icin gerekli Malzemeler: Hamuru icin gerekli malzemeler: 2 adet yumurta 1 cay kasigi tuz 2 yemek kasigi Siviyag 1 Su bardagi ilik su Alabildigi kadar un Ic malzemesi: Istege göre cekilmis Hindistancevizi Ayriyete..

Cevizli Fincan Kadayıf Tarifi (Kaymaksız Olmaz!) 01:33

Cevizli Fincan Kadayıf Tarifi (Kaymaksız Olmaz!)

Malzemeler 600 gram tel kadayıf 1 su bardağı eritilmiş tereyağı 1 su bardağı kaymak 1,5 su bardağı dövülmüş ceviz içi Şerbeti İçin: 3 su bardağı su 2 su bardağı toz şeker 3 damla limonun suyu..

 Tavuklu Cevizli Rulo Börek Tarifim 07:48

Tavuklu Cevizli Rulo Börek Tarifim

Yıllar önce arkadaşımdan aldığım tarif, tüm zamanlarda en sevdiğim börek tariflerinden bir tanesi. Mutlaka deneyin arkadaşlar...

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..

Cevizli Tuzlu Kurabiye Tarifi 06:10

Cevizli Tuzlu Kurabiye Tarifi

Malzemeler : 250 gr oda ısısında yumuşak tereyağı (ya da margarin) 2 tane yumurta (birini tüm hamura kıralım diğerinin sarısı hamura beyazı dışına kullanıyoruz) 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 çay kaşığı mahlep (olmasa da olur..

Cevizli Örgü Tatlısı 05:45

Cevizli Örgü Tatlısı

Hamuru için gereken Malzemeler 2 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 5 su bardağı un İçine koymak için 1 su bardağı ceviz Şerbeti için gerekenler : 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su İnce b..

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası 11:29

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası

Malzemeler 5 6 tane közlenmiş kırmızı biber 1 yemek kaşığı acı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 2 3 diş sarmısak 2 tane tost ekmeği Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ceviz Arzu ederseniz maydano..