#Cevizli kivi lokumu

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi 04:43

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi

Beş çaylarınız için hem yapımı çok kolay hem de çok lezzetli saray sarması yada diğer adıyla paşa lokumunun kolay yapılışını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayı..

  • Kadınca tarafından
  • 2.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici Çizgi Film Meyve Salatası Meyveleri Öğreniyoruz 04:09

Eğitici Çizgi Film Meyve Salatası Meyveleri Öğreniyoruz

Bugün biz meyve salatası yapacağız. Onun için muz, karpuz, üzüm, kivi, armut, portakal ve kiraz kullanacağız. Bizim salatımızın tadına bakmak ister misiniz? Afiyet olsun!..

Chia Puding Nasıl Yapılır 04:30

Chia Puding Nasıl Yapılır

Malzemeler: 3 yemek kaşığı Chia 1 çay bardağı Diyet Süt 1 tatlı kaşığı Keçiboynuzu Unu 3 adet Hurma Nar Muz Kivi..

Mandalinalı Tatlı Tarifi 03:09

Mandalinalı Tatlı Tarifi

MALZEMELER Muhallebi için; 1 lt süt, 1/2 su bardağı un, 1/2 su bardağı nişasta, 1/2 su bardağı şeker, 2 tatlı kaşığı tereyağı, 1 parça damla sakızı, 1 paket şekerli vanilin, Mandalinalı Jöle için; 12 adet mandalinanın ..

Kivili İrmik Tatlısı 04:10

Kivili İrmik Tatlısı

MALZEMELER 4 Su bardağı Kivi 5 Yemek kaşığı Şeker 4 Yemek kaşığı Buğday Nişastası 4 Su bardağı Süt 1 Su bardağı Şeker 4 Yemek kaşığı Buğday Nişastası 2 Yemek kaşığı İrmik 1 Yemek kaşığı Tereyağ 1 Vanilya..

Muz İle Kivinin Değişim Süreci 01:20

Muz İle Kivinin Değişim Süreci

işte en ilginç sonuçlar, muz kabuklu Kivi..

  • PengoTV tarafından
  • 301 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır 05:33

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır

Detox Juice Tarifi. Özellikle mevsim geçişlerinde sizi hastalıklardan koruyacak, enerji verecek 3 nefis Detoks Juice tarifi. Detox Juice 1: 4 adet salatalık 1/2 Elma 1 adet havuç 1/2 limon 1 tatlı kaşığı Zencefil 1/8 Pa..

Waffle Nasıl Yapılır 02:38

Waffle Nasıl Yapılır

Gelelim waffle nasıl yapılır? 1.2 adet yumurta ve 4 yemek kaşığı şeker çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 su bardağı Süt, 1,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya ve 1 çimdik..

Waffle Tarifi 04:06

Waffle Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 su bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 1 yemek kaşığı şeker, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 paket şekerli vanilin, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Kahvaltılık çikolata kreması, Muz, kivi,..

Meyveli Tart Kek Tarifi 05:29

Meyveli Tart Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 2/3 bardak tozşeker (1 bardaktan 1 parmak eksik) 1 limon kabuğu rendesi yarım bardaktan bir parmak eksik sıvıyağ yarım bardaktan bir parmak eksik yoğurt 1 bardak + 1 yemek kaşığı un yarım paket kaba..

Üç Çeşit Krep Tarifi 02:01

Üç Çeşit Krep Tarifi

Malzemeler Krep Harcı İçin: 2 adet yumurta 1 kahve fincanı toz şeker 2 su bardağı süt 1 su bardağı un 1 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 1 tutam tuz Pastacı Kreması İçin: 3 yemek kaşığı margarin 1 çay bardağ..

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_ 14:43

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_

Davetsiz Misafir bu hafta, en güzel öten horozların şehri Denizli'yi ekrana getiriyor. Denizli'nin Nikfer kasabasına giden Davetsiz Misafir, bölge halkının uçurtma tutkusunu yöresel türküler eşliğinde ekrana getiriyor...

Evim Lokanta 37.Bölüm Fragmanı 00:39

Evim Lokanta 37.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 37. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici Salı günü bizlere Mayasız Ekmek, Hindistan Cevizli Koko ve Tepsi Kebabı tarifi veriyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüm Jüriyi Son Anda Döndürünce Delirdi  O Ses Türkiye 02:47

Tüm Jüriyi Son Anda Döndürünce Delirdi O Ses Türkiye

Şahin Cevizli, O Ses Türkiye yarışmasında Aklım Karıştı şarkısını seslendirdi. Şahin performansıyla tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Artık bu kanalda O Ses Türkiye ve her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk önce biz a..

  • BETA tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarışmacı Tir Tir Titredi Yıldız Tilbe Duruma El Koydu  O Ses Türkiye 02:41

Yarışmacı Tir Tir Titredi Yıldız Tilbe Duruma El Koydu O Ses Türkiye

Şahin Cevizli sergilediği performansla tüm jüriyi döndürdü. Yarışmacı tüm jürinin son anda dönmesiyle çok heyecanlandı. Bu duruma Yıldız Tilbe el koydu. Artık bu kanalda O Ses Türkiye ve her şey olacak ve iddia ediyoruz ..

  • BETA tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baklava Tarifi  Baklava Nasıl Yapılır  Hazır Yufkadan Baklava 05:08

Baklava Tarifi Baklava Nasıl Yapılır Hazır Yufkadan Baklava

Bugün sizler için cevizli baklava tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve baklava nasıl yapılır öğrenin. :)) Malzemeler 500gram baklavalık yufka 450gram toz şeker 200gram ceviz 125gram tereyağ Çeyrek limon Yarım su bard..

Maceracı _ Elazığ 1:06:47

Maceracı _ Elazığ

Anadolu’nun doğusundaki lezzetleri keşfe çıkan Maceracı, bu hafta Elazığ’dan çok özel görüntüler sunuyor. MACERACI Kuzulu Ziyafet Sofrasında! Maceracı bu hafta Elazığ’a konuk oluyor ve bölgenin birbirinden özel yemekle..

Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

Brokoli Salatası Tarifi 06:09

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli salatası ve Diyet yemekleri. Brokoli benim en sevdiğim kış sebzelerinden bir tanesi, diyet yemekleri için de muhteşem bir sebze.Arada Diyet yemekleri tarifleri paylaşmaya devam ediyorum.Daha önce Brokoli Çorbası ..

Elmalı Tarçınlı Kek Nasıl Yapılır 01:15

Elmalı Tarçınlı Kek Nasıl Yapılır

Elmalı Tarçınlı Cevizli Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 yumurta 1, 5 su bardağı şeker yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2, 5 su bardağı un 3 orta boy soyulmuş rendelenmiş elma ..

Mini Baklava Tarifi 05:51

Mini Baklava Tarifi

Lokmalık Mini Baklava için Malzemeler: 1/2 bardak Ceviz 3 adet Kuru Kayısı 1 çay kaşığı zencefil 1 yemek kaşığı bal 5 adet baklava yufkası Adımlar: 1- 2 baklava yufkasını üstüste koyun, ortadan ikiye katlayın bardak ve b..

Damla Tatlısı Nasıl Yapılır 02:53

Damla Tatlısı Nasıl Yapılır

Damla Tatlısı (Cevizli) Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta ( Birinin sarısı üzerine ) 1 çay bardağı irmik 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 150 gr eritilmiş margarin veya tereyağ 1..

Hindistan Cevizi Rüyası Tarifi 02:09

Hindistan Cevizi Rüyası Tarifi

malzemeler 120 gram hindistan cevizi (3 çay bardağı) 120 gram şeker (1 ve çeyrek çay bardağı) 1 yemek kaşığı tereyağ 2 yumurta beyazı Süslemek için : 100 gram bitter çikolata Hazırlanışı; 1.Uygun bir tavaya 1 yemek kaş..

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi 03:07

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi

indistan cevizli toplar veya Kartopu tatlısı için malzemeler: 1 kutu süt kreması (200gr.) 1 su bardağı pudra şekeri yaklaşık 3-4 su bardağı kadar hindistan cevizi rendesi. (pastane malzemeleri satan yerlerden veya bahara..

Süt Reçeli Tarifi 03:39

Süt Reçeli Tarifi

Süt reçeli nedir diye sorarsanız aslında reçelden ziyade, şekerli yoğunlaştırılmış süt (sweetened condensed milk) demek daha doğru olur. Süt, içine eklediğimiz karbonatla beraber piştikçe Karamelize oluyor ve krem hal..

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!) 01:48

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!)

Etimek tatlısı, hem şerbetli hem muhallebili, her damak tadına uygun bir tatlı. Çay saatlerine, yemeğin üzerine çok yakışan etimek tatlısında tuzsuz etimek dilimleri, koyu hazırlanan bir şerbet, cevizli elma püresi, pürü..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları  Kolay Kokostar 05:43

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topla

1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) içi için isteğe göre biraz fındık,badem veya çam fıstığı üzeri için 200 gr bitter çikolata 100 gr Sütlü Çikolata isterseni..

İstiridye  Tatlısı  06:02

İstiridye Tatlısı

Cevizli istiridye tatlısı Malzemeler Şurup için 4 su bardağı toz şeker 4,5 su bardağı su Çeyrek limon Hamur için ; 250 gr tereyağ 2 yumurta 3 yemek kaşığı tahin 1 su bardağı irmik ( 200 ml ) 1 su bardağı dövülmüş ce..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..