#Ceyda sabah

81 İlde OIperasyon  Bin 853 Gözaltı 00:46

81 İlde OIperasyon Bin 853 Gözaltı

Emniyet Genel Müdürlüğünce, aranan şahısların yakalanması amacıyla 81 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda bin 853 kişi yakalandı. Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesi..

Ölen İkiz Kardeşinin Yasını Tutan Rottweiler 01:55

Ölen İkiz Kardeşinin Yasını Tutan Rottweiler

Sabah uyandığında ikiz kardeşinin gece uyurken öldüğünü gören Brutus'ü ve sonrasında sahibinin ona moral verme çabalarını izliyoruz. Brutus sahibinin bütün çabalarına rağmen kardeşi Hank'in yanından ayrılmak istemiyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Cinayetinde Fetö Parmağı 02:04

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Cinayetinde Fetö Parmağı

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına katılan Sabah Gazetesi Editörü Kenan Kıran, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın terörist katili ile FETÖ'cü polis müdürü arasındaki bağlantıyı analiz etti....

Bombaya Tekme Atan Adanalı 01:40

Bombaya Tekme Atan Adanalı

Adana'da sabah saatlerinde biri yol kenarına atılan diğeri ise yol ortasına konulan el yapımı bombayı tekme atarak yoldan uzaklaştırdıktan sonra çöp bidonuna atan genç, İnsanlar ölmesin diye tekme attım dedi...

  • JET TV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başakşehir'e Sürpriz Destek! 01:14

Başakşehir'e Sürpriz Destek!

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İspanya'nın Sevilla ekibiyle deplasmanda yapacağı maç için bu sabah yurt dışına hareket etti. Acun Ilıcalı, havaalanında Göksel Gümüşdağ ile sohbet ederk..

  • OFSAYT tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Ülkelerine Gitmek İçin Depar  Attılar 00:56

Ülkelerine Gitmek İçin Depar Attılar

Bir an önce ülkelerine gitmek isteyen Suriyeliler geceden kuyruğa girerek yoğunluğa yol açarken, zaman zaman sıra yüzünden tartışmalar yaşandı. Suriyeliler, sabah 9.00'da sınır kapısının açılmasıyla adeta 'depar' atarak ..

Korkan Hırsızın Kendini Susturması 01:46

Korkan Hırsızın Kendini Susturması

Eskişehir'de sabah saatlerinde bir kafeye giren hırsız içeri girdikten bir süre sonra kendi kendine sus işareti yapmış. İçeride hırsızdan başka kimsenin olmaması da görüntüleri izleyenlerin aklında soru işareti uyandır..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adayım Akşener Açıklamasının Arkasında Pensilvanya Var 06:11

Adayım Akşener Açıklamasının Arkasında Pensilvanya Var

Sabah Gazetesi Editörü Kenan Kıran, FETÖ'nün Meral Akşener planını anlattı.İlk başta Kemal Kılıçdaroğlu ile başlayan projede daha sonra Ekmeleddin İhsanoğlu'nu denediler ancak o da tutmadı şimdi Akşener'i deneyecekler di..

Milyonlar Arafat Vakfesi'nde 02:00

Milyonlar Arafat Vakfesi'nde

Hac ibadetinin farzlarından Arafat vakfesi için sabah saatlerinden itibaren Arafat'a akın eden milyonlarca hacı adayı, öğle ile ikindi namazlarını öğle vaktinde kılarak cem (cem-i takdim) etti...

Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü 01:35

Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü

Türkiye’nin en yüksek dağlarından olan 3932 rakımlı Kaçkar Dağı’na kar yağdı. Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı ile Kaçkar Dağı beyaza büründü.Gelen yerli ve yabancı turistler gördükleri manzara ile şok olurken, K..

Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun 04:08

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun

Köşedeki çiçekçi seni sordu bu sabah Burada yok dedim selam söyledi tazeymiş gülleri Yokluğun gibi... Yürüdüm biraz seni düşledim, umudumu senle süsledim Ne dar sokaklar ne boş duraklar seni unutmama yardım etti Senin ..

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Çağrı Yine Klarnetini Konuşturdu! 05:04

Serkan Çağrı Yine Klarnetini Konuşturdu!

Kanal D ile Günaydın Türkiye, bugünden itibaren hafta içi her gün 07.00'de ekrana geliyor! İlk bölümün konuğu Serkan Çağrı, Kanal D ile Günaydın Türkiye izleyicilerine muhteşem bir müzik ziyafeti verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Semih Saygıner’e Hırsızlık Şoku 03:04

Semih Saygıner’e Hırsızlık Şoku

Bodrum’a 12 gün önce taşınan Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner’in evine hırsız girdi. Saygıner evde uyurken eve giren hırsızlar ünlü bilardocunun değerli eşyalarını çaldı. Saygıner sabah uyundağında evinin soyulduğu..

Metrobüs Durağında İnsan Seli 03:21

Metrobüs Durağında İnsan Seli

2017-2018 eğitim öğretim yılının sabah saatlerinde başlamasıyla birlikte trafiğe kalmak istemeyen vatandaşlar metrobüse akın etmesiyle duraklarda uzun kuyruklar oluştu. Yenibosna’da vatandaşlar metobüs durağına ulaşabilm..

İstanbul'da Okul Trafiği Yoğunluğu 07:14

İstanbul'da Okul Trafiği Yoğunluğu

2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte bu sabah servis araçları İstanbul trafiğinde yerini aldı. Servis araçlarının dahil olmasıyla birlikte trafik yoğunluğu yaşandı..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Kahramanmaraş'ta Okul Öncesi Huzur Operasyonu 04:09

Kahramanmaraş'ta Okul Öncesi Huzur Operasyonu

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, bugün sabah itibariyle başlayacak 2017-2018 eğitim öğretim yılına saatler kalan il genelinde okul öncesi huzur operasyonu düzenledi...

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj 00:51

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj

Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetiminin 25 Eylül'de yapacağını açıkladığı bağımsızlık referandumuna kısa bir süre kalırken, Türk Silahlı Kuvvetleri bu sabah Irak sınırının sıfır noktasındaki Habur Sınır Kapısı yakınlarında t..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Aynı Rutinle Uyanan Minik 00:35

Aynı Rutinle Uyanan Minik

Kundaktan kurtulduğu her sabah aynı rutinle uyanan minik..

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler  - Kor Yakupu Şok Eden Tokat! 05:25

İsimsizler - Kor Yakupu Şok Eden Tokat!

Her sabah düzenli olarak yıllar önce görev uğruna terk ettiği eşi ve kızını gizlice uzaktan izlemeye giden Kor Yakup bu sefer eşi Mehveş tarafından fark ediliyor. Kor Yakup, beklemediği bir anda eşi Mehveş'i yanında bulu..

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih’te Narkotik Operasyonu 02:45

Fatih’te Narkotik Operasyonu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Fatih’te birçok adrese eş zamanlı ortak operasyon düzenledi..

İki Dakikada Kezbanlığın Kitabını Yazmak 02:20

İki Dakikada Kezbanlığın Kitabını Yazmak

Freak show'a dönen kriminal sabah programlarından izleyeni verem edecek bir performans.muhtemelen hayatta başarı olarak görüp görebileceği tek şeyle övünmek ultrason görüntüsüyle nispet yapmak falan offf.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahmut Çınar & Gözde Öney - Satır Satır 02:58

Mahmut Çınar & Gözde Öney - Satır Satır

Satır satır çözülecek inan Senden bana uzuyorken zaman Durma o yerde, bana gel gizlice Göreceksin… Usul usul dokun elime Islak saçım, tarayıver önce O eski şarkıyı anımsarız belki Sezeceksin… Önümüzde maceralar Ardım..

Sezen Aksu İstanbul İstanbul Olalı 05:56

Sezen Aksu İstanbul İstanbul Olalı

Uzanıp Kanlıca'nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar'a doğru Yapacak hiçbir şey yok gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık Zula..

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Yenibosna Metrobüs Durağında İnsan Seli 00:50

Yenibosna Metrobüs Durağında İnsan Seli

Sabah ulaşım için metrobüsü tercih eden vatandaşlar, Yenibosna üst geçitte izdihama neden oldu. Vatandaşlar, metrobüse ulaşmak ve duraktan çıkmak için dakikalarca beklerken, oluşan yoğunluk vatandaşlara zor anlar yaşattı..