#Ceyda sabah

Gelin Çiçeği 1971 Türk Filmi İzle 1:32:18

Gelin Çiçeği 1971 Türk Filmi İzle

Arabası bozulan Selim Bey yol üzerindeki kasabanın bir otelinde kalır. Oteldede kasabalının düğünü vardır. Gecenin ilerleyen saatlerinde sarhoş olan gelin Arzu odasının yerini karıştırır ve Selim Beyin odasına girer. Sab..

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

Herkes Dengi Dengine 01:36

Herkes Dengi Dengine

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Mustafa Ceceli İyi ki Hayatımdasın 03:59

Mustafa Ceceli İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız Bu dünya vefasız Ruhuma hapsettim adını İyi ki hayatımdasın Sensiz kimler anlasın Attığı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni 03:56

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni

Ooooooo Seven severken düşünce gözden herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerde nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, teninde ki o kokusu Biter mi böyle geçer mi söyle ihanetin acısı Aşka bekçi mi ge..

9 Yaşındaki Kız Çocuğunu Öldüren Kobra Yılanı 01:17

9 Yaşındaki Kız Çocuğunu Öldüren Kobra Yılanı

Büyükanne sabah okula göndermek için yatağına gittiği torununu ölmüş olarak buluyor. Tayland'da yaşanan olayda kobra yılanı küçük çocuğun yatağında böyle yakalandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feyza Civelek'in Polisi Isırması 01:36

Feyza Civelek'in Polisi Isırması

Sabah saatlerinde adliyeye götürülüp, Polise mukavemet suçundan gözaltına alınan oyuncu Feyza Civelek'in polis memurunun elini ısırdığı görüntüler ortaya çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar 01:30

Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar

Zonguldak’ta 'Call Center' operasyonunda gözaltına alınan ve sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4’ü kadın 9 kişiden 8'i tutuklandı. 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıld..

Bir Günlüğüne Karşı Cinsten Olsan 02:19

Bir Günlüğüne Karşı Cinsten Olsan

Bir sabah uyandın, aynaya baktın ve karşı cinsten olduğunu gördün. Bir gün boyunca karşı cinsten olma hakkın var ne yaparsın?..

Dua İçin Hastane Önünde Çorba Dağıtan Dayı 01:23

Dua İçin Hastane Önünde Çorba Dağıtan Dayı

Lokman Yıldız, eşinin yaptığı 150 kişilik çorbayı, haftanın 3 günü sabah erken saatlerde hayır için hastane önünde vatandaşlara dağıtıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.299 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Madde bağımlısı şahıs tarihi surlarda ölü bulundu 03:48

Madde bağımlısı şahıs tarihi surlarda ölü bulundu

Beyoğlu’nda madde bağımlısı olduğu öğrenilen bir şahıs tarihi surların içinde sabah saatlerinde ölü bulundu...

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler 04:22

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler

Bir sabah saçlarımı okşayıp da rüzgar İzlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz Ve güneş aynaya baktığımda çizgilerden Yeni bir yüz gösterecek üzülerek biraz Yok olmaz erken daha Biraz geç kalın ne olur Hiç hazır değilim hen..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adriana Lima Uçağını Kaçırdı 01:50

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı

Antalya’da katıldığı bir defile sonrası ABD’ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını kaçıran dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, bir günlük gecikmenin ..

Metro Manila Film İzle 1:50:16

Metro Manila Film İzle

Pirinç tarlalarıyla kaplı kuzey Filipinler’de yaşayan Oscar Ramirez ve ailesi, her sabah yalnızca yoksulluk ve kıtlığın olduğu bir ülkede uyanmaktadır. Oscar bu gidişatı sonlandırmak amacıyla ve ailesine iyi bir gelecek ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli Futbolcu Havalimanında Gözaltına Alındı Son Dakika 00:57

Milli Futbolcu Havalimanında Gözaltına Alındı Son Dakika

Manchester City'den 14 milyon Euro bonservis bedeli ile İspanya’nın Villarreal kulübüne transfer olan Milli Futbolcu Enes Ünal havalimanında gözaltı şoku yaşadı. Yoklama kaçağı olduğu gerekçesiyle bir süre bekletilen Üna..

Beylikdüzü'nde kadınları vuran şahıs, adliyeye sevk edildi 01:19

Beylikdüzü'nde kadınları vuran şahıs, adliyeye sevk edildi

İstanbul Beylikdüzü'nde dün sabah saatlerinde 2 kadını vurarak yaralayan öğretmen Nurullah K. adliyeye sevk edildi...

Marmara Denizi'nde lodos etkisi 01:18

Marmara Denizi'nde lodos etkisi

Marmara Denizi'nde sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan lodos, denizde boyu yaklaşık 3 metreye kadar oluşan dev dalgalar deniz ulaşımını aksatırken, balıkçılar da ava çıkamadı...

Türk Obüsleri Afrin'de Fırtınalar Estiriyor 01:45

Türk Obüsleri Afrin'de Fırtınalar Estiriyor

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye'ye taciz atışları yapan Afrin'deki PYD/PKK hedeflerini fırtına obüsleriyle sabah saatlerinden bu yana vurmaya devam ediyor. Fırtına obüslerinin Afrin hedeflerini vurması anbean görüntülen..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytin Dalı Harekatı Için Fetih Suresi Okundu 02:09

Zeytin Dalı Harekatı Için Fetih Suresi Okundu

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'lı teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı nın zaferle sonuçlanması için sabah namazında Fetih Suresi okun..

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı 04:25

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı

Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ın emri ile gün içinde şehir merkezinden g..

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar 04:32

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar

Fatih Kumkapı'da dün iftar saatinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otelin yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve kilidinde açılmaması için telle sarıl..

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler 05:09

Ceylin'nin Katilinin Kayınvalidesinden Şok Sözler

10 yaşındaki Ceylin Atik'i öldürmekle suçlanan ve gözaltında bulunan Şükriye T.'nin önceden ölen iki çocuğunun ölüm nedeni de incelemeye alınırken, gözaltındaki kadının kayınvalidesi ezber bozan açıklamalar yaptı. Şükriy..

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı 04:21

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı

ANKARA - Başkent'te 13 katlı binanın 9. katındaki balkondan düşen 3 buçuk yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, sabah saatlerinde Mamak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hemşire olan Hürriyet Çev..

Londra'da Buzlanmış Yolun Üzerinde Kayan Okul Otobüsü 00:24

Londra'da Buzlanmış Yolun Üzerinde Kayan Okul Otobüsü

Sutton'da gerçekleşen sabah öğrencileri alırken buzlu yol yüzünden kontrolü kaybeden sürücünün adeta iple çekiliyormuş gibi kayması...

  • JET TV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastanede Yangın 41 Ölü 79 Yaralı 00:39

Hastanede Yangın 41 Ölü 79 Yaralı

Güney Kore'nin Miryang şehrindeki bir hastanede çıkan yangında en az 41 kişi hayatını kaybetti, 9'u ağır olmak üzere 79 kişi de yaralandı. Sabah saatlerinde hastanenin birinci katında başlayan yangın sırasında içeride 1..

Kanal Darlığı Ameliyatı Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler 03:35

Kanal Darlığı Ameliyatı Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler

Kanal darlığı operasyonlarında hastaya platin veya vida takılmadan sadece delik genişletildiyse hasta sabah ameliyat olup öğlen taburcu edilir. Yaşı ilerleyen kişilerde eğer hastanın şeker, tansiyon gibi hastalıkları var..

  • NABIZ tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanı Gece Uyutmayan 14 Şey 02:32

İnsanı Gece Uyutmayan 14 Şey

Bu videomuz da insanı gece uyutmayan sebepler var. Komşudan gelen gürültü, bebek sahibi olmak, içerideki sivrisinek, sabah için heyecanlanmak, sokaktan gelen sesler... Bu nedenler maalesef insanı uykusundan ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Teyzenin İyilik Yolculuğu 01:00

Muazzez Teyzenin İyilik Yolculuğu

Antalya'daki Lara sokaklarında yaşayan onlarca kedi ve köpek, her sabah kendileri için mama dolu alışveriş sepetiyle sokağa çıkan Muazzez teyzenin yolunu gözlüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce