#Ceyda sabah

Sahibi Ölen Köpeğin 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Beklemesi 01:50

Sahibi Ölen Köpeğin 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Beklemesi

Sahibinin Öldüğünden Haberi Olmayan Köpek 3 Yıldır Sokağa Çıkıp Sahibini Bekliyor. Bu Hareketiyle, Hachiko Köpeği Hatırlatıyor... Hachiko Olayına Gelince, Hachiko, Tokyo'da Her Sabah Metro İstasyonunda Sahibini İşe Uğur..

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalben - Çakmak 03:32

Kalben - Çakmak

Cebimdeydi onca zamandır çakmak Kendime sorup durdum Nasıl olur yakmak Yıllardır biriktirdiğim Her şeyi Pof diye Cebimdeydi onca zamandır çakmak Kendime sorup durdum Nasıl olur yakmak Yıllardır biriktirdiğim Her şeyi G..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökçe - Aynaların Ardından 04:13

Gökçe - Aynaların Ardından

Aynaların Ardından Bana Neden Bakıyorsun Kanattığın Yaralarda Hala Neden Kanıyorsun Sabah Uyandığımda Sanki Sarılıyorsun Rüyamda Kabusumda Hala Neden Oluyorsun Açıldığım Denizlerde Bir Liman Oluyorsun Cennetin Adasında K..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Reyhanın Gözü Döndü! 06:05

Adı Efsane - Reyhanın Gözü Döndü!

Hakan ve Naz'ı aynı odada yakalayan Gülsüm deliye döner ve ortalığı ayağa kaldırır. Hakan, annesinden uzak durmak isteyen Naz'ı kendi evine götürür. Sabah olur; Gülsüm, Hakan'ın odasında Naz'ı görünce deliye döner. İkili..

  • ANKA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Selçuk Yöntem  Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın 02:55

Selçuk Yöntem Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın

Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar ne yastık. Girmez pencerelerden beklediğin o aydınlık. Onu..

  • Candy tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efsane Spiker Tuna Huş Hayatını Kaybetti 01:17

Efsane Spiker Tuna Huş Hayatını Kaybetti

Eski TRT spikeri Tuna Huş bu sabah hayatını kaybetti...

  • BETA tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüs Şoförlerinden Mehmetçiklere Şafak Vakti Dua 01:54

Otobüs Şoförlerinden Mehmetçiklere Şafak Vakti Dua

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri'nde (MOTAŞ) görevli sürücüler, her sabah Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla dua ediyor...

Sürücünün Park Halindeki Araçlara Çarpıp Yoluna Devam Etmesi 00:59

Sürücünün Park Halindeki Araçlara Çarpıp Yoluna Devam Etmesi

Sabah saat 6 civarında gerçekleşen olayda Nissan Pathfinder araçla son sürat park halindeki iki araca son sürat çarpıp sonra hiç bir şey olmamış gibi kaçan sürücü...

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ünlü Sinema Sanatçısı Kuzey Vargın Hayatını Kaybetti 01:30

Ünlü Sinema Sanatçısı Kuzey Vargın Hayatını Kaybetti

Ünlü sinema sanatçı Kuzey Vargın, bir süredir tedavi gördüğü Muğla’da hayatını kaybetti. 74 yaşındaki ünlü sinema sanatçısı Kuzey Vargın, yüksek tansiyona bağlı yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Marmaris’teki özel bir hast..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sus ve Dinle (Şiir)  05:02

Sus ve Dinle (Şiir)

Sus ve Dinle (şiir) Meral Bilgic Siir'ini Dinle Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… İzin ver bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Yüzüne Kartuş Yetmeyen Zavallı Kedi 00:11

Yüzüne Kartuş Yetmeyen Zavallı Kedi

Sevimli kedinin sabah esneme germe hareketlerini tüm minnoşluğu ile izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Hasan Şaş Florya'da Kendimize Yer Bulamadık 00:14

Hasan Şaş Florya'da Kendimize Yer Bulamadık

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bu sabah yaptığı idman sırasında kameramanlara dönerek, 'Önünüzü kapatıyor muyum?' diye soran Hasan Şaş, kameramanlardan 'evet hocam' diye karşılık alınca bombayı patlatıyo..

  • JET TV tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapadokya'da Erkek Arkadaşını Tokatlayan Kırgız Kadın 03:52

Kapadokya'da Erkek Arkadaşını Tokatlayan Kırgız Kadın

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da her sabah yüzlerce kişinin gökyüzündeki balonların dansını izlemek için geldiği Göreme’de ki Aşıklar Tepesi bu kez ilginç bir olaya sahne oldu. Kırgız kızın erkek ark..

  • JET TV tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü 00:25

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü

Mahalli saatle sabah saat 05.15’de başlayan yangında Darul Kur’an Hafızlık Okulu binası tamamen yandı. Binanın yangın merdiveni olmaması sebebiyle çok sayıda öğrencinin hayatını kaybettiği, öğrencilerin üst üste yığıldığ..

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı 02:08

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı

Maltepe'de bir güzellik merkezinde epilasyon makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan merkezin sahibi güçlükle sakinleştirildi. Olayda can kaybı yaşanmazken güzellik merkezi kulla..

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı 04:33

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı

Orman yangınları ülkenin akciğerlerini küle döndürürken, yarım asırdır ağaç kesme işiyle uğraşan Ağırman ailesine de ekmek kapısı oluyor. Ülkenin dört bir yanında yanarak yok olan ormanlar yürekleri burkarken, bu olay b..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Cano Türkçe Altyazılı Teaser 00:59

Cano Türkçe Altyazılı Teaser

İbrahim, bir sabah gelen telefonla yakın arkadaşı Cano’nun kaybolduğunu öğrenir. Başlarda durumu çok ciddiye almaz. Fakat zaman geçip Cano ortaya çıkmayınca ve kimse bu konu ile ilgilenmeyince İbrahim araştırma yapmaya b..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu 02:25

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu

Fransa'nın başkentinde bu sabah askerleri ezen saldırgan, ülkenin kuzeyindeki bir otoyolda yaralı tutuklandı. Yakalandığı sırada saldırganın silahsız olduğu belirtiliyor. Polisle çıkan çatışmada 5 kurşunun isabet ettiğ..

Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Dev Petrol Arama Platformu İstanbul Boğazı'ndan Geçiyor 01:30

Dev Petrol Arama Platformu İstanbul Boğazı'ndan Geçiyor

Bahama bayraklı 115 metre uzunluğunda, 78 metre genişliğinde ve 57 metre yüksekliğinde, 36 bin 863 gross ağırlığındaki 'Scarabeo 9' adlı petrol arama platformu, sabah saatlerinde Karadeniz'den İstanbul Boğazı'na giriş ya..

İsrail Askerleri İle Filistinli Gençler Arasında Çıkan Çatışmalarda 1 Filistinli Yaralandı 02:14

İsrail Askerleri İle Filistinli Gençler Arasında Çıkan Çatışmalarda 1

İsrail güvenlik güçleri ile Filistinli gençler arasında sabah saatlerinde çıkan çatışmalarda bir Filistinli, İsrail askerleri tarafından vurularak yaralandı...

FSM Köprüsü Azerbaycan Bayrağının Rengiyle Aydınlatıldı 01:06

FSM Köprüsü Azerbaycan Bayrağının Rengiyle Aydınlatıldı

Fatih Sultan Mehmet(FSM) Köprüsü Azerbaycan Bayrağının rengiyle aydınlatıldı. Azerbaycan Cumhuriyetinin 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle FSM Köprüsü Azerbaycan bayrağının rengiyle aydınlatıldı. 28 Mayıs Azerbaycan Cumhur..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Firar Girişimi 00:38

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Firar Girişimi

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların yer aldığı koğuşta tünel kazılarak firar girişiminde bulunuldu. Edinilen bilgilere..

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..