#Ceyda sabah

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu 01:04

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu

Suriye devlet televizyonunun haberine göre İsrail uçakları bu sabah bir askeri üssü vurmak üzere Suriye hava sahasına girdi. Haberde Suriye hava savunma sistemlerinin bir İsrail uçağını düşürdüğü iddia edildi. İsmini açı..

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatası,Sürk Salatası,Humus) 18:22

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatas

Taze zahter(kekik) salatasi Kekigin almancasi *Thymian * Yapilisi Bir avuc kadar zahterimizi iyice yikiyalim.guzelce dograyip.2 tane taze sogan az birsey maydonoz,biber ve 2 tane domatesi dograyip icine katalim.pulbiber..

Youtuber Enes Batur trafik kazası geçirdi! 07:04

Youtuber Enes Batur trafik kazası geçirdi!

Youtube'un Türkiye'deki en fazla takipçi sayısına sahip YouTuber'larından biri olan Enes Batur, sabah saatlerinde trafik kazası geçirdi. Chevrolet marka otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden Batur, önündeki otomo..

Patatesi Azad Eden Ufaklık 00:15

Patatesi Azad Eden Ufaklık

Sabah kahvaltısı yapan ufaklığa annesi patates kızartmış. Ancak sevimli ufaklık patateslerden biri ile konuşup onu yemekten vazgeçmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:33

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı

70'li yaşlarının ortasındaki SSCB lideri Joseph Stalin'in sağlığı gayet yerindedir. Paranoyak yapısı ile düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığı ile en yakınlarının bile gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon in..

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı 03:07

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı

Kayseri Erciyes bölgesinde gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 45 vatandaş, Jandarma ve Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı. Gece saatlerinde etkisin..

Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni 01:47

Hafta Sonu Yasağında 7 Saat Alışveriş İzni

Türkiye artık hafta sonlarını evde geçirecek. Cuma gününden itibaren saat 21’de başlayacak olan kısıtlama, Pazartesi sabah saat 5’te sona erecek. Ancak ekmek ve market ihtiyaçları bu sürede nasıl karşılanacak? Cevabı hab..

İstanbul değil ''Sistanbul!'' 01:41

İstanbul değil ''Sistanbul!''

BU SABAH SİSTEN BİR ÖRTÜ VARDI SANKİ İSTANBUL'UN ÜZERİNDE ... KARADA, HAVADA VE DENİZDE... KOCA ŞEHİRDE GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYORDU... MASAL ŞEHİR SİSTANBUL DAN ŞAHANE MANZARALARI SİZİN İÇİN DERLEDİK.....

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğunluğu 01:20

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğ

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından İstanbul'da ilk iş günü sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı.....

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı 08:23

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Esenyurt'ta aynı manzara- Durdurulan tüm minibüsler tıka basa çıktı 03:20

Esenyurt'ta aynı manzara- Durdurulan tüm minibüsler tıka basa çıktı

Esenyurt'ta sabah saatlerinde trafik polisleri tarafından yapılan uygulamada art arda durdurulan tüm minibüsler tıka basa yolcu çıktı. Vatandaşlar minibüs sayısının aynı olmasından dert yanarken, bir minibüs şoförü ise, ..

İzmir'de hafif ticari araç sel sularına kapıldı- 5 kişiden 2'si kayıp 02:33

İzmir'de hafif ticari araç sel sularına kapıldı- 5 kişiden 2'si kayıp

İzmir’in Menderes ilçesinde dereden geçmek isteyen ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu araç sağanak yağış dolayısı ile taşan derenin sel sularına kapıldı. Araçtaki 3 kişi kendi imkanları ile kurtulurken, 2 kişiyi arama kur..

Ankara'da kar yağışı 00:55

Ankara'da kar yağışı

Başkentte sabah saatlerinde başlayan kar yağışı cadde ve sokakları beyaza bürüdü...

Öğrenci Gencin Ödevi Parçalayan Köpekler 01:46

Öğrenci Gencin Ödevi Parçalayan Köpekler

Ödevini yapıp uykuya dalan genç sabah kalktığında ödevinin yerlerde ve parçalandığını görmüş. Bu işi yapanlar ise evin köpekleriymiş...

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ayrılmak istedi, öldürüldü! 01:51

Ayrılmak istedi, öldürüldü!

AYRILMAYA KARAR VERMİŞ, ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE KENDİSİNE YENİ BİR SAYFA AÇMIŞTI AMA KOCASI PEŞİNİ BIRAKMADI. BU SABAH ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ...

Sağlıkçıların aşı mesaisi 02:20

Sağlıkçıların aşı mesaisi

BU SABAH 8'DEN İTİBAREN İSTANBUL'DA DA AŞI MESAİSİ BAŞLADI. KORONAYLA SAVAŞIN ÖN CEPHEDEKİ NEFERLERİ ''KORONAVAC'' AŞISI İÇİN TEK TEK KOLUNU SIVADI. MUTLULUKLA HEYECAN YAN YANAYDI...

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi 00:46

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi

TEM Otoyolu'nda Selimpaşa mevkiinde sis nedeniyle meydana geldiği belirtilen trafik kazasında 1 kişi öldü. Kaza sabah saatlerinde TEM Otoyolu Silivri Selimpaşa mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Balık taşıyan Eş..

Onur Bayraktar - Bu Benim Öyküm 02:36

Onur Bayraktar - Bu Benim Öyküm

▶️Söz & Müzik : Tuğçe Kandemir ▶️Altyapı : DJ Sözer Sepetçi ▶️ https://goo.gl/onvV9t ▶️Düzenleme Editör : Yusuf Ekşioğlu ▶️ https://goo.gl/oPdDAH _ ???? SOSYAL MEDYA HESAPLARIM ???? ►Instagram : https://goo.gl/Djkeu5 ►..

Etli Kuru Fasulye Tarifi 05:50

Etli Kuru Fasulye Tarifi

Malzemeler 2 su bardagi kuru fasulye Yarim kilo kemikli kuzu eti 1 tane kuru sogan 1 tane yesil biber 1 bucuk yemek kasigi domates salcasi Yarim cay bardagi siviyag Tuz karabiber kimyon Pisirmek icinde 1 litre su Hazirl..

Şambali Tarifi 06:40

Şambali Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 3 su bardagi irmik 1 su bardagi şeker 1 bucuk su bardagi yogurt 1 yemek kasigi silme karbonat Şerbeti icin gerekenler 5 su bardagi su 4 su bardagi seker Bir kac damla limon(benim ..

İsmail Altunsaray - Asker Kınası 05:01

İsmail Altunsaray - Asker Kınası

İsmail Altunsaray - Asker Kınası Sözleri Dinle: Dün gece rüyamda yavrumu gördüm Yün çorap istedi, o sabah ördüm Zarfa, Şırnak yazıp, postaya verdim Askerin anası, erinmez imiş. İzinden dönerken gününü saymış Az değ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da kar yağışı sürecek mi- 04:18

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi-

Uzun zamandır kar yağışının beklendiği İstanbul bu sabah güne karla uyandı. Peki İstanbul'daki kar yağışı sürecek mi? CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli yarın akşamdan itibaren İstanbul'da daha yoğun kar yağış..

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler 02:26

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler

Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Kestel'de oluşan kartpostallık görüntüler, görenleri hayran bıraktı. Bursa'da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı, kentin tamamında etk..

Evine göktaşı düştü! 01:29

Evine göktaşı düştü!

İDDİASINA GÖRE BİR GECE YARISI EVİNİN ÇATISINA BİRİ TAŞ ATTI... DAHA DOĞRUSU O ÖYLE SANDI... AMA SABAH OLUNCA KENDİNCE GERÇEĞİ ANLADI... ONA GÖRE ÇATISINA DÜŞEN BİR GÖK TAŞIYDI....

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı 08:50

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı

1 kase deniz tuzu ½ kase soyulmuş sarımsak Mutfak doğrayıcısına yarım kase soyulmuş sarımsak ve 1 kase deniz tuzunu biraz sarımsak biraz tuz dökerek karışık şekilde koyun. Sarımsak oranını daha az isterseniz 1/3 kase ko..

İlk Öpücük Hd İzle 1:53:15

İlk Öpücük Hd İzle

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğen..

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..