#Ceyda sabah

Kur'an okumaya yöneldi hayatı kurtuldu! 01:18

Kur'an okumaya yöneldi hayatı kurtuldu!

Sabah namazı için camiye gitmişti namaza daha vakit vardı ve o vakti kur'an okuyarak geçirmeye karar verdi kur'an okumak için yerini değiştiren adam ölümden kıl payı kurtuldu!..

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi 01:44

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi

Malzemeler: 2 adet Yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, Tuz. ************************ Hani bazı tarifler vardır ya nasıl yapsak..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yağmur'un katili olay yerinde! 02:08

Yağmur'un katili olay yerinde!

Dün sabah saatlerinde boş arazide cansız bedeni bulunmuştu, 16 yaşındaki yağmurun katili babasının dükkan komşusuydu cani dün gece teşhis için yağmurun cesedinin bulunduğu alana getirildi katili gören vatandaşları saki..

Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü 04:29

Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü

Kastamonu’da dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışın ardından sel baskınları yaşandı, birçok işyeri ve evi su bastı. Batı Karadeniz’de yaşanan sele ilişkin açıklama yapan Afet ve Acil Durum Başkanlığı, Yaşanan se..

Mücver Tarifi 05:15

Mücver Tarifi

Malzemeler: 3 adet orta boy yeşil kabak, 3 yumurta, 3 yemek kaşığı un, 1 avuç kıyılmış maydanoz, İsteğe bağlı taze soğan ve dereotu, 1/2 çay kaşığı karbonat, Tuz, karabiber, Kızartmak için sıvıyağ, Servis için sarımsaklı..

Aşure Tarifi  Aşure Nasıl Yapılır  Aşure Yapımı 03:25

Aşure Tarifi Aşure Nasıl Yapılır Aşure Yapımı

MALZEMELER 1.5 su bardağı buğday Yarım su bardağı nohut Yarım su bardağı fasulye 4 su bardağı şeker 1 su bardağı kuru üzüm 5.6 adet kuru incir 10 adet kuru kayısı Yarım çay bardağı kuş üzümü Portakal kabuğu 1 su bardağı ..

Paranormal Kanlı Havuz Vakası 25:13

Paranormal Kanlı Havuz Vakası

Bir zamanlar bu ev dönemin en görkemli ve zengin ailesinin yaşadığı bir konakmış. Bir vakit yaşlı bir adam bu köye gelerek hane hane dolaşmış, insanlardan: kızım açım, ekmek verir misin?, oğlum çok susadım, bir bardak s..

  • JET TV tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
‘Kolundaki bilezikler yüzünden öldürdüler’ 01:03

‘Kolundaki bilezikler yüzünden öldürdüler’

Uşak'a düğüne gelen ve sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebepten evden çıkıp kaybolan 56 yaşındaki kadın için ekipler 3 gündür arama çalışmasına devam ediyor. Kayıp kadının ablası, kardeşinin hayatından endişe duyd..

Keşke bekleseydin öğretmenim! 01:35

Keşke bekleseydin öğretmenim!

4 GÜN ÖNCE EMEKLİ OLMUŞTU... YENİ BİR EV ALDI, YAKINDA TAŞINACAK, EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKARACAKTI. BU SABAH ANAHTARINI EVDE UNUTTU. ÇİLİNGİR ÇAĞIRDI... BİRAZ GECİKİNCE KENDİ HALLETMEK İSTEDİ. ÜST KATTAN EVİNE GİRMEYE ÇALI..

Polisin Elinde Patlayan Yumurta 00:32

Polisin Elinde Patlayan Yumurta

Sabah karakola giden polislerden biri kahvaltısını hazırlarken mikrodalga fırına yumurta koymuş. Yumurtayı daha sonra eline alan polis şok yaşamış. Polisin elindeki yumurta bir anda patlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 3 yıl önce
YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ! 01:34

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ!

Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) yerleşkesi içerisinde devam eden yemekhane inşaatındaki güvenlik ihmalinin bedeli ağır oldu. Diş Hekimliği 1. sınıf öğrencisi Ali Sinan Cirit, yemekhane inşaatının yanındaki..

Kapıya beton döktüler 02:01

Kapıya beton döktüler

İstanbul Kadıköy’de oturanları ve kepenk açmaya gelen esnafı bu sabah kötü bir sürpriz karşıladı...

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik 55:55

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece 40:42

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece

Kült TV, Gizemli ve Bilinmeyenler kanallarının ortak araştırmaları neticesinde, elimize geçen bilgiler doğrultusunda olay yerini incelemek üzere yollara koyulduk.Değerleri paha biçilemez olan villa ve köşklerin tam ortas..

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Minik Eylül'den Acı Haber Geldi Katil Zanlısı Bakın Kim Çıktı 04:01

Minik Eylül'den Acı Haber Geldi Katil Zanlısı Bakın Kim Çıktı

KÜÇÜK EYLÜL 8 GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞTU Bursa'da yaşayan İbrahim-Şerife Yağlıkara çiftçi, yaz tatili için memleketleri Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'ne geldi. Burada Yağlıkara çiftinin 3 çocuğundan en küçükleri olan Eylü..

Yok Artık 1 Hd İzle 1:32:54

Yok Artık 1 Hd İzle

‘Taksici Fikret’ bir sabah her zamanki gibi işe gitmek için evden çıkarken ayağını merdivenlerde burkar. Seke seke taksi durağında, arkadaşlarının yanına gider. Müşteri gelmeden önce laflarken muhabbet muhabbeti açar ve ..

Jet Sosyete 9. Bölüm - Beni Fenomen Yapın 08:24

Jet Sosyete 9. Bölüm - Beni Fenomen Yapın

Yaşar Fenomen Olabilecek Mi? Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. H..

Kontak kapattılar! 02:43

Kontak kapattılar!

ZARAR EDİYORUZ DEDİLER, TRAFİĞE ÇIKMAMA KARARI ALDILAR. AKARYAKIT ARTIŞLARINA TEPKİ GÖSTEREN ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ESNAFI VE MİNİBÜSÇÜLER ANKARA'DA KONTAK KAPATTI. SABAH İŞE VE OKULA GİDENLER EPEY ZORLANDI AMA BELEDİYENİN D..

Mersin’e gelen gemiden ayçiçeği yağı sevkiyatı başladı 03:19

Mersin’e gelen gemiden ayçiçeği yağı sevkiyatı başladı

Rusya'nın Yisk Limanı'ndan 9 Mart'ta çıkış yapan ve bu sabah Mersin'e ulaşan Lilac isimli gemiden ayçiçeği yağının sevkiyatı başladı...

Temizlik Görevlisi ile Kedi Arasındaki Dostluk 00:11

Temizlik Görevlisi ile Kedi Arasındaki Dostluk

Sabah saatlerinde görevi başındaki temizlik işçisinin kaldırım üzerinde yatan sokak kedisini süpürgesi ile kaşıdığı eğlenceli anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Alkolü Fazla Kaçırmanın Pişmanlığını Uyanınca Yaşayan Adam 00:20

Alkolü Fazla Kaçırmanın Pişmanlığını Uyanınca Yaşayan Adam

Gece bir eğlence kulübünden eğlenirken alkolü fazla kaçıran adam, bir kadınla tanışıp geceyi o kadınla geçirmiş. Ancak sabah uyandığında kadının çokta güzel olmadığını fark etmiş..

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Jet Sosyete 9. Bölüm - Dünyanın Sonu Geliyor 09:05

Jet Sosyete 9. Bölüm - Dünyanın Sonu Geliyor

Yaşar Fenomen Olabilecek Mi? Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. H..

Jet Sosyete 9. Bölüm - Karun Gibi Kız 08:47

Jet Sosyete 9. Bölüm - Karun Gibi Kız

Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. Hiç olmadığı kadar eli açık, an..

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu 04:31

Adnan Oktar'ın Gecesine Katılan Ünlüler İlk Kez Konuştu

1 Temmuz'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan operasyon kapsamında, 'suç örgütü elebaşı' olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Adnan Oktar ve örgütüyle ilgili yeni gelişm..

  • BETA tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Jet Sosyete 9. Bölüm - Burning Man 08:50

Jet Sosyete 9. Bölüm - Burning Man

Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. Hiç olmadığı kadar eli açık, an..

Jet Sosyete 9. Bölüm - Bu Ne Manyaklık 09:51

Jet Sosyete 9. Bölüm - Bu Ne Manyaklık

Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. Hiç olmadığı kadar eli açık, an..

Denize Uçan Otomobil Dalgıç Yardımı İle Kurtarıldı 01:21

Denize Uçan Otomobil Dalgıç Yardımı İle Kurtarıldı

Arnavutköy'de iki gün üst üste denize otomobil uçtu. Dün gece saatlerinden denize uçan araçlardan bir tanesi sabah saatlerinde dalgıç yardımı ile denizden çıkarıldı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi...

Dans Eden Kırmızı Ayakkabılar 12 Dans Eden Prenses  Adisebaba Masallar 20:58

Dans Eden Kırmızı Ayakkabılar 12 Dans Eden Prenses Adisebaba Masallar

Bu masalda, Karen'ın çok sevdiği ama annesinin giymesini istemediği kırmızı ayakkabıların ve 12 prensesin her sabah eskiyen ayakkabılarının gizemini öğrenebilirsin!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Alanya’daki orman yangını kısmen kontrol altına alındı 04:36

Alanya’daki orman yangını kısmen kontrol altına alındı

Antalya'nın Alanya ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını havadan ve karadan müdahalelerle kısmen kontrol altına alındı...