#Ceylan acar İhtiyacım var müzik dinle

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı 01:53

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı

Oyuncu Murat Cemcir, önceki gece adını herkesten sır gibi sakladığı sevgilisiyle görüntülendi. Flaşların patlamasıyla neye uğradıklarını şaşırıp panikleyen ikili gazetecilere haber yapılmaması için “Ocağımızı söndürürsün..

  • BETA tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Dalkılıç Doğruladı Merve Boluğur İle Barışıyor Mu 00:30

Murat Dalkılıç Doğruladı Merve Boluğur İle Barışıyor Mu

Popçu Murat Dalkılıç ve oyuncu Merve Boluğur 2015'te evlenmiş, geçen eylülde boşanmıştı. Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un yeniden bir araya gelebilecekleri haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Merve Boluğur iki ..

  • BETA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep İvedik 2 İzle 1:49:34

Recep İvedik 2 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Orcs Must Die Unchained New Hero Brass PS4 01:25

Orcs Must Die Unchained New Hero Brass PS4

When Brass isn't busy cleaning up her husband Dobbin's messes you can find her on the battlefield deploying some seriously wicked technology against the Unchained. Explosions are key to a good gibletization so Brass brin..

  • BETA tarafından
  • 549 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özkaynak Mükemmel Bir Cilt İçin Tüketmeniz Gereken 10 Şey Mükemmel Cilt Diyeti 14:58

Merve Özkaynak Mükemmel Bir Cilt İçin Tüketmeniz Gereken 10 Şey Mükemm

Bebek cildi pürüzsüzlüğünde bir cilde sahip olmak için kullandığımız ürünler, uygulanan işlemlerin dışında bildiğiniz gibi yediklerimizin de çok çok büyük önemi var. Siz isterseniz dünyanın en iyi kremlerini de kullanıyo..

Giyen Bayan Vücut Kusurları Saklama  Büyük Göğüs, Kalın Bel, Basen, Göbek 06:10

Giyen Bayan Vücut Kusurları Saklama Büyük Göğüs, Kalın Bel, Basen, Gö

Vücut kusurları nasıl saklanır? Vücut tipine göre nasıl giyinilir? Hepimizin vücut kusurları var elbette. Büyük göğüs, kalın bel ya da basen veya göbek kusurları ufak giyim hileleri ile saklanabilir. Yeni videoları taki..

Uyanış Türkçe Dublaj Film İzle 2:00:41

Uyanış Türkçe Dublaj Film İzle

Malcolm Sayer (Robin Williams), iş başvurusu için bir hastaneye gelir ve burada personel yetersizli]inden işe kabul edilir. Hastanede birçok hasta vardır. Ancak sıradan hastalar değil, bu insanlar yatağa bağlı olmasalar ..

  • PengoTV tarafından
  • 11.913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Astroloji Nedir 06:13

Astroloji Nedir

Türk Dil Kurumu yıldız falcılığı olarak tanımlamış astrolojiyi. Astroloji ise kendisini, bir kişinin doğum anında belirli gök cisimlerinin konumları ve hareketleri, bireyin kişiliğini ve diğer özelliklerini belirler ve b..

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni 11:46

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni

Dermacol'ün reklamlarını sürekli görüyorsunuzdur. Geçtiğimiz gün tesadüfen karşıma çıktı ve bu kadar reklamı yapılan ürünü denemek istedim. Sürekli en kapatıcı fondöteni aradığım doğru. Dünyanın en kapatıcı fondöteni ola..

Sebile Ölmez Haziran Favorilerim 2 Doğal Deodorant, Ped, Makyaj Üstü Güneş Koruyucusu 12:17

Sebile Ölmez Haziran Favorilerim 2 Doğal Deodorant, Ped, Makyaj Üstü G

Merhaba!❤️️ Bu videoda bu ay çok sevdiğim ürünlere yer verdim. Hamileler veya doğal ürünler tercih edenler için ter kokutmayan doğal deodorant, cilt bakımı için maske, makyaj üstüne sürülebilen güneş koruyucu, platin saç..

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım 03:43

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım

Yapıştırı (kiss) Fiyatı: 17 TL Tırnağın çok uzun olduğuyla ilgili çok yorum alıyorum evet videoda gerçekten büyük duruyor kameranın yakınlık acısından olabilir ama kullanırken orta boyutta bir uzunlugu var...

Rötar Nedir 03:06

Rötar Nedir

Dilimizde Fransızcadan geçen rötar kelimesinin sözlük anlamı gecikme. Günlük kullanımda çeşitli manalarda kullanıldığı oluyor. Ama en çok da uçak yolculukları anlatılırken kullanılan bir kelime rötar. Rötar, kimi zaman i..

Uğur Dündar'ın Hayat Kadınlarıyla Röportajı (1985) 05:03

Uğur Dündar'ın Hayat Kadınlarıyla Röportajı (1985)

Uğur Dündar'ın hayat kadınları ile nasıl çalıştıkları ve kimlerle görüştükleri hakkında röportajı. Bu eski röportajlarda benim için en dikkat çeken şey uğur dündar'ın üslubu. karşısında kim olursa olsun ona önem verdiği..

  • PengoTV tarafından
  • 1.782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stick Fight Shadow Warrior Tanıtım Videosu 00:29

Stick Fight Shadow Warrior Tanıtım Videosu

Mücadele sok: Birden platformlarda indirme 10'dan fazla milyonlarca vardı oyun serisi harika yeni eklemelerle geri döndü! Onun eski ve yeni düşmanları ile mücadele yolunu genç stickman olarak oynayın Gölge Savaşçısı unva..

  • BETA tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği 01:58

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği

Yapılışı: Zencefil ve havucun kabuğunu bir bıçak veya soyacak yardımı ile soymanın dışında sebzenin etli kısmından fazla feragat etmeden sadece dışındaki ince kabuğu almanın bir yolu var ki bu da aslında çok basit. Küçü..

Meryem 21. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 21. Bölüm Fragmanı

Meryem 21. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir çift göz mutlulukla seni izliyorsa, attığın her adıma bakıyorsa, bütün hareketlerini takip ediyorsa, başka hiçbir şey yapmaya gerek yoksa, o zaman mutluluk var demektir...'' Merye..

Gözler Onları Aradı Ünlü Çift Galaya Neden Katılmadı 08:20

Gözler Onları Aradı Ünlü Çift Galaya Neden Katılmadı

Kanal D’de üç sezon boyunca izleyicisi ile buluşan Poyraz Karayel dizisi, Poyraz Karayel Küresel Sermaye filmi ile sinemaya taşındı. Dizinin başrol oyuncuları İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun filmin galasına katılmam..

  • BETA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu 11:28

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu

Kadınların makyajda en çok tercih ettiği ürün olan ruj'un sürülmesi ile ilgili videoda yer alan ve videodan sonra aklıma gelen o kadar çok ipucu var ki. 40 düz rakam süper olurdu. Ama yoğunluktan çekim sırasında aklıma g..

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Danla Bilic Yemek Yemeyi Sevgilisinden Daha Çok Seven Kız Makyajı 14:08

Danla Bilic Yemek Yemeyi Sevgilisinden Daha Çok Seven Kız Makyajı

Bu videomda yemekten daha değerli neler var onları göstermeye çalıştım ama annemle babam dışında bir şey bulamadım. Belki uyku...

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler 01:20

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler

Sosyal medyanın dilinde şu sıralara çok şiddetli bir kız kavgası var! Kavganın çıkma sebebi ise bir hayli ilginç! San Fransisco'daki Onur Yürüyüşü sırasında çok sayıda kadının katıldığı kavga, katılımcılardan birinin sah..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Ekim Sohbetleri Oje Kullandığım Ürünler Diziler 13:49

Duygu Özaslan Ekim Sohbetleri Oje Kullandığım Ürünler Diziler

Ayın en sevdiğim zamanı! Bu ayki sohbetimde sıkça sorduğunuz simli ojeyi ve nasıl daha kolay çıkarabileceğinizi de anlattım. Çok güzel dizi önerilerim var. Bilgi kutucuğunun devamında dizileri bulabilirsiniz????..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Vişne Reçeli Tarifi 04:02

Vişne Reçeli Tarifi

Vişne Reçeli Malzemeler 500 gr vişne 500 gr toz şeker 1-2 damla limon 1 adet çubuk tarçın Hazırlanışı; Vişneleri yıkadıktan sonra, çekirdeklerini çıkartın. Bir tencereye aktarın. Üzerine toz şekeri ilave edip 30 da..

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas 01:44

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybeden Alper Baycın’ın (24) evinde yas var. Taziyeleri kabul eden ..

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary Ann Shaffer ve Annie Barrows'un çok satan ve çok sevilen romanı EDEBİYAT VE PATATES TURTASI DERNEĞİ'nden uyarlanan filmin yönetmenliğini Mike Newell üstleniyor. 2. Dünya Savaşı'nda Guernsey Adası'nın işgali sırasınd..

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez 02:02

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez

İçişleri Bakanı Soylu, Buldan'ın iddialarına ilişkin, “İlk önce onu aradım. Kendisinin dediğinden fazlası var. Bu ülkede PKK’yı kimse yeşertemez” dedi...

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı 11:11

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı

Merhabalar bu videomda birbirlerine ton olarak benzettiğim uygun fiyatlı ve pahalı ürünleri kullanarak bir makyaj yaptım. Bu video bir muadil videosu değil renklerin tıpatıp aynı olmadığı ürünler var zaten bende makyajı ..