#Ceylan ah gönlüm müzik dinle

Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz 04:15

Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz

Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz dinle Gönlüm senin esirin Kalbim senindir yar Kalbim senindir İnsaf eyle halsizim Beni geldindir yar Beni geldindir Söyle nedir bu edalar Bu işve bu naz Gider bir gün bu güzellik Sana d..

  • Candy tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Umudun Yolu 03:42

Yusuf Güney - Umudun Yolu

Yusuf Güney - Umudun Yolu dinle Şarkı Sözleri; Beni bir bırak gönlüm Kendime yetmez oldum Başımın üstünde yerine sığmaz oldum Tek sorun sende mi bende mi bilmedim Hayatım çakır olmuş Akşamdan kalmayım Aşk denilince Ses..

  • Candy tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

ANKARA TRT TSM KOROSU-ACEM AŞİRÂN FASLI (ŞEF-Hasan EYLEN) 12:10

ANKARA TRT TSM KOROSU-ACEM AŞİRÂN FASLI (ŞEF-Hasan EYLEN)

ŞEF: HASAN EYLEN MAKAM: ACEM AŞİRAN FASLI **** * Peşrev * Bir Haber Ver Ey Saba N'oldu Gülistanım Benim * Fettan Gülüşün Her Kanayan Kalbe Devâdır * Kime Halim Diyeyim Kime Feryâd Edeyim * Düştüm Bir Yol Sevdasına Beni G..

Rüzgar - Ne Yapayım Tabiatım Böyle 04:18

Rüzgar - Ne Yapayım Tabiatım Böyle

Ne Yapayım Tabiatım Böyle şarkı sözleri ile Kapıları kaparım Ardıma bakarım Hayatım böyledir Bir yol ararım Yanarım bir sigara gibi Küllerim dağılır Sönerim çünkü ateşim İzmarite dayanır N'apim, tabiatım böyle Vura ..

Ömer Bahar  Havalısın 04:26

Ömer Bahar Havalısın

Havalısın şarkı sözleri ile Nazlarından usandım bezdiriyorsun beni Çocuk gibi peşinden gezdiriyorsun beni Havalısın havalı ben seninle uğraşamam Benden buraya kadar hep peşinden koşamam Adam gibi seveni aradım bulama..

Betül Dalman - Saklı Kalan 03:52

Betül Dalman - Saklı Kalan

Saklı Kalan şarkı sözleri ile Dağıldı kalbim yokluğunda Gönlüm artık paydosta Yoruldum artık anlamaktan Tükendim artık anlatmaktan Ben de sevdim ama kalmadım Ne kendime varım ne sana kaldım Saklı kalan duygularımı uya..

Ramo Benim - Çok Sevdim 02:58

Ramo Benim - Çok Sevdim

Çok Sevdim şarkı sözleri ile Yine yangınlarda kalbim Sevdalar da derdim Sensin zalim gördün mü Dibe vurgunlarda gönlüm Yorgun darda her gün Kayboldum ya gördün mü Sebebisin yanıyor yüreğim Çözümü yok kanasın bedeni..

Melike Sidar - Yağmur 04:20

Melike Sidar - Yağmur

Usage Policy: Yağmur şarkı sözleri ile Gözlerimden akan yaşlara bak. Yağmurum sel olmuş. Her kapıyı çalar gönlüm; Yine seni arar. Sensiz kaldım uçurumlarda. Bense gereksiz umutlarda, Yolunda gelmeni gözlerim. Özledim..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1 1:04:25

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL.1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan - Oyalama Beni 00:00 2- Kerim Tekin - Kar Beyaz 04:40 3- Serdar Ortaç - Karabiberim 09:39 4- Sertab Erener - Aldırma Deli Gönlüm 13:27 ..

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm) 1:04:39

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm)

TAŞ PLAK SERİSİ - EFSANE ALBÜMLER 1 Şarkı Listesi: 1. Gezdiğin Kırlara - Afitap 00:00 2. Bana Aşkın Şarabını - Ahmet Üstünses 03:21 3. Desemki Aşk Yalandır - Alaeddin Şensoy 06:39 4. Kalbin Kalbimin Sesine - Baki Çallıo..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diljen Ronî Nesrîn - ( Mem û Zîn ) Klibi 04:06

Diljen Ronî Nesrîn - ( Mem û Zîn ) Klibi

Diljen Roni - Nesrîn Te ez kuştim Te ez kuştim Nesrîn ê Dilêm dixwaze te bibînê Kulîlka sor û şînê Te ez pîr kirim lê dînê Çavreşê Çavreşê dilgeşê Ru wek stêrka bineqşê Roj rengê çavreşê Li ber mala me dimeşê ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tu Guli Ez Bulbulı Teme 04:43

Tu Guli Ez Bulbulı Teme

Lê Wusa Tî Lîmîn Çi Dîki - Ne yapıyorsun bana böyle Derda Dilim Zide Diki - Gönlümdeki derdimi çoğaltıyorsun Bîrina Dilimin Ve Diki - Kalbimdeki yarayı açıyorsun Emrê Mayî Talan Diki - Kalan ömrümü talan ediyo..

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer 05:34

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer

Sibel Can Terk Edip Gittiğinden Beri Kalbime Lokma Aşk Girmedi Sahipsiz Kaldım Yalan Gibi Bozgunum Senden Bi Nedeni Yandımı Canın Benim Gibi Yaşarken Öldün Mü Mahkum Gibi Hasret Büyür Yüreğimde Paslı Kırık Hançer..

  • ANKA tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak 05:03

Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak

Sevgilim Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil Bütün iş bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte Yani yürekte, yürekte Mesela bir barikatta dövüşerek Mesela kuzey kutbunu keşfe g..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım www.sozlerisozu.com- Bir vurgundu geçtiğim yollar Düşe kalka yaşanır mı öğretir yıllar Ben sensiz..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 5.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli  Yağmur Ağlıyor 04:50

Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin hayal oldum şimdi Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim Seni nasıl çözemedim çözemedim çözemedim Bugün resmini indirdim d..

Fatih Bulut - Yırtıl 02:13

Fatih Bulut - Yırtıl

Yırtıl şarkı sözleri ile... Bir sağa bir sola salla Salla dertleri kurtul İçinde kalmasın oyna Yırtıl dedim bir yırtıl Edirne'den şu kars’a Metre metre geziyoruz Seviyoruz bu hayatı var kı kral yaşıyoruz Bir sağa ..

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla 03:55

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla

HiraiZerdüş | Ferat Üngür - Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları - Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme t..

hiraizerduş - dur leyla 03:50

hiraizerduş - dur leyla

Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme taş Leyla Leyla Bana gel diyors..

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik 03:42

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik

Gamzendeki Çukur şarkı sözleriyle; Ben ölsem koymaz mahşer hep oğlun kokar Sen gitsen olmaz kader kaderde yanar Ev kira olsa da babam bana bakar Vursan vurulurum ellerim kan ağlar Kaldırıp omzundan attığın çukurdayım B..

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun 03:21

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun

Ederin Olsun şarkı sözleri ile... Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа b..

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura 02:55

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura

Soluma Vura Vura şarkı sözleri ile Soluma Vura Vura İçimizi Çürütür Baba Doldur Bu Dert Bizi Büyütür Ne İştir Söyle Ne İçtin Gidenmi Baba Değişti Sür Gözüm Arkada Yollarda O Şimdi Hangi Kolla..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Ceyda feat. Mustafa - Bi' Gördüm 02:43

Ceyda feat. Mustafa - Bi' Gördüm

Bi' Gördüm şarkı sözleri ile Bi’ gördüm onu karşımda Aklım karıştı ona baktıkça Çalacak bir şarkım var Peki kocarmıyız bir yastıkta Ne var söyle aklında Ne biliyorsunki hakkımda Olmaz bu sevdalar sensiz Bırak herşeyi ..

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin 04:28

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin

Sevda Nedir Bilirmisin şarkı sözleri ile Bir yol versen gönül dostuna Geleceğim bir gün sana Çare değil dertler bana Yapma allah aşkına Sevda nedir bilirmisin Bu aşkı nasıl silersin Kader yazdıysa alnına Seni all..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..