#Ceylan anam ağlar müzik dinle

Koray Avcı - Diz Dize 04:46

Koray Avcı - Diz Dize

Koray Avcı - Diz Dize Müzik Dinle Şarkı Sözleri Evumuzun önünden dere akar denize Yaşlansayduk sevduğum senun ile diz dize Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişuz zamani Yüce dağ değil idu..

Elif Dedim (Elif Türküsü) 04:53

Elif Dedim (Elif Türküsü)

Elif Dedim (Elif Türküsü) Kurtlar Vadisi Sözleri Elif dedim be dedim Gız ben sana ne dedim Guş ganedi galem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Guş ganedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Elif'im noktalandı aman ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökçe - Fani Dünya 04:01

Gökçe - Fani Dünya

Nereden Geldik Nereye Gideriz Biz Bu Alemi Çok Fazla Bilmeyiz Bazen Ağlar Bazen Güleriz Yer İçer Uyuruz Bir De Severiz Hem Kızdım Hem Güldüm Ben Halime Sonra Dedim Ki Söz Ver Kendine Karşıma Çıkanı Sev Şu Dünyada Vakit G..

Barış Manço Gesi Bağları 04:10

Barış Manço Gesi Bağları

Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Bir tek selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Derdimden anlamaz ben o yari neyleyim Gesi bağlarında üç ..

İbrahim Tatlıses - Derdimi Kimlere Desem 03:15

İbrahim Tatlıses - Derdimi Kimlere Desem

Derdimi kimlere desem basim alip nere gitsem bu dert beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem bu ask beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem ah ah ölüyorum vah vah seviyorum billahi cok seviyorum vallahi ben ö..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

ELİF DEDİM TÜRKÜSÜ FON MÜZİĞİ 04:16

ELİF DEDİM TÜRKÜSÜ FON MÜZİĞİ

Elif dedim be dedim aman Yar ben sana ne dedim? Kuş kanedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Elifim noktalandı aman Az derdim çoklandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah çeyizim bohçalandı Yetiş anam yetiş bu..

Simge - Kamera 04:53

Simge - Kamera

Bendim bugüne dek aklıma geleni ve Hoşuma gideni yapan oluruna bırakan Çal benim için hadi gerisi gelir Günü yaşa sakın ola dünü takma Bana bak bana bak dönüp hadi bana bak Kimileri diyo’ bi’ de şuna bak, buna bak Biril..

Mt - Gesi Bağları Trap 04:40

Mt - Gesi Bağları Trap

(Of) Gesi Bağları'nda dolanıyorum Yitirdiğim yarimi aman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallerimi söyleyim Halimden bilmiyor ben o yari neyleyim (Of) Gesi Bağları'ndan gelsin geçilsin Kurulsun..

Hüner Coşkuner  Tanrıdan Diledim 06:39

Hüner Coşkuner Tanrıdan Diledim

Tanrıdan diledim bu kadar dilek Aman aman bu kadar dilek Tanrıdan diledim bu kadar dilek Aman aman bu kadar dilek o yarın Yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha görek o yarın Yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha ..

Koray Avcı  Diz Dize Lyrics 04:46

Koray Avcı Diz Dize Lyrics

Koray Avcı Diz Dize Dinle Şarkı Sözleri lyrics: Koray Avcı - Diz Dize Evumuzun önünden dere akar denize Yaşlansayduk sevduğum senun ile diz dize Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişuz zama..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

Mustafa Ceceli Es 04:35

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemim var Hislerim var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiği..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli 03:57

Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli

Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Es şarkı sözleriyle; Anladım bu son durak Beni, anılarla yalnı..

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk 03:51

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk

Çocuk şarkı sözleri ile Yok, biliyorum.. Dönmeyeceksin. Sen hep haklıydın. Ben hatalıydım. İçimde küçük bir çocuk ağlar, Yar suçluyum. Anlamım sensin, Anladım sensin, Zor yokluğun zor.. Öyle derin bir uçurum ki Ne s..

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

Şevval Sam  Kazim Koyuncu Gelevera Deresi 04:36

Şevval Sam Kazim Koyuncu Gelevera Deresi

Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun ..

Grup Abdal - Karadır kaşların 04:05

Grup Abdal - Karadır kaşların

Karadır kaşların ferman yazdırır Bu aşk beni diyar diyar gezdirir Lokman hekim gelse yarem azdırır Yareme sarmaya yar kendi gelsin Ormanların gümbürtüsü başıma vurur Nazlı yarin hayali karşımda durur Ormanlardan aşağı a..

  • PengoTV tarafından
  • 2.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Gülme Ha Gülme 02:55

Barış Manço - Gülme Ha Gülme

Turnalardan haberimi aldığın gün Sevdiceğim gülme sakın gülme ha gülme Anlıma bir karayazı yazılmış ki yok ilacı Sevdiceğim gülme ha gülme Yağmur ince ılır ağlar her damlası yüreğimi dağlar Seni bana çok görenler n..

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

ÇARŞAMBAYI SEL ALDI FON MÜZİĞİ 04:32

ÇARŞAMBAYI SEL ALDI FON MÜZİĞİ

Çarşamba’yı Sel Aldı, Bir Yar Sevdim El Aldı (Aman Aman) Keşke Sevmez Olaydım, Elim Koynumda Kaldı (Aman Aman) Oy Ne İmiş Ne İmiş (Aman Aman) Kaderim Böyle İmiş. Gizli Sevda Çekmesi (Aman Aman) Ateşten Gömlek İmi..

Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış 03:51

Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış

Evumuzun önünden dere akar denize, Yaşlansayduk sevduğum seven ile diz dize. Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği, Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı. Yüce dağ değilidum duman sardi başumi, Sevduğum beni ağlar ..

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız 03:39

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız

Fransız kaldın güzel gel gel aramıza gel Derinlere daldın güzel gel gel aramıza gel Sen buraya aitsin gel gel aramıza gel Ayrı gayrılık bitsin gel gel aramıza gel Aramıza gel gel bul kendini gel gel aramıza gel Kald..

Hüsnü Arkan - Kırık Hava ( Rubato ile ) 04:58

Hüsnü Arkan - Kırık Hava ( Rubato ile )

Bir sandala oturmuşuz geceymiş Zaman tutuşmuş mekan yanıyor Bir salkım üzüm akıyor damarlarımdan Bahçeler bağlar harman yanıyor Bir salkım üzüm akıyor damarlarımdan Sen gidiyorsun imkan yanıyor Bir dağ yıkılıyor ah içer..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

gülseven medar - çarşambayı sel aldı 04:58

gülseven medar - çarşambayı sel aldı

Çarşambayı Sel Aldı Samsun/Çarşamba-Yöre Ekibi-Nejat Buhara Çarşamba’yı Sel Aldı, Bir Yar Sevdim El Aldı (Aman Aman) Keşke Sevmez Olaydım, Elim Koynumda Kaldı (Aman Aman) Oy Ne İmiş Ne İmiş (Aman Aman) K..

  • PengoTV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

Kalp Atışı Tanıtımı 01:06

Kalp Atışı Tanıtımı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Kalp Atışı 1.Bölüm 2.Fragman - Yakında Show TV'de başlıyor! 01:05

Kalp Atışı 1.Bölüm 2.Fragman - Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..