#Ceylan aşkına düştüm müzik dinle

Rimel Askına Başörtüsü Kullananlar İçin 6 İpucu 05:46

Rimel Askına Başörtüsü Kullananlar İçin 6 İpucu

Herkese Merhabalar! Bu videomda başörtüsü kullananların veya ölçülü giyinmeyi tercih edenlerin günlük hayatta kullanabilecekleri özellikle kıyafetlerine uyarlayabilecekleri birkaç ipucundan bahsettim...

Rimel Askına Denizde Ne Giyiyorum Bonemi Nasıl Bağlıyorum 13:54

Rimel Askına Denizde Ne Giyiyorum Bonemi Nasıl Bağlıyorum

Herkese merhabalar, bu videomda Ramazan öncesi yaptığımız küçük hafta sonu tatilini paylaşmak istedim.Bu kısa tatil için İstanbul’dan çok uzaklaşmadan Yalova’da ki Rizom Tatil Köyü’nü tercih ettik...

Rimel Askına Başörtüsü Kullananların Bilmesi Gereken 10 İpucu 08:52

Rimel Askına Başörtüsü Kullananların Bilmesi Gereken 10 İpucu

Herkese merhabalar bu videomda başörtüsü kullananların hayatını kolaylaştıracağını düşündüğüm 10 maddeden oluşan bu videoyu hazırladım.Hepsi benim çok işime yarayan ve sıklıkla kullandığım yöntemler, eminim içlerinde siz..

Rimel Askına Kare Şal Bağlama Başörtü İçi Topuzumu Nasıl Yapıyorum 07:36

Rimel Askına Kare Şal Bağlama Başörtü İçi Topuzumu Nasıl Yapıyorum

Herkese merhabalar bu videomda başörtü içi topuzumu nasıl yaptığımı anlattım ve kare şalları genellikle nasıl bağladığımı gösterdim.Umarım keyifle izlersiniz.Yorumlarınızı bekliyorum,sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Kış Makyajı Aydınlık Gözler Koyu Dudaklar 12:00

Rimel Askına Kış Makyajı Aydınlık Gözler Koyu Dudaklar

Herkese merhabalar, bu videomda kış makyajı nasıl yapılır göstermek istedim. Uzun aradan sonra bir makyaj videosu yaptım ve daha çok kışa yakışacak sıcak tonları kullandım. Günlük hayatta kullanmadığım, benim için abartı..

Rimel Askına Günlük Makyajım  Sohbet Bir Süredir Neden Yoktum İlişki Kariyer 14:16

Rimel Askına Günlük Makyajım Sohbet Bir Süredir Neden Yoktum İlişki K

Uzun bir aradan sonra neden ortalardan kaybolduğumu anlatyım biraz sohbet edelim birazcık da makyaj yapalım istedim. Buraları çok özlemişim, umarım videoyu beğenirsiniz sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı 11:11

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı

Merhabalar bu videomda birbirlerine ton olarak benzettiğim uygun fiyatlı ve pahalı ürünleri kullanarak bir makyaj yaptım. Bu video bir muadil videosu değil renklerin tıpatıp aynı olmadığı ürünler var zaten bende makyajı ..

Rimel Askına 100 Kat Rimel Sürdüm 04:35

Rimel Askına 100 Kat Rimel Sürdüm

Merhabalar bu videom oldukça farklı bir challenge videosu, gerçekten 100 kat rimel sürdüm mü dersiniz ? Tamamen eğlence amaçlı bir video olduğunu unutmayın lütfen. Keyifli seyirler :)..

Rimel Askına Denizde Ne Giyiniyorum 12:29

Rimel Askına Denizde Ne Giyiniyorum

Herkese merhabalar bu kez Antalya tatiimizde gittiğimiz gördüğümüz yerleri,plaj çantamda neler olduğunu ve çok merak ettiğiniz havuzda denizde ne giyiniyorum videoya aldım umarım beğenirsiniz ...

Rimel Askına 10 Favori Yazlık Şalım Şallarımı Nasıl Organize Edıyorum 10:35

Rimel Askına 10 Favori Yazlık Şalım Şallarımı Nasıl Organize Edıyorum

Herkese merhabalar bu videomda yazlık favorimi şallarımı ve nasıl organize ettiğimi anlattım . Umarım faydalı olur videoyu beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın lütfen .Sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Diş Beyazlatma Sık Sorulan Sorular 07:54

Rimel Askına Diş Beyazlatma Sık Sorulan Sorular

Herkese merhabalar bu videomda diş beyazlatma serüvenimi sizlerle paylaşmak istedim . Özellikle doktorumla birlikte bu videoyu hazırladım ki daha açıklayıcı ve anlaşılabilir olsun . Umarım keyifle izlersiniz :)..

Rimel Askına Bordo Tonlarda Cut Crease Makyajı 09:10

Rimel Askına Bordo Tonlarda Cut Crease Makyajı

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda bordo tonlarında cut crease makyajını nasıl uyguladığımı sizlerle paylaşmak istedim. Ayrıca bordo tonlarında cut crease makyajınının nasıl uygulanacağı hakkında da bilgi sahibi olabil..

Rimel Askına Şal Bağlama Arap Stili Kelebek Dolama 04:34

Rimel Askına Şal Bağlama Arap Stili Kelebek Dolama

Herkese merhabalar , bu videomda benden sıkça istediğiniz şal bağlama stillerinden Arap stili: Kelebek, Dolama şal bağlama modelleri videosu hazırladım. Şal bağlama stillerinden sizin favoriniz hangisi? Sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Özel Gün Makyajı İki Farklı Ruj Önerisi İle 08:50

Rimel Askına Özel Gün Makyajı İki Farklı Ruj Önerisi İle

Herkese merhabalar , bu videomda özel günlerde kullanabileceğiniz bir makyaj videosu hazırladım iki farklı ruj önerisi ile birlikte. yorumlarda çok fazla isteniyordu özel gün makyajı bende çekmek istedim tabiki :)..

Rimel Askına Göz Altı Morluklarımı Nasıl Kapatıyorum 10:11

Rimel Askına Göz Altı Morluklarımı Nasıl Kapatıyorum

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda göz altı morluklarımı nasıl kapttığımı sizlerle paylaşmak istedim. Ayrıca göz altı morluklarımı nasıl kappatığım haricinde turuncu corrector ile ilgili ilk izlenimide öğrenebilirsiniz..

Rimel Askına Makyaj Koleksiyonum 25:44

Rimel Askına Makyaj Koleksiyonum

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlerle makyaj koleksiyonumu paylaşmak istedim. Umarım makyaj koleyksiyonumu beğenirsiniz. Sizi seviyoruum :)..

Rimel Askına Evde Manikürümü Nasıl Yapıyorum 08:30

Rimel Askına Evde Manikürümü Nasıl Yapıyorum

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlerle el bakım rutinimi paylaşmak istedim. Umarım el bakım rutinimi ve nasıl uyguladığımı beğenirsiniz. Sizi seviyoruum :)..

Rimel Askına Şal Bağlama Farklı Yüz Tipleri İçin 04:38

Rimel Askına Şal Bağlama Farklı Yüz Tipleri İçin

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlere şal bağlama stilimi paylaşmak istedim. Ayrıca bu videoda şal bağlama stilinin nasıl uygulandığınıda bu videodan öğrenebilirsiniz. Sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Makyaj Ve Sohbet 10:28

Rimel Askına Makyaj Ve Sohbet

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlerle hem biraz makyaj yapalım hemde biraz sohbet edelim istedim. Umarım makyaj&sohbet videomu beğenirsiniz. Sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Pratik Şal Bağlama 03:04

Rimel Askına Pratik Şal Bağlama

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlere şal bağlama stilimi paylaşmak istedim. Ayrıca bu videoda şal bağlama stilinin nasıl uygulandığınıda bu videodan öğrenebilirsiniz. Sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Işıltılı Gözler Koyu Dudaklar 07:14

Rimel Askına Işıltılı Gözler Koyu Dudaklar

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlere ışıltılı gözler, koyu dudaklatr makyajı yapmak istedim istedim. Umarım videomu beğenirsiniz. Sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Dramtik Badem Göz Makyajı 06:55

Rimel Askına Dramtik Badem Göz Makyajı

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlerle badem göz makyaj nasıl yapılır onu anlatacağım. Umarım badem göz makyaj videomu beğenirsiniz. Sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Çikolata Kahve Makyaj 06:45

Rimel Askına Çikolata Kahve Makyaj

Herkese merhabalar ,bugün sizlere çikolata kahve makyaj videosu çektim. Umarım çikolata kahve makyaj videomu beğenirsiniz. Sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Günlük Makyaj Rutinim 02:48

Rimel Askına Günlük Makyaj Rutinim

Herkese Merhaba ! Bu benim ilk videom ve i-na-nıl-maz heyecanlıyım .İlk videomda günlük makyaj rutinimi göstermek istedim . Umarım videomu beğenmişsinizdir...

Didem Soydan Ve Lider Şahin Aşkına Aileden Onay Çıktı Mı 07:41

Didem Soydan Ve Lider Şahin Aşkına Aileden Onay Çıktı Mı

Son dönemde oğlu Lider Şahin'in, Didem Soydan'la olan ilişkisi hakkında çıkan haberlere de cevap veren Selami Şahin, bu aşkın aile onayından geçip geçmediğini de yanıtladı. Özellikle bu ilişkiden sonra Didem Soydan'ın de..

  • BETA tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adriana Lima - Emir Uyar Aşkına Anne Engeli 05:22

Adriana Lima - Emir Uyar Aşkına Anne Engeli

Adriana Lima'yı ailesiyle tanıştırmaya hazırlanan Emir Uyar'a annesi Sevim Uyar'dan veto geldi...

  • BETA tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İsmail YK - Aşkına Memnu 04:28

İsmail YK - Aşkına Memnu

Amia Maro ve Aziz Deniz’in katkılarıyla Söz ve Müzik: İsmail YK Düzenleme: İsmail YK (Yurtseven Kardeşler) Stüdyo: YK-Stüdyo Yapımcı: Fatih Aksoylu ve Harun Savaş Aksoylu Genel Koordinatör: Murat Çağlar Klip Yönetmeni..

Erkin Koray-Allah Aşkına izle 02:24

Erkin Koray-Allah Aşkına izle

Allah Aşkın şarkısı..

Evleneceksen Gel- Son Pişmanlık Gür-Güz Aşkına Fayda Edecek Mi? 10:18

Evleneceksen Gel- Son Pişmanlık Gür-Güz Aşkına Fayda Edecek Mi?

Show Tv de yayınlanan Evleneceksen Gel izdivaç programında bir türlü ayrılamayan ama bir türlü de birleşemeyen Gürkan Güzel aşkında son pişmanlık fayda edecekmi....

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 16.Bölüm - Melis Tarık'a Karşı Aşkına Sahip Çıktı! 04:54

Adı Efsane 16.Bölüm - Melis Tarık'a Karşı Aşkına Sahip Çıktı!

Hakan ile arasının açılmasının arkasındaki nedenin Tarık olduğunu öğrenen Melis, deliye dönüyor ve bunun hesabını sormak için babası ile yüzleşiyor. Katıldıkları okul balosunda Hakan'ı servis yaparken gören Melis, şaşkın..

  • ANKA tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 7 yıl önce