#Ceylan bekle sevgilim müzik dinle

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

Zeki Muren- Sorma Arkadasim 04:34

Zeki Muren- Sorma Arkadasim

Sorma arkadaşım, neden dertliyim Her gecen bir yara açıpta gitti Yanık sigarayı bastı kalbime Ardına bakmadan kaçıpta gitti Benden çok iyidir mecnunun hali Yalansa boynuma aşkın vebali Yuvayı terkeden bir kuş misa..

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle ) 03:04

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle )

Gözlerim seni ilk gördüğüm günden beri O yerde istedim bak hep seni görmeyi Arkamı döndüğümde fark ettim ya seni Kitlendim gözlerine alamadım ben kendimi İstedim benim ol be yalvardım Allah’a Gözlerin geldi gece yatmadan..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Rober Hatemo - Aşksız Prens 05:43

Rober Hatemo - Aşksız Prens

Bitti aşkının son şansı Beni üzmeye hakkın yok Sana koşa koşa gelmedim Senden başka sevgilim yok Aşığım dedin ağladın Telefonlarda yalvardın Ne zaman çıksam kapıdaydın Benim ol diye paramı saydın Nasılda beni in..

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi 04:57

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi [Nakarat] Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Birgün ağla..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:48

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana dokunmayın sakın Bunların düzenine sokayım Büsbütün kaybettim Bana..

Zebercet - Boş Ev 04:30

Zebercet - Boş Ev

Artık çok geç yarım kalan şeyler için Gücüm yom ayağa kalkmaya Sırtımdaki bıçaklardan kalma yaraları Gerek duymadım saklamaya Boş evimde boş şişeler biriktirdim Biraz anı, biraz acı geçiştirdim Eşyaların yerlerini değiş..

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım 04:13

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım

Ayrılmalıyız senle ikimiz Mutlu olamayız biz Hasret ikimizi kavursa bile Unutmalıyız bu sevgimizi Unutmalıyız biz Gözümüzde yaş kalmasa bile Söyleme söyleme Dayanmaz yüreğim söyleme Dur isteme dur Ayrılık ölüm gibi i..

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..

En Sevilen Türk Sanat Müziği Şarkıları 40:53

En Sevilen Türk Sanat Müziği Şarkıları

Türk Sanat Müziğinin en güzel eserlerinden seçerek hazırladığımız Serap Mutlu Akbulut - Mediha Şen Sancakoğlu - Mustafa Oruç gibi bir çok usta sanatçının seslendirdiği bu karışık SanatMüziği albümünü siz değerli dinle..

Gönül Yazar    Çapkın Kız 02:05

Gönül Yazar Çapkın Kız

Adım çapkın kız.. çapkın kız Benim adım çapkın kız Aşk yalan inanmam Benim adım çapkın kız Çapkın kız diyorlar Benim adım çapkın kız Aşk yalan inanmam Benim adım çapkın kız Çok sever çabuk unuturum Her gün ba..

Yıldz Tilbe  Ummadığım Anda 03:52

Yıldz Tilbe Ummadığım Anda

Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim kıskanırlar Yalanlar anlatırlar Bizi ayıramazlar Aşkın dizind..

Esmeray Ayrılık Olsa Bile 03:09

Esmeray Ayrılık Olsa Bile

Ne zenginlik ne de güzellik isterim Ne mutluluk düşünürüm senden başka Gururla söyleyebilirim sevgilim Elden gelse tekrar başlardım bu aşka Yüz kere la la la bin kere la la la onbin kere la la la yüzbin kere Elden gelse..

Sinan Akçıl Ve İzel Uçankuş Tv'de Canlı Yayında Düet Yaptı 00:54

Sinan Akçıl Ve İzel Uçankuş Tv'de Canlı Yayında Düet Yaptı

Bu gece “Gece Kuşu”nun konuğu ünlü sanatçı Sinan Akçıl’dı. Uzun süredir ortalarda gözükmeyen ünlü sanatçı İzel programa telefonla bağlanarak Sinan Akçıl’a bir sürpriz yaptı. Sinan Akçıl ve İzel’in canlı yayında yaptığı d..

  • BETA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkü Akbayram - Ben Gidemem 03:56

Türkü Akbayram - Ben Gidemem

Söz & Müzik: Serkan Özcan Düzenleme: Sabi Saltıel Mix: Sabi Saltıel Mastering: Will Quinnel Intro Vokal: Sibel Genç Perküsyon: Cengiz Ercümer Yönetmen: Mete Kekilli Yön. Yard. : Pelin Baykal Akgün Prodüksiyon: Umut Soysa..

Mem Ararat - Were Delal 03:20

Mem Ararat - Were Delal

Gel güzelim Sen gülsün, sen papatya Dertlere dermansın Bir kez gel görmeye Gel zalim hadi gel Gel güzelim hadi gel Gel canım hadi gel Gel güzelim Gülümsüyor ey yârim Ay gibi, güneş gibi. Gel bahar çiçeğim Gel canım ha..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhur  Sen Aslıdan da Güzelsin 02:58

Cumhur Sen Aslıdan da Güzelsin

Güzel sana bir sözüm var Beni bir yol dinler misin Beni çölden çöle sürdün Sen leyla dan da güzelsin Ağlıyorum için için Beklerim yar gelmez Kerem yandı aslı Sen aslı dan da güzelsin Sana aşık oluverdim Sen aşk nedi..

Ahmet -Şafak - Adam Gibi 04:14

Ahmet -Şafak - Adam Gibi

Seni dağda ceylan gibi Seni bağda bir gül gibi Gördümde sevdim Ben seversem mecnun gibi Dağları delen ferhat gibi Adam gibi, adam gibi Adam gibi severim Seni baharda değil Kara kışta zemheride Dar günde sevdim..

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı 03:11

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı

Bir elmanın yarısı Biri sensin biri ben İki ceylan yavrusu Biri sensin biri ben Gel bir dünya kuralım Başka kimse olmasın Biri kız, biri oğlan İki çocuk oynasın Açan her güzel gülün Biri sensin biri ben Kafes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım 04:11

Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım

Arzu Şahinin En güzel Şarkısı Yaralı Ceylan Türkü Sözü Hüseyin Karakuş Yaralı Ceylanım Senden Başkasına Gönül Vermem Elin Beslediği Gülden Al Bu Canı Sana Dermem Yandı Yürek Yana Yana Savur Külüm Döne Döne ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Özçivit'in Sevgilileri 00:33

Burak Özçivit'in Sevgilileri

Kara Sevda dizisinde Kemal karakterini canlandıran Burak Özçivit'in eski sevgilileri kimler?..

  • ANKA tarafından
  • 6.156 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceylanı Sırtlanlardan Kurtaran Su Aygırı 00:15

Ceylanı Sırtlanlardan Kurtaran Su Aygırı

Sırtlanların yemi olmak üzere olan ceylanın imdadına su aygırı yetişiyor...

  • JokerS tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk ve Gurur 4. Bölüm Fragmanı 00:51

Aşk ve Gurur 4. Bölüm Fragmanı

Yapımcılığını Limon Film, Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Aşk ve Gurur un ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, Laç..

İşte Hiç bilinmeyen Fenerbahçe Bestesi 00:49

İşte Hiç bilinmeyen Fenerbahçe Bestesi

90'larda Ceylan'ın seslendirdiği Fenerbahçe marşı sizi eski yıllara götürecek...

Meclis Baştan Aşağı Değişiyor 02:00

Meclis Baştan Aşağı Değişiyor

Değiştiğinden beri tartışması konusu oldu. Hem rengi, hem derisi tartışıldı. Yapıldığı yıllarda o kadar pahalıydı ki, ceylan derisi dendi. Ama aslında dana derisiydi. Son yıllarda ise turuncu rengiyle sinirleri bozduğu,..

Volkan Babacan'ın Dövdüğü Muhabire Mikrofonu Tutturması 00:44

Volkan Babacan'ın Dövdüğü Muhabire Mikrofonu Tutturması

Medipol Başakşehirli futbolculardan Emre Belözoğlu, Yalçın Ayhan, Volkan Babacan ve Ufuk Ceylan, başkan Göksel Gümüşdağ ile birlikte, A Spor'u ziyaret edip, yaşanan olaylardan dolayı özür diledi.Volkan Babacan dövdüğü mu..

Hamile Kaplanın İnanılmaz Davranışı 01:14

Hamile Kaplanın İnanılmaz Davranışı

Hamile bir kaplan geyik yavrusu ile karşı karşıya gelirse ne olur?Güçlü çene yapıları ile tanınan bu kaplanlar normalde avlarını asla affetmez ve gördükleri yerde saldırarak midelerine indirirler.Ama durum bu defa diğerl..

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tahkim Kurulu'nun Flaş Kararına Cem Dizdar Yorumu 02:05

Tahkim Kurulu'nun Flaş Kararına Cem Dizdar Yorumu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, gazetecilere yönelik eylemleri nedeniyle Medipol Başakşehirli futbolcular Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan'a verilen 5 maçlık cezayı 3'e indirdi. Yazarımız Cem Dizdar konuyla il..