#Ceylan böyle bir sevgiliyi müzik dinle

Depremden Günler Sonra Böyle Kurtarıldı 00:27

Depremden Günler Sonra Böyle Kurtarıldı

Meksika'da yaşanan deprem sonrası yıkılan bir bina enkazından canlı bir köpek çıkarılması deprem sonrası hüzne boğulan ülkeyi bir nebze olsun sevindirdi. Kurtarma çalışmalarını katılan vatandaşların da yardımıyla çıkarıl..

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler 01:44

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler

Bir kafeteryada oturan 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakınları ile başka bir grup arasında bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası genç, babası ve 2 yakını olmak üzere top..

Tır, Kör Noktasına Giren Araca Böyle Çarptı 00:32

Tır, Kör Noktasına Giren Araca Böyle Çarptı

TEM Otoyolu Avcılar’da bir araç kullanıcısı, yolda seyreden bir tırın kör noktasından geçerek şerit değiştirmek isteyince kaza meydana geldi. Yaşanan o anlar ise başka bir aracın kamerasına yansıdı..

Traktör Kadını Böyle Ezdi 01:00

Traktör Kadını Böyle Ezdi

Yolda yürüyen kadını ezen vicdansız traktör şoförü arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Görüntülerde bir kadın yolda yürürken görülüyor. Daha sonra birden ana yola dalan bir traktör yolun karşısına geçmeye çal..

Hamburger Yiyen Adamın Hayatını Böyle Kurtardı 01:16

Hamburger Yiyen Adamın Hayatını Böyle Kurtardı

Dünyaca ünlü fast food zincirinin New Jersey'deki bir şubesinde, eşine az rastlanır bir olay meydana geldi. Boğazına patates kaçan adam, şans eseri çevredeki bir başka müşterinin müdahalesiyle hayata tutundu. O anlar san..

Küçük Kızı Marketten Böyle Kaçırdı 00:35

Küçük Kızı Marketten Böyle Kaçırdı

Çin'in Dongguan şehrinde küçük bir kız çocuğu ailesinin marketinde yalnız olduğu bir sırada kaçırıldı. Güvenlik kamerasının kaydettiği olaydan sonra görüntüleri inceleyen polisin 36 yaşında olan ve birçok suçtan sabıkası..

Yılanların dansı böyle görüntülendi 02:44

Yılanların dansı böyle görüntülendi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde üreme dönemindeki zehirli bir tür olan 'şeritli engerek' yılanlarının dansı kameralara yansıdı. Bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde yılanların bir süre dans ettikten sonra gözden ka..

Vahşi Yaşam Fotokapana Böyle Yansıdı 01:35

Vahşi Yaşam Fotokapana Böyle Yansıdı

Karabük'te, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürlüğü İl Şube Müdürlüğü'nce yaban hayatıyla ilgili bilgi edinmek amacıyla doğaya yerleştirilen 35 fotokapanla boz ayı, karaca, kara leyl..

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

Yonca Poyrazoğlu - Böyle Bitmez 04:29

Yonca Poyrazoğlu - Böyle Bitmez

Söz: Ayşe Birgül Yılmaz Müzik: Perviz Mahmudov Düzenleme: Reshad Bagırov Yönetmen: Erkan Güneş Süpervisör: Cengiz Atabay..

Buz üstünde yok böyle kaza ! 00:20

Buz üstünde yok böyle kaza !

Bir gözetleme kamerası kaydı kaygan bir yolda Araba......

  • PengoTV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dev Tornado Böyle Görüntülendi! 02:04

Dev Tornado Böyle Görüntülendi!

ABD'nin Iowa eyaletindeki otoyolda seyir halindeki bir sürücü tarafından kayda alan görüntüde, dev hortumun hızla ilerlediği görüldü. Kısa süre içinde yerleşim alanlarına ulaşan tornado bir çok ev ve iş yerini yıkarken, ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böyle evlilik teklifi görülmedi!!! 04:50

Böyle evlilik teklifi görülmedi!!!

Eskişehir'de Erman Çelik isimli genç, 9 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına bugüne kadar eşine rastlanılmayan bir şekilde evlenme teklifi etti...

Bülent Ersoy Eski Sevgilisi Berk Yılmaz 'la Böyle Barıştı! 01:24

Bülent Ersoy Eski Sevgilisi Berk Yılmaz 'la Böyle Barıştı!

Bülent Ersoy bir süre önce ayrıldığı sevgilisyle tekrar barıştı ve ona sürpriz bir doğum günü hazırladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
At, Midilliye Böyle Çifte Attı 00:45

At, Midilliye Böyle Çifte Attı

Ortada yerinden kımıldamayan midillinin etrafından dönen atın hareketleri ilk etapta yakınlaşmak için sanılıyor. Tatlı bir arkadaşlığın görüntüsüne şahit olacağını düşünen izleyici, videonun sonunda resmen şoke oluyor. M..

  • PITIRCIK tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Askerler 15 Temmuz Gecesi Belgeleri Böyle Çalmışlar 00:56

Darbeci Askerler 15 Temmuz Gecesi Belgeleri Böyle Çalmışlar

15 Temmuz gecesi Genelkurmay Başkanlığı'nda yaşananlara ilişkin yeni bir fotograf ortaya çıktı. O anlarda Genelkkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın karargahtan çıkarılmasının hemen ardından, darbeci askerlerin makam ..

Yakaladığı 4 Zehirli Yılan İle Böyle Tavşan Avladı 06:51

Yakaladığı 4 Zehirli Yılan İle Böyle Tavşan Avladı

Vahşi Doğa Belgeselcisi Andrew Ucles, Avcı İle Avlanma Tekniğini Kullanarak Tavşan Yakaladı. Fakat Bu Sefer Ki Avcı Ne Bir Şahin De Ne Atmaca İdi. Ucles, Önce 4 Zehirli Yılan Yakaladı, Sonra Da Bu Zehir Makinelerini Tek ..

  • JET TV tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mavi Yılan Çıngıraklı Yılanı Böyle Yuttu 05:14

Mavi Yılan Çıngıraklı Yılanı Böyle Yuttu

Amerika'da kaydedilen görüntülerde su deposunda karşılaşan çıngıraklı yılan ile mavi yılanın mücadelesi nefes kesti. Amerika'nın Teksas eyaletinde bir su deposunun yanında karşılaşan bir Mavi yılanla çıngıraklı yılanın s..

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sürücüsüz Yarış Aracının Test Sürüşü Böyle Görüntülendi 01:30

Sürücüsüz Yarış Aracının Test Sürüşü Böyle Görüntülendi

Yaklaşık iki hafta önce Elektrikli Formula'nın Berlin ayağında son testleri gerçekleştirilen sürücüsüz otomobil yarışlarının oyuncuları Robocar'lar bir önceki testlere oranla çok daha başarılı bir profil çizdi. İlk iki t..

Soğan Böyle Doğranır 00:52

Soğan Böyle Doğranır

Hızlı ve seri bir şekilde soğan doğrayan adam eğlenceli bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi 03:43

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf ile bir araya geldi. İkili orak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye'ye silah..

Nazi Bandı Takıp Siyahileri Aşağılayınca Böyle Dayak Yedi! 00:16

Nazi Bandı Takıp Siyahileri Aşağılayınca Böyle Dayak Yedi!

ABD'nin Seattle eyaletinde Nazilerin svastika işareti şeklindeki kol bandıyla gezen bir adam siyahi bir genci otobüste ırkçı ifadelerle taciz etmeye başlayınca dayak yedi. Nazi destekçisi adamın dayak videosu sosyal medy..

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı 00:48

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı

ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşme üzerine sorulan bir soruyu cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yemek masasında o kadar detaylı konuları görüşme imkanımız olmadı. Sadece Perşembe günü kendisiyle ikili, kısmen ..

Fiyatı Yüksek Bulan Turistleri Böyle Kovaladı 01:59

Fiyatı Yüksek Bulan Turistleri Böyle Kovaladı

Nepal'de dağlık bir alanda ailesi ile birlikte yürüyüş yapan 35 yasındaki İngiliz turist çay almak istediklerinde fiyatı yüksek bulduğu için (£1) Nepalli bir kadın satıcı tarafından uzun süre kovalandı. Daha sonra konuşm..

43'lük Efsanenin Golü Böyle Olur! 00:35

43'lük Efsanenin Golü Böyle Olur!

Manchester United'ın efsane ismi 43 yaşındaki Ryan Giggs salon futbolunda Mumbai Warriors adına attığı golle eski günlerini hatırlattı. Köşe vuruşundan gelen topa orta sahaya yakın bir noktadan gelişine vuran Giggs'in şu..

Eve Giren Sarhoş Geyik Böyle Saldırdı! 00:49

Eve Giren Sarhoş Geyik Böyle Saldırdı!

İsveç'in başkenti Stockholm'de çürüyen elmaları yedikten sonra sarhoş olan bir geyik, cam kapıyı kırarak girdiği bir evde hasara yol açtı...

Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı 00:44

Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı

Tren raylarda kalan otobüse çarptı. Polonya'da bir otobüs tren raylarından geçtiği sırada bariyerler kapandı. Raylarda kalan araçtaki yolcular büyük bir panikle aşağıya inmeye başladı. O sırada hızla gelen tren otobüsün ..

Dev Piton Kendisini Çeken Adama Böyle Saldırdı! 00:31

Dev Piton Kendisini Çeken Adama Böyle Saldırdı!

Avustralya'nın Queensland eyaletinde dev bir pitonu görüntülemeye çalışan bir adam, piton tarafından saldırıya uğradı...

Düğün Oyununda Damadı Böyle Öldürdüler! 00:39

Düğün Oyununda Damadı Böyle Öldürdüler!

Çin'de bir düğünde yapılan eğlence damadın ölümüyle bitti. Arkadaşları tarafından havaya atılan damat yere düşerken büyük bir şiddetle kafasını yere vurdu. Hastaneye kaldırılan talihsiz adamın hayatını kaybettiği bildiri..

Yangına Böyle Müdahale Görülmedi 00:27

Yangına Böyle Müdahale Görülmedi

Suudi Arabistan'da bir akaryakıt istasyonunda alev alev yanan araca, işletmeci müdahale etti ama lüks cipiyle. İşletmeci cipiyle yanan aracı istasyondan uzaklaştırdı. Tehlikeli müdahale sırasında cipin bir lastiği de yan..