#Ceylan dere yukarı bağlar müzik dinle

Karadeniz’de Pkk’ya Karşı Operasyonlar Devam Ediyor 00:36

Karadeniz’de Pkk’ya Karşı Operasyonlar Devam Ediyor

Doğu Karadeniz Bölgesinde Bölücü Terör Örgütü PKK'ya karşı operasyonlar devam ediyor. Trabzon'un Maçka ve Tonya ilçesinin yüksek kesimlerinde karla kaplı tepelerde sürdürülen operasyonlara Jandarma Özel Harekat ve Jandar..

Kinoa Salatası Nasıl Yapılır (Tabule) 04:08

Kinoa Salatası Nasıl Yapılır (Tabule)

Taze soğan Maydonoz Nane Dere otu 1 kase yeşillik 15 tane çeri domates 2 su bardağı kinoa 200 gr tavuk Zeytinyağı Limon Hardal Bal Tuz Karabiber Paprika..

Bebeklerin Çimenlerle İmtihanı 00:40

Bebeklerin Çimenlerle İmtihanı

Dağ, bayır, dere bahçe her yere bebenizle gitmeden önce onlara bir sorun bakalım istiyorlar mı diye...

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dereotlu Yağlı Kahvaltılık Peynir Tarifi 01:17

Dereotlu Yağlı Kahvaltılık Peynir Tarifi

Baharat soslu peynir baharatlı soslu peynir : orta yağlı küp doğranmış peynir çekme karabiber yoksa normalde olur pul biber dere otu zeytin yağı Küçük kavanoza yaparsanız peyniri suyunda bekletmenize gerek kalmıyor zeyti..

Leyla'nın Cenazesi Ağrı Devlet Hastanesine Getirildi 01:52

Leyla'nın Cenazesi Ağrı Devlet Hastanesine Getirildi

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra dere kenarında cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in cenazesi, otopsi için Ağrı Devlet Hastanesine getirildi...

Leyla'nın Cenazesi Erzurum'a Götürüldü 03:31

Leyla'nın Cenazesi Erzurum'a Götürüldü

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra dere kenarında cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in cenazesi, Ağrı’da yapılan otopsinin ardından Erzurum’a götürüldü...

Yağan yağmurda yaralılar ıslanmasın diye şemsiyesini açarak dakikalarca bekledi 02:33

Yağan yağmurda yaralılar ıslanmasın diye şemsiyesini açarak dakikalarc

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde kontrolden çıkarak demir korkulukları parçaladığı köprüden dere yatağına uçan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Kazada yoldan geçen bir vatandaş ise yaralıların yağan yağmurdan ıslanmaması için..

Dağda kaybolan 4 kişi 6 saat sonra bulundu 02:33

Dağda kaybolan 4 kişi 6 saat sonra bulundu

Bursa’da dağda kaybolan 4 kişi arama kurtarma ekiplerince 6 saat sonra dere yatağından kurtarıldı...

Köylünün ilk önce balık sandığı canlı bakın ne çıktı 01:52

Köylünün ilk önce balık sandığı canlı bakın ne çıktı

Bilecik'te köylülerin dere yatağında toplu halde bularak ilk önce balık sandıkları canlıların, 'semender' olduğu anlaşıldı...

Zehir akıyor 02:01

Zehir akıyor

BARAJA DÖKÜLEN 'SİYAH DERE'..

Üç kızını başından vurup öldürdü! 02:42

Üç kızını başından vurup öldürdü!

Trabzon'da 3 küçük kızını dün dere yatağına götürerek silahla vurup, öldürdükten sonra teslim olan imam, yoğun güvenlik önlemleri altında bugün öğle saatlerinde Trabzon Adliyesi'ne ulaştırıldı. Göktaş'ın dün işlediği cin..

Bursa’da derede altın arıyorlar 02:50

Bursa’da derede altın arıyorlar

Uludağ’ın etekleri bu aralar 19. yüzyılın Kaliforniya’sını andırıyor. Dere kenarında dolaşan umut avcıları güne 10 gram altına yaklaştıklarını savunuyor...

Buz gibi suda altın avı 01:48

Buz gibi suda altın avı

ALTIN AVCILARI GEÇTİĞİMİZ YILI KURAKLIK NEDENİYLE KAZANÇSIZ KAPATMIŞTI, AMA SEL SUYU YÜZLERİNİ YENİDEN GÜLDÜRDÜ! SAHAYA İNEN KIRINTI MADENCİLERİ SOĞUK HAVAYA RAĞMEN EKMEKLERİNİ DERE YATAĞINDAKİ ALTINLARDAN ÇIKARDI...

Ödemiş’te minibüs devrildi- 11 yaralı 00:23

Ödemiş’te minibüs devrildi- 11 yaralı

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Balabanlı Mahallesi yolunda meydana gelen tek taraflı trafik kazasında, dere yatağına devrilen panelvan minibüs içinde bulunan 11 kişi yaralandı...

Salih Yılmaz - Şelale Klip 04:12

Salih Yılmaz - Şelale Klip

Salih Yılmaz Şelale Şarkısı Sözleri Uzaktan Sevda etmek Girsin yerin dibine Yakından seven yarim Gelsin girsin koynuma Kar yağar sinesine Yarin elbisesine Eski yarin ömrünü Ver Allah yenisine Aha koy sevduğum Başını omuz..

  • BLACKSEA tarafından
  • 3.540 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz-Gözlerinden Geçilmez 03:16

Salih Yılmaz-Gözlerinden Geçilmez

Salih Yılmaz - Gözlerinden Geçilmez Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ben Sana Demedim mi Zordur Bu Ayrılıklar Bitmiyor Geceleri Yalanız Uyumaklar Oy oy oy oy Sevduğum Sen Nerdesin Ben Nerde Her derde..

  • BLACKSEA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış 03:51

Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış

Evumuzun önünden dere akar denize, Yaşlansayduk sevduğum seven ile diz dize. Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği, Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı. Yüce dağ değilidum duman sardi başumi, Sevduğum beni ağlar ..

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık ) 03:01

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık )

Gel Artık Ne aklım kaldı benim, ne dinim, Ne kararım kaldı benim, ne sabrım, Gel ne olur, gel artık. Ne gönlümün derdini sor bana, Ne sararan yüzümü sor bana, Ne içimin ateşini sor bana, Gel gözünle gör, gel artık..

Davetsiz Misafir _ Uşak 1:09:16

Davetsiz Misafir _ Uşak

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla bu hafta Uşak’tan ekrana geliyor. Turgay Başyayla ilk olarak Uşak’ın Avgan kasabasına gidiyor ve burada ilginç asker uğurlama adetlerini ekrana getiriyor. Gençlerle..

Sezen Aksu - Göç 04:53

Sezen Aksu - Göç

Bu görmüş geçirmiş raylar Bu istasyonlar Bu liman Bu boş ya da dolu kalkan vapurlar Kimbilir ne çok şey bilir Anlatamazlar Bitmez umuda yolculuk Bağlayamazlar Ya bayram ya matem her şehre varışları Kadere kısmet bitiş..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Anne 22. Bölüm 2. Fragman 00:50

Anne 22. Bölüm 2. Fragman

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir. Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arka..

  • PengoTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne 33. Bölüm 2. Fragman (Final) 00:48

Anne 33. Bölüm 2. Fragman (Final)

Star TV’nin duygu yüklü dizisi Anne son bölüm ekrana geldi. Anne son bölümde, Zeynep geçmişindeki acı gerçeği nihayet öğrendi. Gönül’ün tam yirmi beş yıl, onu korumak için suçsuz yere hapis yattığını anlamıştır. Bu zaman..

 Mehmet Akif Alakurt'un Son Hali Görenleri Şaşırttı 00:59

Mehmet Akif Alakurt'un Son Hali Görenleri Şaşırttı

Cansu Dere'yle başrolünü oynadığı Sıla dizisiyle milyonları kendisine hayran bırakan Mehmet Akif Alakurt'un son hali görenleri şaşkına çevirdi. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan 38 yaşındaki oyuncunun sosyal medyaya fo..

  • ANKA tarafından
  • 1.354 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:04

Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Tekirdağ’da etkili olan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selin verdiği hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Tekirdağ’da dün akşam saatlerinde bir anda bastıran şiddetli yağışla birlikte merkez ilçe Süleymanpaşa’nın ba..

Antalya Düden Şelalesi Denize Dökülürken 02:10

Antalya Düden Şelalesi Denize Dökülürken

Aşağı Düden Şelâlesi (Karpuzkaldıran Şelalesi): Antalya il merkezinin yaklaşık 10 km. kuzeydoğusundaki bu şelâle, şehri simgeleyen tabiat güzelliklerindendir. 20 metre yükseklikten dökülür. Ana kaynağı Kırkgöz mevkisidir..

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Yapımı Erik Turşusu 05:43

Ev Yapımı Erik Turşusu

1 kg erik 5-6 diş sarımsak 1 avuç nohut 8-9 dal dereotu 1 litre içme suyu 3 çorba kaşığı tuz 1 çay bardağı sirke Erikleri yıkayıp kurulayın. Dere otlarını ve nohutları da sudan geçirip kurulayın. Sarımsağı soyun. Sonra..

Ev Yapımı Erik Turşusu Tarifi 05:43

Ev Yapımı Erik Turşusu Tarifi

1 kg erik 5-6 diş sarımsak 1 avuç nohut 8-9 dal dereotu 1 litre içme suyu 3 çorba kaşığı tuz 1 çay bardağı sirke Erikleri yıkayıp kurulayın. Dere otlarını ve nohutları da sudan geçirip kurulayın. Sarımsağı soyun. Sonra..

Yeşil Kabak Salatası Tarifi 02:33

Yeşil Kabak Salatası Tarifi

Malzemeler 2 adet Yeşil Kabak 1 adet havuç 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt 2 diş sarımsak 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi 1 avuç kıyılmış dere otu 2+1 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz. En sevdiğim salatalardan biridir Yeşil ..

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi 03:44

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi

Malzemeler : Yarım tavuk göğsü, 2 su bardağı su, 1 bardak süt, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 çay bardağı tel şehriye, Tuz, İsteğe bağlı dere otu, maydanoz. Hasta çorbası olarak da bilinir Tavu..