#Ceylan ertem efsunlu dunya powertürk akustik müzik dinle

Hayko Cepkin - Ağla Sevdam 02:38

Hayko Cepkin - Ağla Sevdam

Ağla sevdam Ağla zorba bu dünya Ağla susma ağla Ağla ağla Kördüğüm çember Dört duvar Canevinde bıkar can uçar Boş kalır o hanlar saraylar Beni sen al yeminim var Kül oldum söndüm ateşine sar Sar sar beni sana sar Sar s..

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman 01:58

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman

Güçlü Maymun Kral cennet ve dünya arasında özgürce dolaşabilmektir. Ancak günün birinde tanrıları kızdıran güçlü karakterin güçleri elinden alınır ve Beş Element Dağı’nda bir buz kütlesinin içine hapsedilir. 500 yıl boyu..

Ogeday Girişken Kimdir? 01:11

Ogeday Girişken Kimdir?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi..

Daniel Lavoie Kimdir? 02:06

Daniel Lavoie Kimdir?

Çocukluğunda rahibeler ile piyano çalıştı. Kariyeri 1967'den itibaren Kanada da bir televizyon programı ile başladı. 1970'deki Québec turnesinden önce, Spectre ve Dieu de l'amour vous aime (The God of love loves you) gru..

Tanıtayım Kendimi İşte Kartvizitim 00:45

Tanıtayım Kendimi İşte Kartvizitim

Halit Akçatepe - Renkli Dünya..

5 KW'tan TRT'ye 5.Bölüm İzle 37:55

5 KW'tan TRT'ye 5.Bölüm İzle

Programın 5. bölümünde; 2. Dünya Savaşı döneminde radyonun önemi ve yaşanan gelişmeler konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara 7.Bölüm İzle 37:06

Ankara 7.Bölüm İzle

Belgeselin “Savaş ve Ötesi adlı 7.bölümünde; 2. Dünya Savaşı sırasında Türkiye'de ve dünyada yaşanan olaylar konu edilmektedir...

Bizim Zamanımız 4.Bölüm İzle 22:29

Bizim Zamanımız 4.Bölüm İzle

Programın 4. bölümünde; 1940'lı yılların Türkiye'si ve 2. Dünya Savaşı'nın Türkiye'ye etkileri konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 2.Bölüm 23:38

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 2.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; İttihat ve Terakki Cemiyeti ile Vatan ve Hürriyet Cemiyeti'nin kurulması, 2. Meşrutiyet'in ilanı, 1. Dünya Savaşı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeyi kurtarm..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 3.Bölüm 25:30

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 3.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; 1. Dünya Savaşı'nın başlaması, Almanya'nın Osmanlı Devleti'ni savaşa çekme planları, Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Cephesi'nde ve diğer cephelerdeki gö..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
American Assassin Fragmanı 02:27

American Assassin Fragmanı

AMERICAN ASSASSIN, Soğuk Savaş ustası Stan Hurley (Michael Keaton) 'un talimatnamesi uyarınca bir CIA siyah işe alımcısı Mitch Rapp (Dylan O'Brien)' in yükselişini izliyor. Ardından, ikili, askeri ve sivil hedeflere yöne..

Dilşah Demir Kimdir? 01:26

Dilşah Demir Kimdir?

Güldür Güldür adlı televizyon şovunda oynamaktadır. Dilşah Demir, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası Gebze’nin tanınmış doktorlarından İsmail Demir’dir. 2003-2004 Yıllarında İzmit Halk Eğitim Merkezinde Oyunculuk..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kingsman Fragmanı 00:16

Kingsman Fragmanı

Merkezi karargah yıkıldığında ve dünya rehin alındığında, Kingsman'ın yolculuğu onları ABD'deki bir müttefik casus örgütünün keşfine götürecektir. Bu iki seçkin gizli örgüt ortak bir düşmanı yenmek için bir araya gelmeli..

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası 01:18

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası

Alman profesör (Ali Şen), buluşu zaman makinesini Türkiye'de dener. Bizans hazinelerinin yerini bulurlar. Herkesin gözü bu makinededir; Süpermen dedektif Murat'ın (Cüneyt Arkın), ona kazık atan Atak'la Matrak'ın, mafya l..

Başlık Parası Kuru 00:58

Başlık Parası Kuru

Renkli Dünya başrollerini Erol Evgin ve Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı 1981 yapımı Türk filmidir. Orhan Aksoy'un yönetmenliğinde çekilen filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur...

Lionel Messi'ye Pac Man Uyarlaması 00:39

Lionel Messi'ye Pac Man Uyarlaması

Barcelonalı dünya yıldızı Lionel Messi'nin seneler önce attığı golü Pac Man oyununa uyarladılar. İşte o ilginç görüntüler...

Uzay Çöplerine Çare Aranıyor 01:15

Uzay Çöplerine Çare Aranıyor

Almanya’nın Darmstadt kentinde başlayan Avrupa Uzay Ajansı’nın (ESA) dört günlük uluslararası konferansında uzay çöplerine çare aranıyor. Dünya yörüngesindeki büyük bir hızda dönen çöpler yeryüzünü, uyduları, astronotlar..

  • Umut Tv tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sofuoğlu, İspanya'daki Kaza Anını Anlattı 01:26

Sofuoğlu, İspanya'daki Kaza Anını Anlattı

Sezon başında talihsizlikler yaşayan dünya şampiyonu Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İspanya'da geçirdiği kaza anını anlattı...

Tuğba Özay Kimdir? 01:44

Tuğba Özay Kimdir?

1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur. Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidi..

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Plevne Marşı [Gazi Osman Paşa] 03:36

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Plevne Marşı [Gazi Osman Paşa]

???? PLEVNE MARŞI Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor Olur mu böyle olur mu Evlât babayı vurur mu Sizi millet hainleri Bu dünya size kalır mı Düşman Tuna'yı atladı ..

  • ANKA tarafından
  • 3.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 8.Bölüm 15:17

İstanbul Muhafızları 8.Bölüm

Bizans İmparatoruluğu döneminde Bizans İmparatoru Jüstinyen tarafından yaptırılan ve Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinden sonra camiye dönüştürdüğü Ayasofya tarihi yarım adanın en önemli eserlerinden biridir. Aynı..

Dan Bilzerian Kimdir? 01:38

Dan Bilzerian Kimdir?

Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde ABD., Florida‘da doğmuştur. Annesinin adı Terri Steffen, babasının adı Paul Alec Bilzerian’dır. Adam adında kardeşi vardır. Deniz Kuvvetleri Ilan ve SEAL eğitimine katıldıktan sonra..

Küresel Isınmanın Bir Sonucu Olarak Kuzey Kutbu'ndan Kopup Okyanusa İnen Dev Buzul Parçası 05:00

Küresel Isınmanın Bir Sonucu Olarak Kuzey Kutbu'ndan Kopup Okyanusa İn

Kanada'nın Ferryland kentinde yaşayanlar büyük bir sürprizle karşılaştı. Kuzey Kutbu'ndan kopan dev buzul kütlesi sürüklenerek okyanusa indi. Ortaya da böyle ilginç bir görüntü çıktı...

Çağla Kubat Kimdir? 01:49

Çağla Kubat Kimdir?

1997 yılında İtalyan Lisesi'nden birincilikle mezun oldu. ÖSYM'nin düzenlediği üniversitelere giriş sınavında ilk 500'e girerek İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümüne kaydoldu. 2001 yılında İstanbul Te..

Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film 01:42

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film

HDcehennem Ailesi olarak son yılların en iyi filmi gösterilen Guardians full hd seyredin. Rusya yapımı Bilim Kurgu, Macera ve Aksiyon türünde konusu yansıyan film, 2017 tarihinde dünya genelinde vizyona girecektir. Guard..

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni) 17:38

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni)

Bir çok zorlu testte tabi tutulan Bora-12'nin test sonuçları, kullanıcıları hayrete düşürüyor. Ordumuzda ve iç güvenlik birimlerinde kullanılmak üzere keskin nişancı tüfeği olarak Bora 12 isimli tüfeği tasarlanmış olup, ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brezilya'daki Organize Hırsızlar 01:14

Brezilya'daki Organize Hırsızlar

Brezilya'daki Organize Hırsızlar Grup Halinde Yaptıkları El Çabukluğuyla Aldıkları Eşyaları Geri Vermiyor. Ve Bu Çete Tanındığı İçin Kimse Sesini Çıkaramıyor...