#Ceylan ertem efsunlu dunya powertürk akustik müzik dinle

Hazaver - Burn (Official Video) 03:45

Hazaver - Burn (Official Video)

Söz - Müzik: Hazaver Intro Seslendirme: Austin Jansma Aranje: Danil Marenin Yönetmen: Hazaver Şarkı Sözleri: There’s a word on the street that we’re all gonna get locked up Left with no future, no justice and no choices..

4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) 03:26

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba)

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) Music video by Ayla Çelik & Beyazıt Öztürk performing Parti (Şiki Şiki Baba). (C) 2020 Sony Music Entertainment Türkiye Tic. A.Ş. Söz: Ayla Çelik (Editör: FLOOM Music..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Sertab Erener   Sakin Ol 03:27

Sertab Erener Sakin Ol

Of, bu ne sinir, bu ne öfke! Aman bir telaş, bir acele, Herkes birbirini boğacak. Bu gidişle sonumuz ne olacak? Kimi takmış alaturkaya, Kimi batıdan şikâyetçi. Ne var sanki bunda kızacak, Dünya hali bu gelip geçi..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı 03:11

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı

Bir elmanın yarısı Biri sensin biri ben İki ceylan yavrusu Biri sensin biri ben Gel bir dünya kuralım Başka kimse olmasın Biri kız, biri oğlan İki çocuk oynasın Açan her güzel gülün Biri sensin biri ben Kafes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana 03:18

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen güneşe tutul ben sana Beni öperek uyandir her sabah Gözum aldanır herkezi sen sanar Herşeyim senin istersen al Icim dışım bi garip halde Yüzüm gözu..

Gökçe - Fani Dünya 04:01

Gökçe - Fani Dünya

Nereden Geldik Nereye Gideriz Biz Bu Alemi Çok Fazla Bilmeyiz Bazen Ağlar Bazen Güleriz Yer İçer Uyuruz Bir De Severiz Hem Kızdım Hem Güldüm Ben Halime Sonra Dedim Ki Söz Ver Kendine Karşıma Çıkanı Sev Şu Dünyada Vakit G..

Pinhani - Köprü Ortasında 03:50

Pinhani - Köprü Ortasında

Pinhani - Köprü Ortasında Şarkı Sözleri Köprü Ortasında Dolandı Başım Çok Aklıma Geldi Annem Kardaşım Evimden Yürüdüm Pazartesi Yüreğimde Kaldı Dünya Hevesi Ağustos‘un 16 Cumartesi Kurusun Yaylacıların Deresi 1969 senesi..

  • Cowboy tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

İlyas Yalçıntaş & Enbe Orkestrası - Mecnun 03:14

İlyas Yalçıntaş & Enbe Orkestrası - Mecnun

Söz - Müzik: Elnar Xəlilov Türkçe Söz: Bilal Sonses Düzenleme: Febyo Taşel Mix & Master: Emre Kıral Yönetmen: Emrah Özbilen Kurgu & Düzenleme: Turan Onur & Ercan Küçük Mecnun şarkı sözleri ile Sevgilim senin için Sen..

Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin bana bu yaptığın hangi kitaba sığar Bir güldürdünse on ağlattın şahidim yıllar Hiç bitmedi gitti ızdırabın, bu ceza nereye kadar Ben çeke çeke sineye nihayetinde oldum isyankar www.sozlerisozu.com Ama ne yaptıysa o..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin Bana Bu Yaptığın Hangi Kitaba Sığar Bir Güldürdünse On Ağlattın Şahidim Yıllar Hiç Bitmedi Gitti Izdırabın, Bu Ceza Nereye Kadar Ben Çeke Çeke Sineye Nihayetinde Oldum İsyankar Ama Ne Yaptıysa Olmadı Olmadı Bozamad..

Yunus Kırmacı - Riya 03:01

Yunus Kırmacı - Riya

Riya şarkı sözleri ile... Hep mi yalan bu dünya Hep mi söylenenler riya Mecnun Leyla’yı sevmemiş, Aslı Kerem’e yanmamış, Hepsi yalan hepsi riya Şirin Ferhat’ı duymamış Aşkına gönül vermemiş Hepsi yalan hepsi riya He..

Mere Haath Mein - Fanaak 04:11

Mere Haath Mein - Fanaak

Ellerin Benim Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Bana yakın olduğunda, dünya kimin umurunda , Aşkınla perşanım ,zaferler kazansamda. Ellerin..

Nemrudun Kızı - Kazancı Bedih 04:02

Nemrudun Kızı - Kazancı Bedih

Nemrud'un Kızı Kararsın bahtın yıkılsın tahtın Yalvardım yakardım yol bulamadım Ah doğmasaydım kara yazım Evirdim çevirdim yaranamadım Ayandır halım Ocağım söndü nasıl belâdır Bıraktı gitti bu ne devrandır Dünya gözümd..

  • PengoTV tarafından
  • 2.688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu 01:30

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu

Rizeli Hasan Önder, Vietnam’da düzenlenen Dünya Çay Şampiyonası Eleme Organizasyonunda Türk çayını Türkler’e has tekniklerle tanıttı. 2017 Dünya Çay Şampiyonası için uzmanların belirleneceği müsabaka Vietnam’ın başkent..

Gülben Ergen - Bay Doğru 04:14

Gülben Ergen - Bay Doğru

Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen çok zor, Bir daha sevmek istemiyorsun. Hele senle aşk değil bu çok kurallı bir okul, Sevmedikçe kaytarıyorsun. Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey ..

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu 04:30

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu

Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, bir yandan gündelik temizlik yaptı, diğer taraftan muay thai'de Avrupa ikincisi ve dünya dördüncüsü oldu. Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, okuldan sonra herhangi bir s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Alibaba , Alibaba Cloud'ı Piyasaya Sürdü 02:25

Alibaba , Alibaba Cloud'ı Piyasaya Sürdü

Alibaba, Elektronik Dünya Ticaret Platformu Piyasaya Sürdü Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'nın daha önce açıkladığı gibi Çinli teknoloji devi, Elektronik Dünya Ticaret Platformunun (eWTP) ilk denizaşırı genişlemesini başlat..