#Ceylan gelin mi sandın müzik dinle

Gelin Çiçeğini Yakalayınca Havasını Atan Kadın 00:36

Gelin Çiçeğini Yakalayınca Havasını Atan Kadın

Düğünlerin değişilmez adeti olan gelinin düğün bitiminde attığı çiçeği yakalayan kadın çevresine hemen havasını atmış...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gelin Ayağı Öpmeli Düğün Adeti 00:12

Gelin Ayağı Öpmeli Düğün Adeti

Uzak Doğu'da bir yerde kaydedilen görüntülerde, damat evleneceği kadının ayağını öpüyor.....

  • PengoTV tarafından
  • 248 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gerdek Öncesi Gelin Ayağı Yıkamalı Adet 00:30

Gerdek Öncesi Gelin Ayağı Yıkamalı Adet

Bu geleneğe göre, gelinin gerdeğe girmeden önce ayakları yıkanıp, yıkanan su evin dört bir tarafına dökülüyor...

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rus gelin Ksenia’nın AK Parti’yi seçtiğini duyan yerleşik yabancılar üyelik için kuyruğa girdi 08:15

Rus gelin Ksenia’nın AK Parti’yi seçtiğini duyan yerleşik yabancılar ü

Rusya’dan gelerek yerleştiği Antalya’da bir Türk vatandaşıyla evlenen 2 çocuk annesi Ksenia Selin Akkanat’ın yaptığı çalışmalar sonucu AK Parti Konyaaltı İlçe Kadın Kolları’nda STK ve Halkla İlişkiler Başkanı olduğunu du..

Gelin dövdü, Gelinin gelini kaydetti 02:33

Gelin dövdü, Gelinin gelini kaydetti

Müge Anlı’nın mercek altına aldığı Fadime Arslan olayında vicdansızlığın görüntülerine yenileri eklendi. Müge Anlı kayınvalidesini döven kadına da şiddete sessiz kalan eşe de ateş püskürdü..

Adana’da 'çocuk gelin' kavgası kamerada 05:12

Adana’da 'çocuk gelin' kavgası kamerada

Adana’da 15 yaşındaki kızı isteme meselesi yüzünden 7 kişinin yaralandığı silahlı sopalı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı...

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi 01:36

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında Rize polemiği çıktı. Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeterek tepki çeken Meral Akşener'in Rize'de protesto edilmesinin ardından Biz Rize'nin geliniyiz, bize bir şey olmaz çıkı..

Yeni gelin Ela başından vuruldu! 01:56

Yeni gelin Ela başından vuruldu!

GENÇ KADIN ÖLDÜ MÜ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ..

Fotoğraf Çekiminde Köpek Tarafından Kovalanan Gelin ve Damat 00:41

Fotoğraf Çekiminde Köpek Tarafından Kovalanan Gelin ve Damat

Rize’de, doğada düğün fotoğrafı ve klip çektiren Beyza Şimşek ile Çağlar Paliç'i, havalanan drone yönelen çoban köpeği kovaladı. Bu anlar, kameraya yansıdı...

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Brezilya'dan Türkiye'ye gelin geldi 02:16

Brezilya'dan Türkiye'ye gelin geldi

BİLDİĞİNİZ TÜM SEVDA HİKAYELERİNİ UNUTUN... SAMSUNLU KURTULUŞ'LA, BREZİLYALI TATYANA ÖYLE BİR AŞK YAŞADI Kİ, ÖNLERİNDE HİÇ BİR ŞEY DURAMADI... DİLLERİ FARKLI OLSA DA ARALARINDAKİ SEVGİ ONLARI BİRBİRİNE BAĞLADI.....

GELİN ÇOK UZAKLARDAN GELDİ! 01:59

GELİN ÇOK UZAKLARDAN GELDİ!

Taşovalı restoran işletmecisi Torun ile tanışan Acaru, düğün için Türkiye'ye geldi. Torun'un memleketinde geleneksel düğün töreni yapıldı...

Adı Bende Saklı  Ne Bekliyordun Ki 03:47

Adı Bende Saklı Ne Bekliyordun Ki

SÖZLER Gerçekler kendini gizlemiş Hayallere kapılıp gitmişim Sonsuza kadar sanmışım sevgiyi Zaman geçmiş gitmiş bir an için Ne bekliyordun ki oysa bu hayattan Kalır mı sandın? Yaranı sarar mı sandın? Bırakıp gitmez mi s..

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_ 05:19

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_

Yıllarca peşinde gezdiğim kadın Seni unutması kolay mı sandın Adına türküler yazdığımı kadın Seni unutması güzel kolay mı sandın Seni unutması yar yar kolay mı sandın Ellerim titriyor dilim konuşmaz Gönül sevmeyinc..

Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın 03:53

Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın

Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın Albüm Adı : Dönersen Islık Çal Gönderen : genccevher Akşam olur karanlığa kalırsın (2x) Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin sevdalı gelin öldürdün beni Derin deri..

  • PengoTV tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Halhal 03:32

Barış Manço - Halhal

Halhal, halhal, halhal, halhal, halhal Akşam olup gün batınca dağlara hüzün çökünce Lale sümbül boynun eğip kurt kuzuya kem bakınca Köye döner nazo gelin yavru ceylan gibi kaçar Seke seke çaydan geçer nazo gelin ayağ..

4 Vokal  Drama Köprüsü 04:45

4 Vokal Drama Köprüsü

Drama köprüsü bre Hasan dardır geçilmez Bre Hasan dardır geçilmez Soğuktur suları da Hasan bir tas içilmez Anadan geçilir Hasan yardan geçilmez Bre Hasan yardan geçilmez At martiniyi de bre Hasan dağlar inlesin Drama mah..

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda 04:26

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda

Her şey zamanla geçermiş anladım Kalbimin tedavisini inan ben tamamladım Gözyaşı diner mi sandın denize dönmeden Aşk bu biter mi sandın bu beden ölmeden Kaçmıyorum hala burdayım dağ gibi Yaprak döksem de inan hala yerim..

Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan 05:32

Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan

Bahçalarda Mor Meni Şarkı Sözleri: Gaziantep-Yöre Ekibi-Ahmet Yamacı Bahçalarda Mor Meni Verem Ettin Sen Beni Nasıl Verem Olmayım Eller Sarıyor Seni Ben Sana Yandım Gelin Yanağı Allı Gelin Gaziantep Yolunda Öldürdü..

Dede - Bahçalarda Mor Meni, Verem Ettin Sen Beni 02:03

Dede - Bahçalarda Mor Meni, Verem Ettin Sen Beni

Bahçalarda Mor Meni-1 Gaziantep-Yöre Ekibi-Ahmet Yamacı Bahçalarda Mor Meni Verem Ettin Sen Beni Nasıl Verem Olmayım Eller Sarıyor Seni Ben Sana Yandım Gelin Yanağı Allı Gelin Gaziantep Yolunda Öldürdün Be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.282 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim 06:46

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim

her demet her demet zalım felek sineme dokunma benim ah her demet ah her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı sandın taş mı sandın yüreğim kal'a mı bedenim her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı s..

Tan Taşçı - Beş Dakika (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:02

Tan Taşçı - Beş Dakika (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz & Müzik: Tan Taşçı Yönetmen: Kemal Başbuğ Kurgu: Damla Demircioğlu Renk & Grafik: Can Karabulut Fotoğraf: Murat Akçay Klavyeler & Piano: Alican Genç Davul: Özkan Önder Bas Gitar: Kaan İnceer Gitarlar: Mert Dörter..

Suavi Drama Köprüsü Müthiş Yorum 04:40

Suavi Drama Köprüsü Müthiş Yorum

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşları..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Grup Hepsi - Yeter (Official Video) 03:06

Grup Hepsi - Yeter (Official Video)

Herkes hayrandı o gülüşüne Bende bir başka Kuşlar uçardı sıcak iklimlere Vurdum tek taşla Bu güzel masallarla Kimleri kandırdın sen Beni çocuk mu sandın? Yeter seni çok sevdim Yeter çok çalıştım Yeter artık k..

Duygu Seyithan - Ölem Ben 03:50

Duygu Seyithan - Ölem Ben

Ölem Ben şarkı sözleri ile Ölem ben ölem ben Kurban olam agzindaki Dile ben gelin dile ben Gide gide bir sögüde dayandim dayandim O sögüdün allarina boyandim gelin boyandim Ben o yare daglar kadar güvendim güvendim Güv..

Fatih Erkoç - Antep Türküsü 02:46

Fatih Erkoç - Antep Türküsü

Fatih Erkoç - Antep Turkusu Fatih Erkoç - Antep Turkusu Şarkı Sözleri Bahçalarda mor beni Verem ettin sen beni Nasıl verem olmayım Eller sarıyor seni(2) Ben sana yandım gelin Yanağı allı gelin Gaziantep yolunda Öldürd..

  • Candy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler 03:09

Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler

dam üstünde un eler tombul tombul memeler zalım oy gelin zalım zalım zalım memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler zalım oy gelin zalım zalım zalım gökte yıldız ellidir ellisi de bellidir zalım oy gelin zalım zalım za..

Urfanın Etrafı Fon Müziği 04:30

Urfanın Etrafı Fon Müziği

Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar, Ciğerim Yanıyor Aney Gözlerim Ağlar, Benim Zalim Derdim Cihanı Dağlar. Gezme Ceylan Bu Dağlarda Seni Avlarlar, Anandan Babandan Yardan Ayrı Koyarlar. Urfa Dağlarında Gezer Bir Ceylan, Ya..

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

Babutsa - Tabi Güzelim 03:44

Babutsa - Tabi Güzelim

Yalvarsanda yakarsanda bilki fayda etmez Saçın şimdi ne renkse renk beni hiç ilgilendirmez Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce