#Ceylan geçmişler olsun müzik dinle

Musmutlu haftasonları 00:15

Musmutlu haftasonları

Herşey gönlünüzce güzel olsun.. Mutlu hafta sonları. Musmutlu hafta sonları size de olsun. Have a great weekend as well...

  • PengoTV tarafından
  • 149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güzel bir gün 00:32

Güzel bir gün

Güzel bir gün olsun hepimiz için harika haberler alacağımız yüzümüzden kahkahanın eksik olmayacağı, bolluk bereket içerisinde, aşk ve sevgi dolu muhteşem bir gün olsun bugün...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Bunun bir duvar resmi olduğuna kim inanır ???? 00:15

Bunun bir duvar resmi olduğuna kim inanır ????

???? Gözünüze yaş, tekerinize taş değmesin. Harika bir gün olsun hepimiz için, enerjisi bol, güzel haberler alacağınız, yüzünüzden kahkahanın eksik olmayacağı, bolluk bereket içerisinde, dertsiz tasasız bir gün olsun.....

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Zaz - Je Veux 03:35

Zaz - Je Veux

( HEM YABANCI SÖZLERİ HEM TÜRKÇE SÖZLERİ ) Donnez-moi une suite au Ritz, je n'en veux pas Des bijoux de chez Chanel, je n'en veux pas Donnez-moi une limousine, j'en ferais quoi ? Offrez-moi du personnel, j'en ferais ..

3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality) 05:56

3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality)

Üç Hürel Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş wmv Ölmeyen şarkı Bir yârim olsun isterdim gözleri yeşil, Bir yârim olsun isterdim gül yüzü gülen, Onu çok sevmek isterdim delice sevmek, Peşinden koşup koşup sonunda almak..

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

Sarhoşluğun verdiği şerbetle kendinden geçen adamın anları 01:36

Sarhoşluğun verdiği şerbetle kendinden geçen adamın anları

Sebebi ne olursa olsun, yeter ki kafanız güzel olsun zira aksi “sarhoş”luk olmuyor. Farsçada “ser” kelimesi “kafa, baş”, “hoş” da bildiğiniz gibi “güzel”, “memnun edici”, “sevimli” demek. Adam gibi içene..

  • PengoTV tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Yusuf Güney - Sualsiz 03:57

Yusuf Güney - Sualsiz

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda akarat(x2) Deli gönlüm bekleyişle..

Emre Kaya - İlizyon 03:38

Emre Kaya - İlizyon

Cam kapılar ardında yaşamışım hayatı Bir başka ten tatmadan öldürmüşüm zamanı Tek sen varsın gibi dünyada kabul etmişim Yanlış olmuş kararım çektiğin son mesajda Gözlerim tüm gerçeği gördü yazdıkların Bir bir kazınd..

Rober Hatemo - Cehennemi Kapattım 04:37

Rober Hatemo - Cehennemi Kapattım

benim yanmam uzun sürer onun günahını aldım çektikleri yüzünden cehennemi kapattım yazıklar olsun ki bana aşkın tadını kaçırdım hiç sebepler uğruna onu elden kıskandım tutun benim elimden yanardağlara atın yakın yakın ak..

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın 03:55

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsett..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Just Dance Dünya Kupası'nda Şampiyon Olan Çılgın Türk Umutcan Tütüncü 13:37

Just Dance Dünya Kupası'nda Şampiyon Olan Çılgın Türk Umutcan Tütüncü

17-19 Şubat 2017 tarihinde düzenlenen Just Dance Dünya Kupası’nda şampiyonluğu göğüsleyen Türk dansçı Umutcan Tütüncü oldu! Dünya genelinde artan e-Spor çılgınlığının farklı ve eğlenceli türü olan Just Dance, bildiğiniz ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı 03:56

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı

Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle ölen 613 kişi düzenlenen törenle anıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki 04:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesinden sonra Hollanda'ya sert çıkıştı. Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine sert tepki ..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Sancak - Cesaretim Yok 03:01

Sancak - Cesaretim Yok

Bugün her günden daha soğuk. Titriyor her yanım, odam kalabalık. Başucumda günahlarım ve sen. Hiç ummadığım anda geldim buraya. Yarın doğum günün, benim şu hediyeme bak.. Kutusu paramparça , kefenime sarılı hazırım yarı..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!! 54:05

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!!

Sakaryanın X Köyünde yaşanan ürpertici olay bir çobanın köye cinli büyü yaptırması sonucunda gerçekleşti. Köy cinler tarafında basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizem..

  • ZULMA tarafından
  • 1.554 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dans Et Eğlen Alkışla  Edis ile Feris  Çocuk Şarkıları 01:23

Dans Et Eğlen Alkışla Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Haydi gül neşelen, bugün en güzel günün Dans et, zıpla,eğlen bugün senin doğum günün Haydi mumları üfle, bir dilek tut düşündüğün Şarkı söyle neşelen, bugün senin doğum günün İyiki doğdun la la la Mutlu yıllar la la la ..

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Çırpınırdın Karadeniz [Türkün Bayrağına] 02:20

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Çırpınırdın Karadeniz [Türkün Bayrağın

Çırpınırdın Karadeniz [Türk'ün Bayrağına] çırpınırdın karadeniz bakıp türk'ün bayrağına ah diyerdin, hiç ölmezdin düşebilsem ayağına! ayrı düşmüş dost elinden iller var ki çarpar sinem vefalıdır geldi giden yol ver türk..

  • ANKA tarafından
  • 2.634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi 12:09

Emrah'ın Oğlu Tayfun Babasına Tek Tek Cevap Verdi

Tayfun Erdoğan, geçen günlerde sosyal medya hesabı üzerinden babası Emrah’a sitem dolu şu sözleri sarf etti: “Evet 26 yıl önce istenmeyen bir çocuk geldi dünyaya Bir hayatı daha doldurduk bir yaş daha attık olgunlaştık,..

  • ANKA tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..