#Ceylan geçmişler olsun müzik dinle

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor 02:41

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor

Ermenistan ordusunun roket saldırılarının hedefindeki Azerbaycan'ın Terter kentinde bulunan siviller, 39 gündür can güvenlikleri için sığınaklarda yaşam mücadelesi veriyor. Azerbaycan’ın Terter kenti Ermenistan’ın saldır..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı 01:44

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı

Erzincan’da tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL'lik altın çıktı. Gördüğü manzara karşısında şaşıran esnaf, koltukları bırakan müşterisine ulaşarak aynı gün içerisinde altınları teslim etti. Erzincan Merkez Çarşısınd..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi yanan kadının evini yaptırdı 03:40

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi

Şarkıcı #DemetAkalın, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında evi yanan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu için verdiği sözü tutarak prefabrik ev yaptırdı. Haftaya tamamlanması beklenen evin girişine 'Demet Akalın..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi 03:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi

Programda Seda Nur isimli genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şiir okumak istediğini söyledi. Erdoğan, Seda Nur'u kırmayarak, Nurullah Genç'in Beni Yakışına şiirini Seda Nur ile okudu. O ZAMAN KASETTİ CD'LER YOKTU Erd..

Türkü Akbayram - Ben Gidemem 03:56

Türkü Akbayram - Ben Gidemem

Söz & Müzik: Serkan Özcan Düzenleme: Sabi Saltıel Mix: Sabi Saltıel Mastering: Will Quinnel Intro Vokal: Sibel Genç Perküsyon: Cengiz Ercümer Yönetmen: Mete Kekilli Yön. Yard. : Pelin Baykal Akgün Prodüksiyon: Umut Soysa..

Mem Ararat - Were Delal 03:20

Mem Ararat - Were Delal

Gel güzelim Sen gülsün, sen papatya Dertlere dermansın Bir kez gel görmeye Gel zalim hadi gel Gel güzelim hadi gel Gel canım hadi gel Gel güzelim Gülümsüyor ey yârim Ay gibi, güneş gibi. Gel bahar çiçeğim Gel canım ha..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dağ 2 Azeri Türküsü ile Resmen Ağladım , Nazende Sevgilim 03:29

Dağ 2 Azeri Türküsü ile Resmen Ağladım , Nazende Sevgilim

Değdi saçlarıma bahar küleği Nazende sevdiğim yadıma düştün Her enin bahtına bir güzel düşer Sen de tek benim yadıma düştün Nazende sevdiğim yadıma düştün Sensin dağ döşüne çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller..

  • PengoTV tarafından
  • 1.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Değdi saçlarıma bahar gülleri (Nâzende sevgilim)....Ailem Mûsikî...Cengiz Önder... 04:00

Değdi saçlarıma bahar gülleri (Nâzende sevgilim)....Ailem Mûsikî...Cen

Hicaz Şarkı Güfte: ? Beste: Bekirof (Azerî) Usûl: Semâî Değdi saçlarıma bahar gülleri Nâzende sevgilim yâdıma düştün Sevenin bahtına bir güzel düşer Sen de tek sevgilim aklıma düştün Nâzende sevgilim yâdıma düştün..

Samida - Düz 02:50

Samida - Düz

Samida - Düz Dinle Kaynak Kişi: İhsan EŞ Müzik Düzenleme: Samida / Samida Müzik Topluluğu Vokal Düzenleme: Samida Oy duman kara duman Dolan yanıma dolan İki gözü kör olsun Yarıma sebep olan Yayladan gelen var mı? Yar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhur  Sen Aslıdan da Güzelsin 02:58

Cumhur Sen Aslıdan da Güzelsin

Güzel sana bir sözüm var Beni bir yol dinler misin Beni çölden çöle sürdün Sen leyla dan da güzelsin Ağlıyorum için için Beklerim yar gelmez Kerem yandı aslı Sen aslı dan da güzelsin Sana aşık oluverdim Sen aşk nedi..

Ahmet -Şafak - Adam Gibi 04:14

Ahmet -Şafak - Adam Gibi

Seni dağda ceylan gibi Seni bağda bir gül gibi Gördümde sevdim Ben seversem mecnun gibi Dağları delen ferhat gibi Adam gibi, adam gibi Adam gibi severim Seni baharda değil Kara kışta zemheride Dar günde sevdim..

İrem Derici - Nazende Sevgilim 02:33

İrem Derici - Nazende Sevgilim

Değdi saçlarıma bahar küleği Nazende sevdiğim yâdıma düştün Her erin bahtına bir güzel düşer Sen de tek benim yâdıma düştün Nazende sevdiğim yâdıma düştün Sensin dağ döşüne çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı 03:11

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı

Bir elmanın yarısı Biri sensin biri ben İki ceylan yavrusu Biri sensin biri ben Gel bir dünya kuralım Başka kimse olmasın Biri kız, biri oğlan İki çocuk oynasın Açan her güzel gülün Biri sensin biri ben Kafes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım 04:11

Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım

Arzu Şahinin En güzel Şarkısı Yaralı Ceylan Türkü Sözü Hüseyin Karakuş Yaralı Ceylanım Senden Başkasına Gönül Vermem Elin Beslediği Gülden Al Bu Canı Sana Dermem Yandı Yürek Yana Yana Savur Külüm Döne Döne ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynur Aydın  -  Gel Güzelim 03:33

Aynur Aydın - Gel Güzelim

Aynur Aydın Gel Güzelim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sorma, ağlıyorsam Her şey bitti Sorma, yetti bu aşk bana Ağla, sen de ağla Ben de bitti aşk affetmez, Ceza sırayla Sevmek suç yandın mı yandın Gitmek yok kaldın mı kald..

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum 03:48

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gönlün nerede olursa olsun Kalbin kimde durursa dursun Saygın yetmez mi bana Sevgin içilmez mi kana kana Seven olmasaydım, solmasaydım Beni sarsmasaydın,..

Şerafettin Çaylı - Nefes 03:46

Şerafettin Çaylı - Nefes

Şerafettin Çaylı - Nefes Dinle öz - Müzik: Şerafettin Çaylı Aranjör: Şervan Ayaz Mix - Mastering: Şervan Ayaz Yönetmen: Erçin Öztürk Yrd. Yönetmen: İzzet Arslan Drone Pilot: Burak Kaan Soylu Kurgu - Montaj: Maryam Sems..

Mert Demir - Karakış 03:55

Mert Demir - Karakış

Mert Demir - Karakış Dinle Karakış şarkı sözleri ile Sevmem ben kara kaşını gözlerini Al da götür herşeyini bana bırak sözlerini Sevmekten usanılmaz Sen olmadan bu can dayanmaz Zamanla geçer sandım Kara kış gibi çö..

Umur Doma - Fantastik 03:47

Umur Doma - Fantastik

Umur Doma - Fantastik Dinle Fantastik şarkı sözleri ile Rahat durmam yanında Anlarsın tanıyınca Aşk bir tür cesaret mi? Yoksa tam felaket mi? Kimsesiz diyarlarda Hapsoldum dejavuna Tüm bunlar işaret mi? Tatlı bir es..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..