#Ceylan geçmişler olsun müzik dinle

Sanatları Başarısızlıkla Sonlanan Kadınlar 02:24

Sanatları Başarısızlıkla Sonlanan Kadınlar

Dans etmeleri ayrı dert, flörtleşmeleri ayrı dert valla kadın olmak zor be azizim. Her neyse keyifli seyirler olsun.....

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Take Your Pills Fragmanı 02:29

Take Your Pills Fragmanı

Adderall, yan etkiler her şeye müthiş olmayı içerebilir. Ama ne pahasına olursa olsun? Sadece 16 Mart'ta Netflix'te yayınlanan Pills'ınızı alın...

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor 04:59

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor

yarım kalan birşeyler var aklımdan hiç çıkmıyorlar hataları bende yıllarca aradın yıllarca yar hata senin kanında var saçmalayıp duruyorum bazan kendimden korkuyorum birisi var mı kalbinde doğru söyle arkadaşça s..

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ ) 02:07

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ )

Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyo..

Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

Pınar Labne’li Tavuklu Makarna 01:00

Pınar Labne’li Tavuklu Makarna

Afiyet Olsun.....

Kasıklarıyla Halter Kaldıran Yaşlı Kadın 00:38

Kasıklarıyla Halter Kaldıran Yaşlı Kadın

Görüntüdeki inanılmaz teyzemiz gittiği spor salonunda kasıklarına koyduğu halteri kaldırıp indiriyor,helal olsun alkışlıyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.308 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm 04:12

Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Ruhun Şad Olsun Türk'ün Büyük Atası. SELDA BAGCAN- Hüzünlü sesiyle Türkülere hayat veren güclü yorumcu ((BIR DAHA GEL SAMSUNDAN))-Lütfi Dönmezyürek - Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz Neredesin Mavi Gözlüm Nerde Nerde N..

  • PengoTV tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif ) 05:43

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif )

Malzemeler; 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 4 adet yumurta ( 2 tanesinin sarısı üzerine,beyazı için..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

An İtibariyle Çiftlik Bank Müşterileri 00:25

An İtibariyle Çiftlik Bank Müşterileri

Sıfatsız dombikin aşırı güven kokan tipi nedeniyle dolandırılan insanlara bu video ile geçmiş olsun demek istiyorum...

  • JET TV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnternetten Alışveriş Yaptığına Pişman Olan 18 İnsan 04:28

İnternetten Alışveriş Yaptığına Pişman Olan 18 İnsan

İnternetten alışveriş yapmak bazen problem olabiliyor, ama her ne olursa olsun online alışveriş hızla büyümeye devam ediyor. Tabi online alışverişten pişman olan insanların sayısı da....

  • JET TV tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dosta Güven Düşmana Korku Veren Yunan 01:06

Dosta Güven Düşmana Korku Veren Yunan

Wing-chun oldukça etkili bir spordur. Hangi branş olursa olsun, müsabakalara katılmış ve minderde ter dökmüş elbise sırtına yapışmış bir insan müsabık olmayan sadece hobi oalrak o sporu öğrenen insana göre bence her bakı..

  • JET TV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadayıf kek tatlısı tarifi 03:01

Kadayıf kek tatlısı tarifi

Kadayıflı Kek Tatlısı Tarifi'nin Malzemeleri 2 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1/2 çay bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ceviz içi 200 gr çiğ kadayıf(ufalanıp kavrulmuş) ..

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak 04:10

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak

Kanmazdım, inanmazdım adaleti yok aşkın Söz verdim ikimize seninin canın sağ olsun Değerini bilmezken neden böyle yanmışım sana Kopardın aşkımı, kader kesti biletini ayrıldım Gözü doysun neyin garantisi varki Kendine iy..

İnternetten Hastalık Araştırmak 01:20

İnternetten Hastalık Araştırmak

En ufak ağrınız da internetten araştıranlardan mısınız? Hoş bu video tam bir flash tv tadında ama olsun...

  • JET TV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burgu Peynir Pane Nasıl Yapılır 01:31

Burgu Peynir Pane Nasıl Yapılır

Burgu pane için gereken malzemeler; 250 gram Muratbey Burgu Peynir 1 su bardağı un 1 buçuk su bardağı galeta unu 2 yumurta Tuz Sıvı yağ Hazırlanışı; 1.Burgu peynirler ilk olarak çırpılmış yumurtaya sonra una ardından d..

İsyankar Kamyoncu 01:43

İsyankar Kamyoncu

işin ucu kendilerine dokununca aklı başına gelenlerde bugün bu kamyoncu arkadaşı dinliyoruz,halbuki ne güzeldi değil mi ilk günler bedava iken allah razı olsun diyenler köprüde göbek atanlar halay çekenler kol börekleriy..

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşırı Komik Yeni Akım 00:07

Aşırı Komik Yeni Akım

Son zamanlarda sosyal medyada fazlasıyla gezen; -Neyi bol olsun? Toprağım Yok efendime söyleyeyim -Büyüyünce ne olacaksın? Rahmetli gibi iç çıkaran espilerden sonra bir de videosu gelmiş. İzliyoruz efendim ne yapalım ba..

  • JET TV tarafından
  • 1.323 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Erdoğan'dan Avrupa'ya  Yarasalar İstemiyor Diye 00:57

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yarasalar İstemiyor Diye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi mesajlar verdi.. Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü anma programı, 18 Mart Stadyumu..

Başbakan Yıldırım Türkiye Dünya Barışı İçin Mücadele Ortaya Koyuyor 01:07

Başbakan Yıldırım Türkiye Dünya Barışı İçin Mücadele Ortaya Koyuyor

Başbakan Yıldırım, Suriye'de birçok devlet binlerce kilometre uzaklardan gelip güç savaşı verirken Türkiye, sadece 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, dünya barışı olsun' anlayışıyla mücadele ortaya koyuyor. dedi...

Almanya'da Terör Sevicilerin Standına Girip Hesap Sorunca 00:58

Almanya'da Terör Sevicilerin Standına Girip Hesap Sorunca

Almanya'da PKK propagandası yapan terör yandaşlarına tepki gösteren Türk vatandaşı, polisler tarafından yere yatırılıp kelepçelendi. Skandal uygulamaya maruz kalan Türk vatandaşı Yusuf Ünsal'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ..

Tereyağlı Erişte Tarifi 01:22

Tereyağlı Erişte Tarifi

Tereyağlı erişte 1.Uygun bir tencereye 3 yemek kaşığı tereyağı ve 1 yemek kaşığı sıvı yağ alınır, 2.Tereyağı eridikten sonra 3 su bardağı erişte tencereye eklenir ve eriştelerin rengi dönene kadar kavrulur. 3.Kavrulan er..

Bulut Pankek Tarifi 04:06

Bulut Pankek Tarifi

Bulut pankek tarifini blogta ilk paylaştığımda söylemiştim, bu tarifi denediğim günden bu yana klasik pankek tarifini bir kenara bıraktım. Gerek dokusu, gerekse lezzetiyle bulut pankek klasik pankekin bir tık ötesinde bi..