#Ceylan kara Üzüm habbesi müzik dinle

Barış Manço - Halhal 03:32

Barış Manço - Halhal

Halhal, halhal, halhal, halhal, halhal Akşam olup gün batınca dağlara hüzün çökünce Lale sümbül boynun eğip kurt kuzuya kem bakınca Köye döner nazo gelin yavru ceylan gibi kaçar Seke seke çaydan geçer nazo gelin ayağ..

Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim 04:51

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim Şarkı Sözleri Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek O yarin yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha göre..

  • PengoTV tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıraç & Funda Arar - Huzurum Kalmadı 04:18

Kıraç & Funda Arar - Huzurum Kalmadı

Bilsen uzaklarda kimler ağlıyor Gelemem sevdiğım felek koymuyor Gurbet eller bana bir mesken oldu Gelemem bir tanem kader bağlıyor Huzurum kalmadı fani dünyada Yapıştı canıma bir kara sevda Huzurum kalmadı fani dünyada ..

Kayısı ve Kuru Üzümlü Hoşaf Komposto Tarifi 03:02

Kayısı ve Kuru Üzümlü Hoşaf Komposto Tarifi

Hoşaf Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı dolusu kuru üzüm 1 su bardağı dolusu kuru kayısı 1 su bardağı seker 2 litre su Alternatif olarak çubuk tarçın karanfil ve kabuğu soyulmuş tuzsuz bademde koyabilirsiniz. Hazırlan..

Mor Lahana Turşusu Tarifi 02:05

Mor Lahana Turşusu Tarifi

Mor lahana tuşusu için malzemeler: (2 adet 1er litrelik kavanoz için) Yaklaşık 1 büyük veya 2 ufak mor lahana 1 su bardağı üzüm sirkesi yaklaşık yarım su bardağı su 1 yemek kaşığı kaya tuzu + 1 tatlı kaşığı ovmak için 1 ..

Hüsnü Arkan - Kırık Hava ( Rubato ile ) 04:58

Hüsnü Arkan - Kırık Hava ( Rubato ile )

Bir sandala oturmuşuz geceymiş Zaman tutuşmuş mekan yanıyor Bir salkım üzüm akıyor damarlarımdan Bahçeler bağlar harman yanıyor Bir salkım üzüm akıyor damarlarımdan Sen gidiyorsun imkan yanıyor Bir dağ yıkılıyor ah içer..

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle 01:00

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle

Yıllardır birbirlerini bekleyen Faryalı ile Yıldız, nihayet yeniden bir araya gelmişlerdi. Hemen akabinde Aslı'nın, Maya ile Faryalı'nın kızı olduğunu öğrenmiş; ikili arasına bir duvar daha örülmüştü. Maya'nın Bodrum'a g..

Bodrum Masalı 42.Bölüm - Faryalı Ölecek Mi! 05:22

Bodrum Masalı 42.Bölüm - Faryalı Ölecek Mi!

Haydar Efe ile Üzüm'ün düğününe intikam almak için gelen Evren tarafından vurulan Faryalı, yaşam savaşı veriyor! Evren'in herkesin ortasında sıktığı kurşunla vurulan Faryalı, hastaneye kaldırılır. Hastanede verdiği yaşam..

  • ANKA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırmızı Lahana Turşusu 01:16

Kırmızı Lahana Turşusu

Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi İçin Malzemeler 1 orta boy kırmızı lahana 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı su 1 su bardağı üzüm sirkesi 1 tatlı kaşığı limon tuzu Hazırlanışı; 1.1 adet orta boy lahanayı ince ince doğrayalı..

Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi 03:47

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi

Şekersiz hurmalı kurabiye tarifi için malzemeler: 10 adet yumuşak çekirdeği çıkarılmış hurma 1 yumurta yarım çay bardağı zeytinyağı (50ml kadar) 1 yemek kaşığı tahin 2 yemek kaşığı kuru üzüm 1 su bardağı un 1 çay kaşığı ..

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi 05:32

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi

4 adet kuzu incik 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı Refika’ca kuzu kokusu 4 dal biberiye 1 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 3 dal kereviz sapı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı kırmızı üzüm sirk..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Aşure Tarifi  Aşure Nasıl Yapılır  Aşure Yapımı 03:25

Aşure Tarifi Aşure Nasıl Yapılır Aşure Yapımı

MALZEMELER 1.5 su bardağı buğday Yarım su bardağı nohut Yarım su bardağı fasulye 4 su bardağı şeker 1 su bardağı kuru üzüm 5.6 adet kuru incir 10 adet kuru kayısı Yarım çay bardağı kuş üzümü Portakal kabuğu 1 su bardağı ..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı) 04:20

Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı)

Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Sarı renge kar..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canımız Feda - Beşiktaş Marşı 03:47

Canımız Feda - Beşiktaş Marşı

CANIMIZ FEDA Gökyüzünün en asil kartalı Taraftarın gururu kralı Hiçbir yerde yok böyle büyük bir aşk Canımız FEDA sana büyük Beşiktaş Kara kartalım canım Beşiktaş Asyayı Avrupayı aş Beşiktaş Kara Kartalım Canım Beşikta..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özge Çelikırmak - Be Adam 04:30

Özge Çelikırmak - Be Adam

Soldu tüm çiçekler Sonbaharda olurya hep böyle şeyler Kırmayalım hiç acıtmayalım Bizi daha neler neler bekler Ne rüzgar ne fırtına Kanayan iki kalp var burada Solmuş kömür renginde Yapma be hayat Ne rüzgar ne fı..

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan 02:31

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan

Kara Murat serisinden olan, Kara Murat Fatihin Fermanı filminde başrolleri Cüneyt Arkın ve Melda Sözen paylaşmaktadır. 1973 yılı Erler Film yapımı olan film diğer Kara Murat filmleri gibi Natuk Baytan yönetmenliğinde çek..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Volkan Konak Keklik Gibi 03:35

Volkan Konak Keklik Gibi

Keklik gibi kanadımı süzmedim Murad alıp doya doya gezmedim Bu kara yazıyı kendim yazmadım Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey sebebim ey Geceleyin uyku girmez gözüme Zalım yastık ..

Oysa Sen Çok Güzel Bir Kızsın 00:50

Oysa Sen Çok Güzel Bir Kızsın

tih dönemi. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa topladığı vergi ve ganimetlerle İstanbul'’a dönerken “Kara Korsan” ve gemilerince çevrilir ve tüm varlığına el konur. Fatih, Yunus Paşa ve gemisini kurtarması için Kara Murat'’ı göre..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle 13:20

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa ekibi Hale ve Sevim ile birlikte mahallenin boş alanında ortaya ip gerip voleybol oynamaktadır. Kamil, Hayri ve Mert bir takım Akın, Hale ve Sevim'de diğer takım olmuştur. Fakat Mertlerin takımı voleybol oy..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

Kalp Atışı Tanıtımı 01:06

Kalp Atışı Tanıtımı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Kalp Atışı 1.Bölüm 2.Fragman - Yakında Show TV'de başlıyor! 01:05

Kalp Atışı 1.Bölüm 2.Fragman - Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Kalp Atışı 4.Bölüm 1.Fragman 00:45

Kalp Atışı 4.Bölüm 1.Fragman

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..