#Ceylan kara Üzüm habbesi müzik dinle

Cilt Lekeleri İçin Patates Maskesi 03:18

Cilt Lekeleri İçin Patates Maskesi

Cilt Lekeleri İçin Patates Maskesi - Sivilce İzlerine Bitkisel Maske - Zeytinyağı Süt Üzüm Bal.Sağlıklı cilt için önerilerimizi videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.835 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pinhani - Köprü Ortasında 03:06

Pinhani - Köprü Ortasında

Köprü ortasında dolandı başım Çok aklıma geldi annem kardaşım Evimden yürüdüm Pazartesi Yüreğimde kaldı dünya hevesi Ağustos’un 16 Cumartesi Kurusun yaylacıların deresi 1969 senesi Yazık genç yaşıma ona yanarım Köprü..

Elma Sirkesinin Beş Mucize Faydası 06:13

Elma Sirkesinin Beş Mucize Faydası

Yaklaşık 5000 yıl önce dökülmüş üzümlerin önce şaraba sonra da sirkeye dönüştüğünü gören insanoğlu tesadüfen de olsa sirkeyi keşfetmiş oldu. Aslında gıda koruyucusu olarak kullanılan sirkenin tıbbi faydaları da zaman içi..

  • SAGLIK tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meyveleri Sulu Boyayla Boyayarak Öğreniyoruz 10:22

Meyveleri Sulu Boyayla Boyayarak Öğreniyoruz

Kolay yolla meyveleri çizip, boyayabiliriz...

  • KAPALI SET tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici Çizgi Film Meyve Salatası Meyveleri Öğreniyoruz 04:09

Eğitici Çizgi Film Meyve Salatası Meyveleri Öğreniyoruz

Bugün biz meyve salatası yapacağız. Onun için muz, karpuz, üzüm, kivi, armut, portakal ve kiraz kullanacağız. Bizim salatımızın tadına bakmak ister misiniz? Afiyet olsun!..

Adıyaman'da Tarım 02:04

Adıyaman'da Tarım

Adıyaman'daki antep fıstığı, tütün ve üzüm ekimi..

Maymunların Adaletsizlik Karşısında Tepkisi 01:16

Maymunların Adaletsizlik Karşısında Tepkisi

Yapılan testte, kafesteki maymunlar eğitmene taşı veriyor ve eğitmen bir maymuna salatalık, diğer maymuna ise üzüm veriyor. Salatalıkla ödüllendirilmek istenen maymun bu duruma resmen isyan ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 41.Bölüm- Sophia Loren Gibi! 02:15

Bodrum Masalı 41.Bölüm- Sophia Loren Gibi!

Kanal D nin sevilen dizisi Bodrum Masalı 41.Bölüm de Üzüm hanımın güzelliğini gören gören Haydar'ın dilinden dökülen o Sophie Loren gibisin sözleri hiç bu kadar anlamlı olmamıştı.:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 42.Bölüm - Düğünde Yaşanan Korkunç Olay! 04:29

Bodrum Masalı 42.Bölüm - Düğünde Yaşanan Korkunç Olay!

Üzüm ile Haydar Efe'nin düğünü nihayet gerçekleşiyor; Evren'in ortaya çıkışı herkesi derinden etkiliyor! Bora, tarafından Çin'e gönderilen Evren bir yolunu bulur ve geri döner. Geri döndüğü zaman karşılaştığı düğün manza..

  • ANKA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pekmez Kazanları Kaynıyor 03:19

Pekmez Kazanları Kaynıyor

Türkiye’nin üzüm başkenti olan Manisa’da kış aylarının vazgeçilmezi pekmez yapımı için tatlı telaş devam ederken, kırsal mahallelerdeki kadınlar ev ekonomilerine katkı sağlamak için yaptıkları pekmezlerle hem çocuklarını..

Eskişehirspor'dan Büyük Patlama Eskişehirspor Gaziantepspor Maç Özeti (7-0) 02:04

Eskişehirspor'dan Büyük Patlama Eskişehirspor Gaziantepspor Maç Özeti

TFF 1. Lig'de 15. hafta tarihi bir maçla kapandı. Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor, sahasında Gaziantepspor'u 7-0 mağlup etti. Maçta gol perdesini 21. dakikada penaltıyla Erkan Zengin açarken, Ofoedu'nun 28 ve 43. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

Aşure Tarifi  Şekersiz Aşure Nasıl Yapılır 02:29

Aşure Tarifi Şekersiz Aşure Nasıl Yapılır

Malzemeler 3/4 bardak buğday 4 bardak su 1 bardak badem sütü 3 adet iri boy kuru hurma 10-15 adet kuru üzüm 1 çubuk tarçın 1 küçük havlıcan 1 tutam toz tarçın Üzeri için Bolca Nar Tarçın Ceviz içi..

Yulaflı Kurabiye 07:07

Yulaflı Kurabiye

Malzemeler 1/2 bardak Yulaf 1/4 bardak Kuru Üzüm 1 adet Muz..

Jalapeno Turşusu Nasıl Kurulur 01:27

Jalapeno Turşusu Nasıl Kurulur

Malzemeler 1 kg jalapeno Meksika biberi 1 avuç nohut 3-4 diş sarımsak 2-3 dilim doğranmış limon Üzeri için; 1’er tatlı kaşığı toz şeker ve tuz 1’er çay bardağı üzüm sirkesi dökelim. Üzerleri dolana kadar sıcak su..

Üzümlü Kurabiye Tarifi 01:28

Üzümlü Kurabiye Tarifi

Malzemeler; 200 gram oda sıcaklığında margarin veya tereyağı 1 çay bardağı toz şeker 2 yumurta ( Birinin sarısı üzerine ) 1 su bardağı kuru üzüm 1 çay bardağı dövülmüş ceviz 1 limon kabuğu rendesi 1 paket vanilya 1 paket..

Maceracı _ Van 1:13:46

Maceracı _ Van

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Van’a gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni ilk olarak Van’ın doğa harikalarından biri olan Muradiye Şelalesi’ni ekrana getiriyo..

Ay Çöreği 00:58

Ay Çöreği

Ay Çöreği Tarifi Malzemeler 150 gr oda ısısında tereyağ (veya margarin) 2 adet yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek) Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tutam t..

Evim Lokanta - Pekmezli Yemişli Kurabiye 05:22

Evim Lokanta - Pekmezli Yemişli Kurabiye

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 23. Bölüm'de Pekmezli Yemişli Kurabiye tarifi verdi! Pekmezli Yemişli Kurabiye MALZEMELER 3 Adet Kuru İncir 3 Adet Kuru Kayısı 1 Avuç Üzüm 3 Adet Elma 1 Silme Tatlı Kaşığı Tarçın Yar..

  • ANKA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağaçlara Yapılan Aşılamayla Antep Fıstığı Üretiliyor 01:15

Ağaçlara Yapılan Aşılamayla Antep Fıstığı Üretiliyor

Karabük merkeze bağlı Çerçiler Mahalle Muhtarı Halim Kaya, mahallerinde 7 bin 500 adet sakızağacı ve çitlembik ağaçları olduğunu ve bunların aşılanması durumunda Antep fıstığı üretiminin daha artacağından yetkililerden d..

Maş Fasulyesinden Piyaz 04:31

Maş Fasulyesinden Piyaz

Malzemeler: 1 su bardağı Maş Fasulyesi 1/2 demet Taze Soğan 1/2 demet Taze Nane 1/2 çay bardağı Zeytinyağı 1 yemek kaşığı Üzüm Sirkesi 10 adet Zeytin Tuz..

Boş Gebelik Ve Dış Gebelik Aynı Şey Mi 00:56

Boş Gebelik Ve Dış Gebelik Aynı Şey Mi

Boş gebelik ve dış gebelik sık sık birbiriyle karıştırılsa da çok farklı rahatsızlıklardır. Boş gebelikte rahmin içerisine yerleşen gebelik kesesinin içi boştur. Dış gebelik ise rahim içinde değil de rahim dışında gerçek..

  • NABIZ tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Divriği Pilavı Tarifi 00:33

Divriği Pilavı Tarifi

Malzemeler; Yarım kilo kuşbaşı kuzu eti 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı kaynar et suyu 1 çay bardağı kuru üzüm 2 adet kuru soğan 3 yemek kaşı tereyağı 8-9 adet tane karabiber Yenibahar..

Evde Karışık ve Süs Biber Turşusu Yapımı 15:22

Evde Karışık ve Süs Biber Turşusu Yapımı

tursu tarifi Tursuya göre sirkeli suyu anlatiyorum. Kabin icine 8 su bardagi icme suyu koyun 3 su bardagi üzüm sirkesi,2 tatli kasigi seker atin, 2 tatli kasigi limon tuzu atin,5 yemek kasigi kalin tursuluk tuzuda koyun ..

Beyaz Lahana Salatası Nasıl Yapılır 03:58

Beyaz Lahana Salatası Nasıl Yapılır

Beyaz Lahana Salatası Tarifi ve Malzemeler : (Coleslaw Salatası) Yarım beyaz lahana 2 Tane havuç İsteğe bağlı 1 diş sarımsak 5 Yemek kaşığı süzme yoğurt 2 Yemek kaşığı mayonez 2 Yemek kaşığı üzüm sirkesi Tuz 1 Tatlı kaş..

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır 04:31

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır

Domatesli Biber Turşusu Tarifi ve Malzemeler : 3 kilo domates (soyup robottan geçirelim ya da doğrayın) Yaklaşık yarım kilo kıl biber (sizler acı süs biber vs. kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı elma ya da üzüm sirkesi (ik..

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..

Granola Nasıl Yapılır 04:59

Granola Nasıl Yapılır

Malzemeler: 2,5 su bardağı yulaf ezmesi 1 su bardağı badem 1/4 bardak ay çekirdeği içi 1 tatlı kaşığı Tarçın 1 çay kaşığı Tuz 125 ml Elma püresi 1/4 su bardağı Üzüm Pekmezi 2 yemek kaşığı Bal 1 yemek kaşığı Hindistan C..