#Ceylan kara Üzüm habbesi müzik dinle

Pekmezli Un Helvası Tarifi 05:42

Pekmezli Un Helvası Tarifi

2 su bardağı dolusu un 125 gr. Tereyağı 1 çay bardağı sıvıyağ Şerbeti için gerekenler : 2 buçuk su bardağı su (soğuk su kullanın) 1 buçuk su bardağı şeker(cok tatli sevmiyorsaniz sekeri azaltabilirsiniz) Yarım su bard..

Saray Pilavı Tarifi 04:21

Saray Pilavı Tarifi

Saray Pilavı Tarifi için malzemeler: 350-500gr. arası kuşbaşı et 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı akşamdan ıslatışmış nohut Pİlavı için: 2 su bardağı tuz ve kaynamış sıcak su ile en az 1 saat önceden ıslatılmış pir..

İkramlık Mini Popkek Tarifi 06:29

İkramlık Mini Popkek Tarifi

İkramlık Mini popkekler için malzemeler: 1 ölçü kakaolu kek (hazır baton kek de kullanabilirsiniz) İstediğiniz herhangi bir kek kullanabilirsiniz. Keki ben süt yerine demli çay ile yaptım. Keki ıslatmak için alternatifl..

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi 08:04

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi için Malzemeler: 2 kilo etli, tercihen koyu renkli kırmızı biber 2 - 3 kilo etli, olgun domates 6-7 diş sarımsak 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 silme yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı..

Meyveli Yaş Pasta Tarifi 07:53

Meyveli Yaş Pasta Tarifi

Meyveli Yaş Pasta İçin Malzemeler: Sünger Pandispanya İçin: 4 yumurta 1 çimdik tuz 1 su bardağı tozşeker 4 yemek kaşığı ılık su 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 portakal veya limon rendesi 1 paket kabartma tozu arzuya göre 1 p..

Sirkeli Kıyır Poğaça Ve Cevizli Topkek Tarifi 08:26

Sirkeli Kıyır Poğaça Ve Cevizli Topkek Tarifi

Poğaça İçin malzemeler: 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 4 yemek kaşığı yoğurt 4 yemek kaşığı sirke 2 yumurta (1 sarısı üste) 1 yemek kaşığı tozşeker 2 çay kaşığı tuz 1 paket kabart..

Atom Kurabiye Tarifi 06:20

Atom Kurabiye Tarifi

1 tane yumurta 125 gr yumuşak tereyağı ya da margarin 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı yoğurt 1 paket vanilya Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Yaklaşık 4 su bard..

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Ay Çöreği Tarifi 04:12

Ay Çöreği Tarifi

Gelelim ay çöreği nasıl yapılır? 1.İç dolgusu için 3 su bardağı robottan geçirilmiş veya ufalanmış kakaolu kek, yarım su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tepeleme dolu pudra şekeri, 1 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı tarçın..

Ay Çöreği Tarifi  Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri 05:59

Ay Çöreği Tarifi Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri

Daha önce pastanelerden satın aldığınız nefis ay çöreklerini evde yapabileceğinizi düşündünüz mü ? Dış hamurunu hazırlamak gayet basit olan bu çöreğin geriye sadece içindeki kakaolu kısmını hazırlamak kalıyor. İçindeki k..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Granola / Müsli Nasıl Yapılır 03:45

Granola / Müsli Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 bardak yulaf ezmesi yarım bardak çiğ ayçekirdeği ve kabak çekirdeği içi veya ikisinden biri yarım bardak kadar fındık veya ceviz içi (kavrulmuş ise sonradan eklenecek) 1 çay kaşığı kadar tuz 1 silme tatlı..

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi 03:41

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi

Malzemeler: 2 tek kişilik veya bir ufak boy tart için 1 paket yulaflı veya petitbor bisküvi 7-8 adet doğranmış hurma 3 yemek kaşığı kadar iri kıyılmış ceviz içi 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 2 yemek kaşığı su 2 yemek..

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Üzümleri Dibe Çökmeyen Kuru Üzümlü Kek Tarifi 02:51

Üzümleri Dibe Çökmeyen Kuru Üzümlü Kek Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1,5 su bardağı Kuru Üzüm. *********************** İçinde Kuru m..

Çabuk Kaynatma Turşu Tarifi 03:09

Çabuk Kaynatma Turşu Tarifi

Malzemeler: 1 bardaktan 1 parmak eksik (3/4 bardak ) üzüm sirkesi 2 buçuk su bardağı içme suyu 1 çay kaşığı tozşeker 1 tatlı kaşığı dolusu kaya tuzu yarım ufak lahana 1 ufak parça kırmızı lahana 5-6 adet turşuluk salata..

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı  Nevzine Tatlısı Yapılır 04:22

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı Nevzine Tatlısı Yapılır

Nevzine tatlısının hamuru için 125 gr oda ısısında bekletilmiş tereyağ 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı tahin 1 su bardağı çekilmiş ceviz 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 3 su bardağı..

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:53

Kuru Üzümlü Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir kuru üzümlü kek tarifi videosu hazırladık. Yapım aşaması da oldukça kolay olan tarifimizi evinde herkes kolayca yapabilir. Kuru üzümlü kek nasıl yapılır ve malzemeleri neler..

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi 05:17

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi

Yarım kilo asma yaprağı ( 400 gr ) 25 adet kadar dolmalık kuru Ptlıcan İç Malzemesi icin 2 su bardağı pirinç 300-400 gr kıyma ( bir corba kasesi kadar) 3 dis sarımsak 2 adet buyuk boy sogan 2 corba kasigi domates salç..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Deniz Tekin - Ayrılık 04:22

Deniz Tekin - Ayrılık

Fikrimden geceler yatabilmirem Bu fikri başımdan atabilmirem Tekrar Neyleyim ki sene çatabilmirem Ayrılık ayrılıK aman ayrılık Herbir dertten ala yaman ayrılık Tekrar Uzundur hicrimden kara geceler Bilmirem ben geldim h..

Ali Baran - Tutuldum Gözlerune 04:08

Ali Baran - Tutuldum Gözlerune

Bir sevda geçti bu sol yanımdan. Acıttı canumi en acısından. Tutuldum gözlerine sanki güneş orada Bu kara bahtım ile ben beklerim burada. (2X Nakarat) Yeşil yapraklar sararıp soldu. Sensiz bu canım bak ne oldu. Tutuldum ..

Erkin Koray  Öyle Bir Geçer Zaman Ki 05:20

Erkin Koray Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

İnci Çayırlı Kıskanıyorum 03:45

İnci Çayırlı Kıskanıyorum

Sen gideli derdimle yapa yalnız yaşıyorum Nerdesin kimlesin diye kıskanıyorum [nakarat] Kara kara gözler ona buna bakıyormu O incecik beli şimdi başka biri sarıyormu Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyormu Yumuk yu..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan 03:57

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan

Gelmeyin üstüme sakın gelmeyin Dostu arkadaşı kırarım bugün Gözümde anılar canlandı yine Kadehi şişeyi kırarım bugün Kim var benim gibi yazısı kara Gençliğim gömüldü acı yıllara Bir sevgi yüzünden düştüm yollara..