#Ceylan kiremitte buz musun

Sus ve Dinle (Şiir)  05:02

Sus ve Dinle (Şiir)

Sus ve Dinle (şiir) Meral Bilgic Siir'ini Dinle Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… İzin ver bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman Seni Seviyorum 04:08

Rafet El Roman Seni Seviyorum

Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın bir roman, kit..

Etkin  Heves Mi Sandın 05:41

Etkin Heves Mi Sandın

Yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye Yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün bana dönersin diye x 2 [Nakarat] x 2 Bendeki bu aşkı heves mi sandın? Üç beş gün sonra biter mi sandın? Böyle b..

The Elder Scrolls Online 10 Million Stories Trailer PS4 01:31

The Elder Scrolls Online 10 Million Stories Trailer PS4

Every story needs a hero. Will you heed the call? Over 10 million players have explored Tamriel in The Elder Scrolls Online, an award-winning online multiplayer RPG. Celebrate this incredible milestone with us by partic..

  • BETA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaliforniya Sendromu Nedir 03:27

Kaliforniya Sendromu Nedir

Kapitalizmi buram buram yaşadığımız şu evrende, şehirde yaşayan, yabancılaşmış, mutlu ama mutsuz, anlık yaşayan insan sendromu işte. Anlık mutlulukların peşini kovalarken kalıcı mutluluklar yaratmanın çabasına girmiyorsu..

Obsesyon Nedir 03:06

Obsesyon Nedir

Obsesif kompulsif bozukluk, kısaca okb, kaygı bozukluğu, saplantı, takıntı. Beynindeki cızırtı, içindeki bağırtı, ruhunun derinliklerinden gelen fısıltı. Obsesif aklından atamadığın takıntılı fikirlere, kompulsifse bu ta..

İklim Değişikliği Nedir 03:52

İklim Değişikliği Nedir

nsan eylemleri sonucunda iklimlerde oluşan atmosferik değişikliklerdir. Vay arkadaş bu da mı bize patladı ya? Sera gazları güneşten gelen ışınların bir kısmını atmosferde tutar. Çünkü dünyanın yaşanabilir bir sıcaklıkta ..

Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:19

Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Eminem, Detroit'ten bir Amerikalı hip hop sanatçısı, rekor üretici ve aktör. Tüm Zamanların En Büyük 100 Sanatçısı, ona Hip Hop Kralını çağırdı Eminem - En İyi Rapçi . Eminem, Dr. Dre'nin Aftermath Entertainment'la imz..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haluk BB - İblis 04:07

Haluk BB - İblis

Haluk BB - İblis Dinle İblis şarkı sözleri ile Genişler zaman sıcaktan, Günler geçmek bilmez Toparlamaya çalıştıkça, Şişeler yolunu keser Sırtında kocaman bir iblis; Biraz ağır ehli keyif Kurtulmaya çabaladıkça, Kanı..

Enes Kalem - Sol Son Sokumu Soğutmadan 02:03

Enes Kalem - Sol Son Sokumu Soğutmadan

kaç kere topladım yerdeki ezilirmiş dendi e diye sormadım grafiklerden, resimlerden durup düğümü atladım basmadım üryan toprağa daha yolunu çizmedin çiziklerden, kanayanlardan daha sol son sokumu soğutmadan günümü izle..

Hande Yener - Görev 03:58

Hande Yener - Görev

Hande Yener - Görev Müzik Dinle Şarkı Sözleri TARİF EDEMEDİM BİLİYOR MUSUN BASKA BİR SEYDİ BU BASEDEBİLİRDİM HATRİ SAYİLİR BİR SABİR VAR BENDE NE BENİ YOK EDERDİ ASK NE SENİ İHYA EDERDİ İYİYDİM ASLİNDA İDARE EDİYORDUM..

10 bin zikir yapmaktan daha sevaplı Kelime-i Tevhid zikri 1:09:16

10 bin zikir yapmaktan daha sevaplı Kelime-i Tevhid zikri

Lâ ilahe illallahü adede kelimâtihi,Lâ ilahe illallahü adede halkihî, Lâ ilahe İllallahü zînete arşihî, Lâ ilahe illallahü milee semavâtihî, Lâ ilahe illallahü mislü zâlike maahü velhamdü lillahi mislü zâlike maahü, La y..

10 bin zikir yapmaktan daha sevaplı Kelime-i Tevhid zikri 1:09:16

10 bin zikir yapmaktan daha sevaplı Kelime-i Tevhid zikri

Lâ ilahe illallahü adede kelimâtihi,Lâ ilahe illallahü adede halkihî, Lâ ilahe İllallahü zînete arşihî, Lâ ilahe illallahü milee semavâtihî, Lâ ilahe illallahü mislü zâlike maahü velhamdü lillahi mislü zâlike maahü, La y..

Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar, 00:22

Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar,

Anlıyorum: - Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar, - Harekete geçemiyorsun çünkü seni engelliyorlar, - Yapamıyorsun çünkü süreci yanlış tasarlamışlar, - Kendini ifade edemiyorsun çünkü seni anlamıyorlar, - Ge..

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Kalbim Tatilde şarkı sözleri ile Belki uyanırız bi sahilde Dur konuşma uzat ellerini sakince Anlatayım en basit tabirle Vurunca aşk sanki kalbim her gün tatilde Biliyor musun Böyle gülmezdim senden önce Böyle do..

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Ziynet Sali'nin, DMC etiketiyle yayınlanan Kalbim Tatilde isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz & Müzik: Emrah Karakuyu (Editör: FLOOM Music)nDüzenleme: Mustafa Ceceli nYönetmen: Murad Küçüknnnetd ..

  • GÜL tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HiraiZerdüş - İyi değilim 04:14

HiraiZerdüş - İyi değilim

Bir kaç yüzyıl uzağına düştüm hayatın Sanıyorum ki senden önce hiç olmadım Senden sonra hiç yaşamayacağım.. Çok şey birikti Ama çok az şey konuşacağım. - Ellerimin üstü Boynumun altı üşüyor Anlıyor musun? ... B..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Toprak Kutlay & Devrim Kaya - Elmisin Gülüm 04:43

Toprak Kutlay & Devrim Kaya - Elmisin Gülüm

Elmisin Gülüm şarkı sözleri ile Kimlere küsüp de sarardı yüzün Kanayan benizden eser yok gülüm Kalmadı baharın geldi mi gözün Kim bilir belkide derdin çok gülüm Islanmış gözlerin ağlıyor musun Işıksız gönlünü dağlıyo..

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live) 04:07

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live)

Şarkı Sözleri Yaşamayı senle anladım Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Se..

Furkan Keskin - Haydar Haydar 04:22

Furkan Keskin - Haydar Haydar

Haydar Haydar şarkı sözleri ile Ben melamet hırkasını Kendim giydim eğnime Ar u namus şişesini Taşa çaldım kime ne Kah çıkarım gökyüzüne Seyrederim alemi Kah inerim yeryüzüne Seyreder alem beni Haydar haydar se..

Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Tanga ve Boxer Külottaki Büyük Tehlike! Kanser Yapabilir! Ağrıyla Uyanan Kişi Bu Hatayı Yapıyordur! 31:39

Tanga ve Boxer Külottaki Büyük Tehlike! Kanser Yapabilir! Ağrıyla Uyan

???? İhracatı yapılan gıdalar neden geri gönderildi? Avrupa’nın almadığı bu ürünler kime yediriliyor? ???? Bel ağrısı çekenler, gece yatmadan önce mutlaka bu hatayı yapıyorsunuzdur! ???? Yemeden önce seyredin! Zayıflama ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 8 ay önce