#Ceylan kiremitte buz musun

Bu İş Yerinden Çıkanlar Kayıp Düşüyor 00:57

Bu İş Yerinden Çıkanlar Kayıp Düşüyor

Caddeye yakın bir yerde bulunan bir işyerinden çıkan vatandaşlar, aynı yerde buz tutan zeminde kayarak düştüler...

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi 04:52

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi

malzemeler 1 su bardağı Aşurelik buğday bir su bardağı haşlanmış nohut bir diş sarımsak 3 su bardağı yoğurt bir tutam taze nane Eğer yoksa 1 tatlı kaşığı dolusu Kuru nane ilave edin tuz Yeteri kadar su Hazırlanış..

Oto sanayide kar mesaisi! 02:40

Oto sanayide kar mesaisi!

İSTANBULLU 3 GÜN BOYUNCA LAPA LAPA YAĞAN KARIN TADINI ÇIKARDI AMA BEDELİNİ AĞIR ÖDEYENLER DE VARDI... OTO SANAYİLER BUGÜN BUZ PİSTİNE DÖNEN YOLLARDA KAZA YAPAN KAR MAĞDURLARIYLA DOLUP TAŞTI... TAMİRCİLER NEFES ALMADAN ÇA..

Çatıda kurtarma operasyonu 01:16

Çatıda kurtarma operasyonu

BUZ TUTAN ÇATIDA ÖNLEM ALMADAN TEMİZLİK YAPARKEN KAYDI. APARTMAN GÖREVLİSİNİ İTFAİYE 1,5 SAATLİK ÇABAYLA, NEFES KESEN BİR OPERASYONLA KURTARDI...

Çağla Şikel - Nasıl Zen Smoothie Hazırlıyorum Form Ve Sağlık 06:33

Çağla Şikel - Nasıl Zen Smoothie Hazırlıyorum Form Ve Sağlık

Daha sağlıklı daha iyi hissetmek için bakın neler yapıyorum? Sıcak yaz günlerinde asitli içeceklerle kendimize yazık ediyoruz. Kendimizi daha iyi hissetmek, şımartmak için ferahlatıcı Zen Smoothie’yi yapıyoruz. Sağlıklı..

2018 Kış Olimpiyatları Albüm Satışlarını Artırdı 01:02

2018 Kış Olimpiyatları Albüm Satışlarını Artırdı

2018 Kış Olimpiyatları’nda artistik patinaj sporcularının gösterilerinde kullandıkları müzikler, en çok satanlar listesine girdi Güney Kore’de düzenlenen 2018 Kış Olimpiyatları’nda artistik patinaj sporcularının gösteril..

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser

Hayatta annesinden ve baleden başka tutkusu olmayan Dominika, geçirdiği bir kaza sonucu baleye veda etmek zorunda kalmıştır. Gelecek planları bir anda tuzla buz olan genç kadın, onun gibi üstün yetenekli gençlere bedenle..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

İlginç Kostümlerle Buzlu Suya Dalıp Çıkan Genç 00:32

İlginç Kostümlerle Buzlu Suya Dalıp Çıkan Genç

Rusya'da yaşayan genç buz tutan sulara girmeye karar vermiş. Genç suya bir kaç kez dalıp çıkmış. Bunu yaparken birbirinden ilginç kostümler giymiş...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Drift Yaparken Sulara Gömülen Araba 00:15

Drift Yaparken Sulara Gömülen Araba

Buz tutan göl üzerinde amatörce araba tanıtımı yapmak isteyen gençlerden biri çekim esnasında drift yaparken buzun kırılması ile araba ile suya gömülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yeşilköy plajında lapa lapa yağan karın altında denize girdiler 01:51

Yeşilköy plajında lapa lapa yağan karın altında denize girdiler

Yeşilköy plajından bir grup, lapa lapa yağan karın altında buz gibi denize girdi. Sahilde bulunan vatandaşların meraklı bakışları altında denize giren vatandaşlar çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi...

Poğaça Pizza Tarifi 08:41

Poğaça Pizza Tarifi

MALZEMELER Su bardagi ölcüm 250 ml. 2 su bardagi ilik süt yarim su bardagi siviyag 1 tane yas maya(kurumayada olur 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz 2 tane yumurta sarisini üstüne beyazi hamura girecek. Yaklasik 6 ..

Öğrenci İşi Kolay Mozaik Pasta Tarifi 10:55

Öğrenci İşi Kolay Mozaik Pasta Tarifi

½ bardak şeker ½ bardak süt 2 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çorba kaşığı kakao 1,5 paket sade pötibör bisküvi ½ yumurta 2 çorba kaşığı tereyağını, 1,5 çorba kaşığı kakaoyu bir tencereye koyun ve ocağın üzerine alın...

İçli Köfte Tarifi 16:35

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 ..

Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Buza Karşı Galip Gelen Kadın 00:32

Buza Karşı Galip Gelen Kadın

Soğuk hava nedeniyle bir mağazanın önü buz tutmuş. Mağazaya girmek isteyen bir kadın buzda kaymaya başlasa da müthiş bir mücadele ile düşmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Buzda Kayarken Fire Veren Gençler 00:37

Buzda Kayarken Fire Veren Gençler

Buz tutan kaldırımda kaymak isteyen gençlerden bir kaçı dengede duramayınca fena düşmüş. O anlarda arkadaşı telefon kamerası ile kayıttaymış...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Su Böreği Tarifi  12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği 12:08

Su Böreği Tarifi 12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği

750 gr beyaz un- 2 dolu kavanoz* 8 yumurta 1 çay bardağı su 1 çorba kaşığı tuz 200 gr tereyağı 250 gr çift çekim dana döş kıyma 200 gr beyaz peynir 10-12 dal maydanoz *Kavanoz 660 ml lik • Geniş bir kaseye 8 yumurta kı..

Tiramisu Pralin Tarifi 02:29

Tiramisu Pralin Tarifi

1,5 paket kedidili bisküvi (yani 150gr) 2 tatlı kaşığı granül kahve 1/3 çay bardağı sıcak su 1 paket labneli peyniri 1 paket vanilya 2 kaşık pudra şekeri 2-3 kaşık kakao Hazırlanışı; 1.150 g yani 18-20 adet kedidili bi..

Limonata Tarifi 02:14

Limonata Tarifi

Gelelim limonata için gereken malzemelere 3-4 adet limon 7-8 yemek kaşığı şeker 1,5 litre su Hazırlanışı; 1.4 adet limonun kabuğu rendenin ince tarafı ile rendelenir. 2.Limon kabukları derince bir kaba alınır. 3.7-8 yem..

Karizmatik Şekilde Kayarken Düşen Kadın 00:20

Karizmatik Şekilde Kayarken Düşen Kadın

Buz tutan gölde karizmatik bir şekilde kaymaya başlayan kadın en sonunda kötü düşmüş. Kadının düşüşü arkadaşlarını güldürmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Felaket denizin altını da sardı 01:46

Felaket denizin altını da sardı

BUZ DAĞININ GÖRÜNMEYEN YÜZÜ..

Şırnak’ta terör bitti, vatandaşlar serinlemek için vadilere akın etti 03:09

Şırnak’ta terör bitti, vatandaşlar serinlemek için vadilere akın etti

Şırnak’ta güvenlik kuvvetleri tarafından sürdürülen başarılı operasyonların ardından sağlanan huzur ile birlikte vatandaşlar serinlemek için yıllarca gidilemeyen vadilere akın etti. Havaların ısınmasıyla beraber vatandaş..

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Yapılır  Çizkek 08:38

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Y

300 gramlık yulaflı bisküvi içinde ceviz veya findik karisimida olabilir 2 çorba kaşığı kadar tereyağı Chees-cake’in iç dolgusu için malzemeler 500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl..

Buzlu Merdivenleri Hesaba Katmayan Adam 00:18

Buzlu Merdivenleri Hesaba Katmayan Adam

Evinde çıkmak üzere olan adam veranda da buz tutan merdivenleri fark etmeyince ayağı kaymış ve yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi  Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çizkek) 08:15

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çi

500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl de crème fraîche ( veya onun yerine 200 gr 1 paket labne ) 150 gr toz şeker ( 1 su bardağı ) 2 çorba kaşığı tepeleme un 1 çorba kaşığı tepele..

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları  Kolay Kokostar 05:43

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topla

1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) içi için isteğe göre biraz fındık,badem veya çam fıstığı üzeri için 200 gr bitter çikolata 100 gr Sütlü Çikolata isterseni..