#Ceylan ne güzeldi o günler müzik dinle

Sertab Erener - Bu Böyle 04:30

Sertab Erener - Bu Böyle

O zor günler, solan güller eskidendi geçti O zaman aşık olduğum rüzgârlar esti esti geçti (x2) Aşk seni bulabilir de Uzakta durabilir de Samimi oluyor derken Mesafe koyabilir de Bu böyle vurabilir de İlgisiz dura..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Yusuf Güney - Sualsiz 03:57

Yusuf Güney - Sualsiz

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda akarat(x2) Deli gönlüm bekleyişle..

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni 03:31

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni

Tanımazsın beni aradan çok yıllar geçti Sen başka yerde ben başka yerde günler gelip geçti Benim hala o günlerde sende gözüm var Benim hala hayalimde güzel yüzün var Yüzünde gülücük elinde minicik kırmızı bir gül ..

Ahmet kaya - günaydın anneciğim 05:09

Ahmet kaya - günaydın anneciğim

Dardayım yalanım yok Baskın yedim gün gece, gün gece, gün gece Örselendi aşklarım üstelik Bir uzak diyardayım, diyardayım diyardayım. Günaydın anneciğim, günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda g..

Ali Tolga - Hadi Gülümse 03:26

Ali Tolga - Hadi Gülümse

Çok zaman geçti görüşmeyeli sevgilim Aklımdan hiç çıktın mı ki hiçbir an benim Belki beni yanlış anladın biraz kesin Ama en güzeli affet artık böyle bitmesin Aylar geçti günler sensiz açmıyor güller Yüzümdeki pişmanlığ..

Tuğçe Ay Çok Umutsuzum Deme Dene Sadece 04:42

Tuğçe Ay Çok Umutsuzum Deme Dene Sadece

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Tuğçe Ay Canlı Canlı Siyah Noktaların Çıkışını Çektim 07:22

Tuğçe Ay Canlı Canlı Siyah Noktaların Çıkışını Çektim

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Tuğçe Ay Bu Maske Yüzde Parçalanıyor 05:14

Tuğçe Ay Bu Maske Yüzde Parçalanıyor

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Tuğçe Ay Sivilce Tarlası Resmen İnanamıyorum Bu Ben Olamam 07:47

Tuğçe Ay Sivilce Tarlası Resmen İnanamıyorum Bu Ben Olamam

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Zerrin Özer'den Murat Akıncı'ya İnce Gönderme 11:03

Zerrin Özer'den Murat Akıncı'ya İnce Gönderme

Zerrin Özer (61) iki yıl aşk yaşadığı, kendisinden 27 yaş küçük Murat Akıncı (34) ile 16 Haziran’da evlenmiş, 36 saat sonra da boşanma kararı almıştı. Zor günler geçiren sanatçı önceki akşam ‘Bursa Festivali’nde sahneye ..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Tuğçe Ay Dünyanın En Güzel Peelingleri 05:43

Tuğçe Ay Dünyanın En Güzel Peelingleri

Evrime kafa atmış biri olarak karşınızdayım ???? Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kr..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

Son Vuruş İyiydi 01:32

Son Vuruş İyiydi

yok böyle birşey son vuruş güzeldi..

Bağdat (İslami Versiyon) 01:38

Bağdat (İslami Versiyon)

Maşallah çok güzeldi Rabb'im cümlemize ifade ettiğiniz sözler doğrultusunda yaşamayı nasip etsin inşall..

PSG Yıldızlarıyla Güldü 02:49

PSG Yıldızlarıyla Güldü

Psg ve Dijon Fco karşılaştıgı maçta gülen taraf Psg oldu ,yıldız futbolcuların performansı çok güzeldi..

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi 03:57

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi

Atatürk Havalimanı’nda çalışan Necef Daşdan, kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi yaptı. Sevdiği kızı etkilemek için özel pankart hazırlatan ve başından güller döktüren Necef Daşdan’ın bu çabaları boşa gitmedi. Kı..

Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

87 Yıllık Binada  Cin İskeleti Gördük +18 Paranormal Olay 44:55

87 Yıllık Binada Cin İskeleti Gördük +18 Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar bu videomuzda 87 yıllık bir binada 1 gece geçirdik başımız gelen olaylar ve yaşadığımız gerginlikler bize gerçekten çok büyük bir tecrübe oldu video'muz biraz uzun oldu ama bence güzel oldu içe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
UEFA Şamiyonlar Penaltı 04:30

UEFA Şamiyonlar Penaltı

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli spor oynadık penaltılar güzeldi iyi seyirler..

Elektrik Süpürgesinden Korkan Bebek 00:11

Elektrik Süpürgesinden Korkan Bebek

Elektrik süpürgesi çalışana kadar her şey çok güzeldi!..

  • JET TV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihi Değiştiren Olaylar Bir Konser Darbe Planını Yerle Bir Etti 02:12

Tarihi Değiştiren Olaylar Bir Konser Darbe Planını Yerle Bir Etti

Ümmü Gülsüm... Arap halklarının 'Doğu'nun Yıldızı' ismini verdiği büyük isim. Sesi öylesine etkileyici ve güzeldi ki 1969 yılında planlanan bir darbe onun konseri nedeniyle gerçekleştirilemedi!..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

İlk Kez Toros Kullanmak Acemi Şoför 04:32

İlk Kez Toros Kullanmak Acemi Şoför

İlk kez Toros kullanmak.Çok zordu.Kütük gibi direksiyonu var ama yine de güzeldi.Ama siz denemeyin. Çünkü:araba bambaşka bir dünya.Başka bir şey. Debrıyaji zaten sert,üstünde direksiyon eklenince daha da suyu çıkıyor işi..

  • JET TV tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nerede O Eski Feysler - Stolk 05:07

Nerede O Eski Feysler - Stolk

İnsan eskileri çok özlüyor be. Fifa 2000, mahalle maçları, pokemon, taso, çok güzeldi eskiler. Değil mi? Sosyal medya da öyleydi. Nerede o eski feysler mesela!..

  • JET TV tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kafada Şişe Kırmalı Kız Kavgası 00:28

Kafada Şişe Kırmalı Kız Kavgası

Abicim 2 erkek 2 kız mekanda takılırken her şey güzeldi ancak elemanlardan birisinin gerçek kız arkadaşı onları basana kadar. Tabi hatun mekanı basmışsa siz nasıl sinirlendiğini anlayın kadınları görünce. Ondan sonra şiş..

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 6 yıl önce