#Ceylan ne yapmışım ben ona suçum ne benim müzik dinle

Nilüfer Nostalji  Sensizlik Bir Ölüm Sanki 03:30

Nilüfer Nostalji Sensizlik Bir Ölüm Sanki

Taa uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına, İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına. Sensizlik bir ölüm sanki. Haykırsam göklere, Artık yanımda beni benden çok seven. Dünyalar benim olsa y..

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna 03:25

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna

Can't Remember to Forget You I left a note on my bedpost Said not to repeat yesterday’s mistakes What I tend to do when it comes to you I see only the good, selective memory The way he makes me feel yeah, gotta hold..

  • PengoTV tarafından
  • 1.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu  Seviyorum Kahretsin 05:17

Sezen Aksu Seviyorum Kahretsin

Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne müm..

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix ) 04:39

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Evimin Ardındaki Yol '' Şarkı Sözleri Ellerini tuttuğunda nasıl bakıyor sana Kalbin atıyor mu aşkla? Bu mesele dengemi bozuyor anla Kokluyor musun öperken? Sarılıyor musun bidaha bidaha.. Bozayım dengemi yeni..

Gönül Akkor  Beterin Beteri Var 06:01

Gönül Akkor Beterin Beteri Var

senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutlul..

Esengül  Beterin Beteri Var 04:13

Esengül Beterin Beteri Var

Senin derdin dert midir benim derdim yanında Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında Otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi Anlatınca ağlama deşme benim derdimi Beterin beteri var haline şükret dostum Yıllardır mutl..

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1  Çok Yakında Show TVde Başlıyor! 01:02

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1 Çok Yakında Show TVde Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Aşk ve Gurur un ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, La..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım ..

Kayahan - Emrin Olur 04:22

Kayahan - Emrin Olur

Eser Adı: Emrin Olur Albüm Adı: Emrin Olur Söz & Müzik: Kayahan Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter ..

  • Candy tarafından
  • 2.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kapasite - Mahçup Rüzgar 04:07

Kapasite - Mahçup Rüzgar

Kapasite - Mahçup Rüzgar Dinle Mahçup Rüzgar şarkı sözleri ile Mahçup bir rüzgar esti karşıdan Mahçuptu çünkü üzmüştü Üzmüştü gelip geçenleri Sevip de sevilmeyenleri Yine bir gün geçti daha Durmadı döndü dünya Ama ..

Alaz Pesen - Acaba 03:53

Alaz Pesen - Acaba

Alaz Pesen - Acaba Dinle Acaba şarkı sözleri ile Bıçak gibi sözlerin saplandı hayalime Yaramaz gözlerinin peşindeyim bilesin Tokat gibi çarptı be deli bakışların Çılgın asi saçların, o dayı tavırların Sen ben acaba ..

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Dinle SEN DE AĞLA Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım için Canı..

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim 03:13

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim Dinle Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorul..

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu 04:24

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu Dinle Söz & Müzik: Anonim A İstanbul (Beyim Aman) Sen Bir Han Mısın Varan Yiğitleri (De Beyler Aman) Yudan Sen Misin Gelinleri Yarsız Goyan (Bi Danem) Sen Misin Gidip De G..

Cem Belevi -  Bundan Sonra 03:41

Cem Belevi - Bundan Sonra

Cem Belevi - Bundan Sonra Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir gün özlersen kimse duymasın Unut gitsin gözlerin dolmasın Gizle yaşlarını içine aksın ..

Aydilge -  Kiralık Aşk 03:45

Aydilge - Kiralık Aşk

Aydilge - Kiralık Aşk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen misin İlacım? Yağmur dinmiyorsa Yollar bitmiyorsa Sen üzülme, bir gülümse Gel benimle Her şey bitti derken, şansın döndü birden Aşk öyle bir mucize Benimle gel, gü..

Ebru Şahin - Hoşgeldin 03:18

Ebru Şahin - Hoşgeldin

Ebru Şahin - Hoşgeldin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanım..

Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan 04:06

Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan

Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan Sözler Binbir rüya içinde beni ben yapan tüm şeyleri soldurdun acımasız şekilde Söndürmedi hiçbir şey sana yanan bu ateşi izledim hayretler içinde Arındım günahlarımdan sığ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.442 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıç - Yak 03:27

Kılıç - Yak

Yak şarkı sözleri ile Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delilikti Yenilendim küllerimden Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delili..

Ceyda feat. Mustafa - Bi' Gördüm 02:43

Ceyda feat. Mustafa - Bi' Gördüm

Bi' Gördüm şarkı sözleri ile Bi’ gördüm onu karşımda Aklım karıştı ona baktıkça Çalacak bir şarkım var Peki kocarmıyız bir yastıkta Ne var söyle aklında Ne biliyorsunki hakkımda Olmaz bu sevdalar sensiz Bırak herşeyi ..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Yıldız Tilbe - Sevgililer Günü 04:10

Yıldız Tilbe - Sevgililer Günü

Sevgililer Günü Bir Gün Ben Sana Ölürüm Her Gün, Sevgililer Günü Bir Gün Ben Seni Severim Her Gün, Sevgililer Günü Bir Kez Sen Benim Aşkımsın Bunu Bilsin Herkes, Sevgililer Günü Bir Kez Sen Benim Aşkımsın Bunu Bilsin..

Tuğçe Jürinin Kararını Eleştirince Kemal Doğulu'dan Sert Yanıt Geldi! 01:29

Tuğçe Jürinin Kararını Eleştirince Kemal Doğulu'dan Sert Yanıt Geldi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 143. bölümünde Tuğçe Ekim, Kemal Doğulu'nun Simay Tokatlı'nın elbisesi için söylediklerinden sonra Dilara Taşkın'a ben seni beğendim ama ben beğendiysem her..

  • ANKA tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üsküdar'a gider iken (Katibim) 02:14

Üsküdar'a gider iken (Katibim)

An old song from Istanbul. Üsküdara gider iken, aldýda bir yagmur. Üsküdara gider iken, aldýda bir yagmur. Kâtibimin setresi uzun etegi çamur. Kâtibimin setresi uzun etegi çamur. Kâtip uykudan uyanmis gözleri mahmur. ..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..