#Ceylan nesine yandım bilmem müzik dinle

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm... 03:15

Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm...

Minnet Eylemem Best Turkish Trap Music CESARETİN BİTTİĞİ YERDE ESARET BAŞLAR Minnet Eylemem -Nesimi Minnet Eylemem şarkısı sözleri: Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem..

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Teoman - Serseri 03:41

Teoman - Serseri

Bunlar güzel günlerimiz Daha beter olcak her şey Dünya zaten yalan dolan Kaderden kaçamaz insan Vurulmuş kalbinin ortasından... Aynaya bakmam Kendimi bilmem Hayat acıtınca Dünyayı sevmem Ne yazık ki tek tabanc..

Nazlı Öksüz - Yare Söyleme 06:27

Nazlı Öksüz - Yare Söyleme

Seher yeli bizim ele gidersen, Nazlı yare küstüğümü söyleme, Ne hallara düştüğümü sorarsa, O yar beni sorarsa, Bağrıma taş bastığımı söyleme, Ağrılar baş tutar ahu zardayım, Mansur gibi çekilmişim dardayım, Gezer do..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Girginer - Gelir Geçer 02:58

Burak Girginer - Gelir Geçer

Gelir Geçer şarkı sözleri ile Gelir geçer Bir gün yüzüm gülmedi aşktan Ne çok çekti kalbim iki geri bir ileri hep baştan Bilmem ki neyi nasıl ederim Belki birgün yeniden severim Diye kendimi avutur dururum Su akar ..

Feride Hilal Akın - Yokuş 02:00

Feride Hilal Akın - Yokuş

Müsadesi olmayan bir aşkı nasıl kabulleneyim Çekip mi gideyim yoksa ziyaret mi edeyim Kalabalık bir yerden tesadüfen selam vereyim Beni görür müsün bunu bilmem ama şansımı denerim Ama hoştun, boştun, yanımda duran bir y..

Barış Manço - Aman Yavaş Aheste 04:54

Barış Manço - Aman Yavaş Aheste

Aman yavaş aheste Sabırlı derviş murada ermiş Acelesi olana ağır ol demiş Aman demiş aheste Aman yavaş aheste Tiz-i reftar olanın payine dağmen dolaşır Erişir menzil-i maksuda aheste giden Aheste çek kürekleri ah..

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_ 05:19

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_

Yıllarca peşinde gezdiğim kadın Seni unutması kolay mı sandın Adına türküler yazdığımı kadın Seni unutması güzel kolay mı sandın Seni unutması yar yar kolay mı sandın Ellerim titriyor dilim konuşmaz Gönül sevmeyinc..

Hande Yener - Kim Bilebilir Aşkı 04:09

Hande Yener - Kim Bilebilir Aşkı

Pencerede oturup Akşamlara bakarım Kimseyle konuşmadan Sensizliği yaşarım Dostlarıma anlatsam içimdeki sancıyı Ondan fayda yok derler Sanki seni bilirler Kim bilebilir aşkı Aşktan ölene kadar Sınırlarda yasat..

Gönül Akkor  Beterin Beteri Var 06:01

Gönül Akkor Beterin Beteri Var

senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutlul..

Esengül  Beterin Beteri Var 04:13

Esengül Beterin Beteri Var

Senin derdin dert midir benim derdim yanında Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında Otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi Anlatınca ağlama deşme benim derdimi Beterin beteri var haline şükret dostum Yıllardır mutl..

Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eğer 05:34

Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eğer

Neyleyim sen yoksan eğer dünyanın servetini Neyleyim sen yoksan eğer ahiretin cennetini Neyleyim sen yoksan eğer sahilleri kırları Neyleyim sen yoksan eğer yazı kışı baharı Ne de haklıymış meğer Aşk uğruna yananlar..

Erkeklerin Gözüyle Saç Rengine Göre Bayanlar 02:22

Erkeklerin Gözüyle Saç Rengine Göre Bayanlar

Bu videoda erkeklerin gözünden saç rengine göre bayanlar nasıldıra dair küçük bir araştırma yapılmış. Katılan olur mu bilmem ama bence seven erkek sevdiği kadının kaşına gözüne yada saçına çok takılmaz:))..

  • Kadınca tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülsen-  Nazar Degmesin 04:25

Gülsen- Nazar Degmesin

Albüm Adı : Of... Of... Şarkı Sözleri: Neyine güveniyor kalbim Boyumdan büyük bu sevda En zorunu buldum aşkın Kendini bana sakla Yaşamazsam bugünü Hayat beni bağışlamaz Yarını bilmem unut dünü Sana zararım dok..

  • Candy tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki 03:35

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki

Seni Ben Içime Öyle Beklemişim Ki Ölürüm Nefesine Sarıp Sarmala Beni Güzelim, Gül Tenine Birdaha Düşermiyiz Ki Bilmem Sevdanın Böylesine Seni Hangi Yıldız Gönderdi Hoşgeldin Canım Su Ömrüme Seni Yıllarca Aramıştım Anlam..

Konuşmasının Altına İmzamı Atarım 08:52

Konuşmasının Altına İmzamı Atarım

Bu adamı seversiniz sevmezsiniz bilmem ama konuşmasının altına imzamı atarım her kelimesine katılıyorum..

Zeynep BAŞKAN - Yandı Yüreğim 04:51

Zeynep BAŞKAN - Yandı Yüreğim

Güller durur dallarda sararmadan solmadan Allah alma canımı yarime kavuşmadan Öyle yandı yüregim közden farkı kalmadı Yaram kanıyor dedim ilaç veren olmadı. Sabahtan dogan güneş yaylarda yol alır. Kaderimden mi bi..

İsmail ŞAHİN - Gözlerine kurban olurum senin 05:00

İsmail ŞAHİN - Gözlerine kurban olurum senin

'' Ayıp Mıdır ? Günah Mıdır ? Bilmem Ama..!! Gözlerine Kurban Olurum Senin..'' Allahım sen böyle eş nasip et herkeze çok güzel... Aminn .....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

İrem Derici ile Eğlenmene Bak Fragmanı - 3 00:48

İrem Derici ile Eğlenmene Bak Fragmanı - 3

İrem Derici ile Eğlenmene Bak, birbirinden ünlü konuklarıyla 24 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de başlıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 516 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ufuk Özkan Eşi İle Birlikte Bodrumdan Romantik Video Paylaştı 01:29

Ufuk Özkan Eşi İle Birlikte Bodrumdan Romantik Video Paylaştı

Bodrumda tatil yapan Ben Bilmem Eşim Bilir yarışması sunucusu Ufuk Özkan Eşi İle Birlikte Bodrumdan Romantik Video Paylaştı..

  • ANKA tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dehşete Düşüren Savaş Teknolojileri (Adamlar Börtü Böcekten Neler Yapmış!) 03:46

Dehşete Düşüren Savaş Teknolojileri (Adamlar Börtü Böcekten Neler Yapm

Buradaki “dehşete düşme” şey anlamında hani dersiniz ya “yok artık bilmem ne” işte bunlar onlar arkadaşlar. Şimdi beni daha iyi anlayacaksınız, ilk teknolojimiz Mikro Elektronik Silahlar...

  • JET TV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Sabit Şimşekle Kahkaha Dolu Sohbet! 05:09

Beyaz Show- Sabit Şimşekle Kahkaha Dolu Sohbet!

Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının fenomen çifti Esra ve Sabit Şimşek, hem günlük hayatlarını hem de programda yaşadıklarını anlatırken stüdyoda kahkaha tufanı koptu...

  • ANKA tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İddiayı Kaybeden Boksörün Televizyonu Yumruklaması 00:19

İddiayı Kaybeden Boksörün Televizyonu Yumruklaması

Bir iddiayı kaybeden boksör abimiz bilmem kaç bin liralık televizyonu deli gibi yumrukluyor ve paramparça ediyor.....

  • JET TV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

Esengül Zalim 05:03

Esengül Zalim

Ümit veren sen Cefa çeken ben Vefasızsın sen İnsafsızsın sen Taş kalplisin sen zalim x 2 [Nakarat] x 2 Anlamıyorsun gönül derdinden Çıkarıyorsun çabuk kalbinden Böyle giderse seni sevemem zalim Bilmem ki sen..

Trabzonlu Elemanın Cam Filmi İsyanı(Çomar İçerir) 02:18

Trabzonlu Elemanın Cam Filmi İsyanı(Çomar İçerir)

Ülkede iğneden ipliğe her şeye zam gelmiş bindiği arabanın benzini olmuş 5.50 tl mtv si yüzde bilmem kaç ama çomarın derdi cam filminin serbest bırakılması,sorgulaması isyan etmesi gereken asıl şeylere ses etmeyen bu tip..

  • JET TV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bebek Gibi Uyutulan Kedi 00:37

Bebek Gibi Uyutulan Kedi

Bilmem farkında mısınız son yıllarda evde hayvan besleme oranı arttı. Özellikle kedi besleme bu güzel görüntüleri izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dayak Yemekten Kurtulan Motosikletli 01:11

Dayak Yemekten Kurtulan Motosikletli

kuştepeye giren bir motorcunun kaskında ki kamerasından dolayı durdurmaya çalışıyorlar. ilk başta bu mahallelerin havasından mıdır suyundan mıdır bilmem hepsinde illa bir tane bulunan kurbağa kılıklı boyutuna göre aşırı ..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 6 yıl önce