#Ceylan sabır ver müzik dinle

Gülden Karaböcek - Ayrılık Kolyesi 04:19

Gülden Karaböcek - Ayrılık Kolyesi

Son bir hatıram var gitmeden sana Bu son hatıramı al da öyle git!.. Bir kolye bu, senden bir eser bana Eğer beğenmezsen kır da öyle git!.. İncileri onun hep gözyaşımdan Boncuğu elması sabır taşımdan Zinciri armağan..

Sera Tokdemir Tarık İster -  Bir Günde 03:29

Sera Tokdemir Tarık İster - Bir Günde

Bir Günde şarkı sözleri ile Aşk dediğin böyle olmaz Bu ihanet burda kalmaz Bağlasan da zorla durmaz Beklemekle ve zamanla Biraz sabır beni yormaz Bu acele ve telaşla Pişmanlığın günler almaz İçin ağlayacak bir günde Ç..

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağdaş Gögeer - Yorulmadım 04:01

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım

Yorulmadım şarkı sözleri ile Kalp yalnız bedeni yaşatmazmış Her acıyı yalnız kendine saklarmış Sessizce yaşıyorum sanarken En derin çarkına saplarmış Suskun yerli yersiz laf anlamaz gönlüm Kırıldı sabır taşı seni sinem..

Orhan Gencebay - Sensin Benim Çilegahim 04:16

Orhan Gencebay - Sensin Benim Çilegahim

Orhan Gencebay – Sensin Benim Çilegahım Şarkı Sözü Başka gül koklamam senin üstüne Başka göz değdirtmem güzel gözüne Allah şahidimdir kullar şahidimdir Seni kıble yaptım kalan ömrüme Kalan ömrümü İzin sende sabır bende..

Serdar Ortaç - Yadigar 03:25

Serdar Ortaç - Yadigar

Yadigar şarkı sözleri ile Dünyalar benim olsa Gözlerim bir şey görmez Konu aşk, aşk olunca Akıl kalbe hükmetmez Dünyalar benim olsa Gözlerim bir şey görmez Konu aşk, aşk olunca Zaman, mekan dinlemez. Eğer ki, nasib..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.925 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video) 02:53

Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcı: Hayrettin Güneş Söz - Müzik: Mustafa Arapoğlu Aranjör: Mustafa Arapoğlu, Mili B Tonemaster: Engin Ersoy Mix - Mastering: Engin Ersoy Süpervizör: İlhan Özer Keman: İstanbul Strings Guitar:..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 9 ay önce
Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yardımcı yönetmen: Merve Duran Karaçam Görüntü Yönetmeni: Alpaslan ..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Taladro, Ayakta Dur! isimli yeni teklisi ile 2021 yılının ilk parçasını sevenleriyle buluşturuyor. Taladro'ya şarkıda Rashness eşlik ediyor. Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: R..

Erdal Güney - Saklımdasın 04:25

Erdal Güney - Saklımdasın

Yürüyorum ey yar insanların arasında Kimi yorgun kimi dökük kanar sabır yarasında Ozlüyorum seni zamanla barışamadım Geçip gidiyor ömrüm günlere doyamadm Ucum yok bucağım yok Saklımdasın ey yar haberin yok Yıllar geçti ..

  • Candy tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taner Çalık - Kendisi Kaybetti 03:39

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti

Kendisi Kaybetti şarkı sözleri ile Kimlere ömür verdik Hakkından fazlası Baş üstünde yer verdik Niyetimizdi hayırlısı İki kara günde pes mi edilir Tek hakkımız mı var Son güne kadar bekledik İçimiz sabır tarlası Önü..

Mahlas Muhlis - Refakatçi 03:26

Mahlas Muhlis - Refakatçi

Refakatçi şarkı sözleri ile... Refakatçı Dünyan döndü durmaz Kalın sardım Benle olman için Sabır lazım Sana kendimi anlatamadıysam Yazık çok yazık Bir sorun var aklında Yada yanlış düşündün Hakkımda Aman neyse her n..

Barış Manço - Bal Böceği 03:45

Barış Manço - Bal Böceği

Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı, kitapsızı, zalimi, bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum, aşkından sarardım soldum Bakmadı..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak 02:18

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak

ENAYİ (feat.Heijan) yürü yürü yürü yürü lan enayi (x2) Her yerde polisler Basar evi kanıt ister Kapımı zorluyo illegal işler Üstüme geliyolar hep sabır işte Boş beleş işler Arıyorum hiç çıkış yok yok Sonum ölüm o..

Dinledikçe Beyninizi Yakan Bahar Candan  Şarkısı! 01:00

Dinledikçe Beyninizi Yakan Bahar Candan Şarkısı!

İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan'ın o sesine rağmen sahne aşkı tüm hızıyla devam ediyor.Dinleyenlere Allah'tan sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden...İyi seyirler bol gülmeler.:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rubato - Efkarlıyım 03:33

Rubato - Efkarlıyım

Efkarlıyım başım duman Sitemim var ey koca çınar Zor günümde nicesini andım Muhabbet yetmezmiş bilmedim Dün bugün dedim gönlüm avuttum Yarın yetmezmiş bilemedim Dert bir yandan Sevda bir yandan Derman yetmezmiş bilemedi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

Murat Dalkılıç - Daha İyisi Gelene Kadar 03:12

Murat Dalkılıç - Daha İyisi Gelene Kadar

Murat Dalkılıç: Sarılmakta kaldı aklım oysa Gelmek niye zor Salınmak mı hakkım yani burada Gitsem yine yok Kalıp burada kaç günümü Sevimli yüzünü seyretmeye dalıp Daha iyisi gelene kadar Bakmaya devam ederken bir yanda..

Tarkan Kimdi 03:27

Tarkan Kimdi

Hadi canım sende, Olmaz ki böyle Küsen, kızan kıran kimdi söyle? Yine beni terkedip giden kimdi? Kimdi, kimdi, kimdi, kimdi? Kimdi ah, kimdi, kimdi, kimdi söyle? Yalan dolan dolu sözlerinle Deli deli bakan gözler..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 2 yıl önce
aziz istanbul 02:30

aziz istanbul

Günaydın dostlar. Sağlıklı günler diliyorum. #günaydın #evdekal #birliktebaşaracağız #dost #sabır #sağlık..

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Bir Damla Camı Sihirli Dokunuşlarıyla Ejderhaya Çeviren Yetenek Abidesi Adam 57:26

Bir Damla Camı Sihirli Dokunuşlarıyla Ejderhaya Çeviren Yetenek Abides

Camla çalışmak sadece sanatsal bir yetenek gerektirmez, aynı zamanda malzemenin kırılgan yapısını göz önünde bulundurarak çelikten bir sabra ihtiyaç duyar. Cam üfleme ustası James Mongrain'da bu sabır fazlasıyla mevcut. ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mabel Matiz - Gök Nerede 05:11

Mabel Matiz - Gök Nerede

Kalbim Yolların Sürgünü Aldırma Kararıyorum Gölgesiz Gururlarda Sana Değil Bana Değil Kaderimize Bu Feryat Çareyi Bul Bana Getir Çare ise Sabır Dua Kar Bürüyor Yollarımı Kim Doluyor Kollarıma Yağ Da Yetiş Be Yağmurun Ağa..

Kuzum Anayı Neddin 01:14

Kuzum Anayı Neddin

Şehidin Annesinden Duygusal Şiir Allahh ailesine sabır versin inşaAllahh şehidler ölmez vatan bölünmez şehidimiz peygamber ocağında ne mutlu ona..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Kangalın Sabrını Zorlayan Ufaklık 02:57

Kangalın Sabrını Zorlayan Ufaklık

Küçük çocuk Sivas Kangalının sabrı ile inanılmaz uğraşıyor. Köpekteki sabır da kimsede yok arkadaşlar...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce