#Ceylan söyle kirvem müzik dinle

Anıl Atak - Pus 04:15

Anıl Atak - Pus

Şarkı Sözleri: Pus dağılmaz mı yine Dağılmaz mı kuşlar Gözümü kapattım Ben gözümü kapattım ve Hep biter mi aşklar Diye soramadım Diyecek sözün var mı Kapıda gözün var mı Kalacak kalacak Kalacak yüzün var mı Şimdi gider..

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm 02:12

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm

GÜNLERDEN ÖLÜM Şarkı Sözleri Dayanır mı bu yürek? Dayanır mı bu yürek? Senin gibi birisine Dayanır mı bu yürek Dayanır mı bu yürek Ölüyor hasretinle Bugün bana bir çiçek Bilmem ne zaman açar Bana seni hatırlatır Her ya..

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden 03:21

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden

Kendimi Bilmeden şarkı sözleri ile Kendimi bilmeden Bastığım yeri görmeden Sadece koştum sana Kıyametler kopsa da Emin bile değilken Ne istediğimden Tutundum bir kez daha Yaptığımız hatalara Şimdi bak bana söyle İn..

Yaşar Kurt - Saatimi Söktüler 04:35

Yaşar Kurt - Saatimi Söktüler

Saatimi söktüler eşref saatimi Oysa ben ne güzel şarkılar yazacaktım Şöyle gözlerimi açıp olup bitene bakacaktım Sonra bakıp çıkacaktım içinden şarkı yazacaktım Saatimi söktüler Saatimi söktüler Saatimi söktüler Saatimi..

Yirmi7 - Saklambaç Assets 03:38

Yirmi7 - Saklambaç Assets

Saklambaç şarkı sözleri ile Gözlerinde kayboldum Buldum kendimi deli doluyum Âşık olmuş olabilirim Seni ilk gördüğümden beri Doğru mu yanlış mı söyle Hatalarım olduysa affeyle Bir gün geçer içindeki öfke Barışır s..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Batu Akdeniz - Hareket Vakti 03:31

Batu Akdeniz - Hareket Vakti

Hareket Vakti şarkı sözleri ile Bekle bekle nereye kadar Böyle giderse bu yalnız onlara yarar, Bıkmadın mı aynı yalandan, Çıkalım artık yollara yollar yok olmadan Umut var içimde ama bela hep peşimde, Akordsuz kalbimi..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Mem Ararat - Were Delal 03:20

Mem Ararat - Were Delal

Gel güzelim Sen gülsün, sen papatya Dertlere dermansın Bir kez gel görmeye Gel zalim hadi gel Gel güzelim hadi gel Gel canım hadi gel Gel güzelim Gülümsüyor ey yârim Ay gibi, güneş gibi. Gel bahar çiçeğim Gel canım ha..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dağ 2 Azeri Türküsü ile Resmen Ağladım , Nazende Sevgilim 03:29

Dağ 2 Azeri Türküsü ile Resmen Ağladım , Nazende Sevgilim

Değdi saçlarıma bahar küleği Nazende sevdiğim yadıma düştün Her enin bahtına bir güzel düşer Sen de tek benim yadıma düştün Nazende sevdiğim yadıma düştün Sensin dağ döşüne çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller..

  • PengoTV tarafından
  • 1.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Değdi saçlarıma bahar gülleri (Nâzende sevgilim)....Ailem Mûsikî...Cengiz Önder... 04:00

Değdi saçlarıma bahar gülleri (Nâzende sevgilim)....Ailem Mûsikî...Cen

Hicaz Şarkı Güfte: ? Beste: Bekirof (Azerî) Usûl: Semâî Değdi saçlarıma bahar gülleri Nâzende sevgilim yâdıma düştün Sevenin bahtına bir güzel düşer Sen de tek sevgilim aklıma düştün Nâzende sevgilim yâdıma düştün..

Meghan Trainor - All About That Bass 03:09

Meghan Trainor - All About That Bass

All About That Bass Because you know I'm all about that bass, 'Bout that bass 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bo..

  • PengoTV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik) 04:10

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik)

Sükut-u Hayal; Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ki Yana yakıla sevdiğim ne varsa Hep s..

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix ) 03:44

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix )

Murat Dalkılıç Söz & Müzik : Murat Dalkılıç Aranjör : Cenk Gürsel ''Afeta'' Şarkı Sözleri Burda oturmuş napıyorum? En yüksek tirajlı soru Çok cevaplı olanı Hangi birinden başlanır ki? Şaşalı dursun, Şöyle gözünü bir d..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..

Berkay - Dert Faslı (Official Video) 03:48

Berkay - Dert Faslı (Official Video)

Söz & Müzik: Ezgi Ceren Anar & Berkay Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Klip Yönetmeni: Ramazan Arslankaya Lyrics: Sensiz bu ev tuzaklar kurmuş bana Anılar her bir yanda unut onu gönlüm kolaysa Yanıma oturup okuduğun kitabı s..

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden 02:54

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden

Söz: Mertkan Erkan, Buray Müzik: Buray, Arem Ozguc, Arman Aydin Düzenleme: Arem Ozguc, Arman Aydin Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kiral Yönetmen: Omid Saghafi Sanat Direktörü: Tuğçe Akış Işık - Teknik Destek: Ercan Şe..

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

Bilal SONSES - Şimdiki Aklım (Official Video) 02:52

Bilal SONSES - Şimdiki Aklım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Murad Küçük Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı: Özdemir Güz (İstanbul Strings) Yapım: Babba Media Prodüktör: DMC & Samsun Demir ..

İdo Tatlıses - Çare 03:36

İdo Tatlıses - Çare

Boş kalbim boş, yalan söyle coş Geriye bir adım atarsam Her şey boş dünya boş Bunları kafama takarsam Herşey boş eğlen coş Yüreğim senin ellerinde Kaderimde, benliğimde Çare nerde? Ellerin kimin ellerinde? kibirinle, has..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Xecê Herdem - Canın Olayım 03:58

Xecê Herdem - Canın Olayım

Xecê Herdem - Canın Olayım dinle Kader vurdu şu canıma Ciğerim yandı Gidişinle güneş söndü Günüm karardı Doyamadan çekip gittin Hatıran kaldı Sen gidince yer gök deniz Dağlar ağladı Sensiz geçen şu ömrümü Söyle neyleyi..

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz 03:33

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz dinle Beni sara sara Bana baka baka gitmeseydin Seni düşünmemek Olanlara üzülmemek çok zor Geçen yıllara ağladım yana yana Sen giderken Seni anlamak ya da seni unutmak Çok zor. Ap..

  • Candy tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz 04:15

Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz

Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz dinle Gönlüm senin esirin Kalbim senindir yar Kalbim senindir İnsaf eyle halsizim Beni geldindir yar Beni geldindir Söyle nedir bu edalar Bu işve bu naz Gider bir gün bu güzellik Sana d..

  • Candy tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez 04:28

Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez

Simdi burda olsaydin... keske! Simsiki sarilsaydin... Gülüslerimi bir bir saysaydin... Varsin hic uyumasaydik, Dertlesseydik Sabaha kadar senle... Bir ömür kalabilirmisin benle? Birakip gidermisin sende? Sevgilim Kalb..

DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..