#Ceylan söyle kirvem müzik dinle

O Ses Türkiye Jürisi, Burak Yılmaz & Arda Turan - Öpücük (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:12

O Ses Türkiye Jürisi, Burak Yılmaz & Arda Turan - Öpücük (O Ses Türkiy

Şarkı Sözleri Pardon seni rahatsız etmek istememiştim Sadece dudağından öpmek istedim Tamam belki pek ince teklif edemedim Ama ben o bildiğin romantiklerden değilim Sen yine de karar ver söyle İstiyorsun bence Öpü..

  • PengoTV tarafından
  • 3.909 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şebnem Ferah - Sil Baştan 05:16

Şebnem Ferah - Sil Baştan

Şebnem Ferah - Sil Baştan Albüm Adı : Perdeler Düzelten : dilan.0121 Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuy..

  • PengoTV tarafından
  • 3.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Artık Sevmeyeceğim  Yunanca Türkçe 05:20

Artık Sevmeyeceğim Yunanca Türkçe

Şarkı Sözleri artik sevmeyecegim butun kabahat benim e kadar yalvarsan bos e kadar aglasan bos sana donmeyecegim bitsin artik bu cile cekemem bile bile sen ne soylersen soyle bu hayat gecmez boyle sana donmeyecegim umi..

Nassif Zeytoun - Oummi 03:50

Nassif Zeytoun - Oummi

Adda W Edoud Bu gözyaşı gözlerinden çıkarın, çıkarın! Ve seni bir dahaki sefere ağlama, söyle bana ne ediyorsa Ne için olursa olsun... Tüm zor zamanlar, mevcut... Bu ve daha da başa çıkabilirim! Ve senin için seni çok..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Şu Hayatta 05:00

Rafet El Roman - Şu Hayatta

Şu hayatta Yaz mevsimi her taraf güneş Söyle bir şehri geziyorum Bir kaç adam oturmuş kahvede Mevzu yine bu zamanki gençler Sokaklarda oynayan çocuklar Okuldan çıkan talebeler Durakta bekleyen insanlar Kimisi elinde ga..

  • PengoTV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayahan Seni Çok Özledim Gece Gözlüm 04:24

Kayahan Seni Çok Özledim Gece Gözlüm

seni çok özledim gece gözlüm benim gemilere bin gel yine gidersin sonbahar rüzgarı kırarken dalları ayrı düşen yaprak yaşar mı söyle olsaydım olsaydım ben yağmur olsaydım düşseydim bulutlardan kirpikte dursaydım olsayd..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Sevdam Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni gör Tanrım bir bak nerdeyim Çölleri aştım yar izindeyim Sanma ki şaştım ilk sözümdeyim Beni ara sor, gör ne haldeyim www.sozlerisozu.com Karlara vardım, dağları yardım Hasrette sabır günümü aştım Her dönemeçte yol b..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Sevdam  Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni Gör Tanrım Bir Bak Nerdeyim Çölleri Aştım Yar İzindeyim Sanma Ki Şaştım İlk Sözümdeyim Beni Ara Sor, Gör Ne Haldeyim Karlara Vardım, Dağları Yardım Hasrette Sabır Günümü Aştım Her Dönemeçte Yol Biter Sandım Ya Sen G..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Sevdam Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni Gör Tanrım Bir Bak Nerdeyim Çölleri Aştım Yar İzindeyim Sanma Ki Şaştım İlk Sözümdeyim Beni Ara Sor, Gör Ne Haldeyim Karlara Vardım, Dağları Yardım Hasrette Sabır Günümü Aştım Her Dönemeçte Yol Biter Sandım Ya Sen G..

Birol Can - Gurulan Burası Beşiktaş -  (Beşiktaş Marşı) 03:02

Birol Can - Gurulan Burası Beşiktaş - (Beşiktaş Marşı)

GURURLAN Hiç ayrılmadık ki seninle Sevenler ayrılır mı söyle Kalbimiz toprak olsa bile Ömür biter bu sevda bitmez 112 sene yan yana Siyahla beyazla kol kola Şerefli şampiyonluklarla bir daha GURURLAN burası BEŞİKTAŞ He..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.280 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erol Evgin feat. Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın 04:23

Erol Evgin feat. Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın

Erol Evgin & Farah Zeynep Abdullah Sen Unutulacak Kadın Mısın şarkı sözleri: Usandım eskimiş yalnızlığımdan Söyle neredesin can yoldaşım Çok şeyler silinmiş hatıralardan Bir tek seni hiç unutamadım Geceler arkadaş se..

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım 03:16

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım

Kendime Sardım; Bana tek bir güzel şey söyle Gitmeden önce, yeter Hatalarımı görme Gün bitmeden ayrıl, dönme İstemem artık öpme öpme dudağımdan Kalan ağlar, giden gülsün de Kaldı gönülde, kocaman keder Yalanlarını bile..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Korat - Körebe 03:50

Korat - Körebe

Körebe şarkı sözleri ile Sevdanın kuralı yok Sonu yok başına buyruk Hiç hesapta değilken Günden güne savrulduk Yanıyoruz sanıyorduk Tutuşuyorken pervasız Yanmak şöyle dursun biz Kavruldukça kavrulduk Ah derin y..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

İçimdeki yokluğuna ağladım Geceleri gündüzlere de bağladım Dudaklarıma ismini yasakladım Duvarlara yüreğimi yasladım Yokluğunu hatalarıma bağladım Geç oldu ama şimdi anladım Akarım, taşarım, yol olur, ben yaşarım Söyle ..

Aytaç Erdoğan - Adımızı Kazıdılar 03:21

Aytaç Erdoğan - Adımızı Kazıdılar

Adımızı Kazıdılar şarkı sözleri ile Sevdiğim inanmadin birkez olsun bize Yazık değil mi söyle geçen günlerimize Herşey bitti artık birdaha sakın gelme Kadehleri ağlattın verdiğin her Bir söze 2x Yandım sana ben yandı..

Eypio - Urgan 02:56

Eypio - Urgan

Urgan şarkı sözleri ile Boynumda urganların ilmekleri var Saplanan göğsüme kirpikleri var Canavar Yazmazsam nağmesine Şu sazın her teline Ellerim kanar Yağınca yağmurlar ıslanmalılar Gökkuşaklarını kıskanmalılar Pisl..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik 03:06

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik

Her Mevsim Yazım şarkı sözleriyle; Gözümde bir yerdesin ordan çok zor inişin Adını koyalım mı artık bu gidişin Söyler misin nerdesin ordan yok mu dönüşün Sonu yok mu söyle ne olur bunca kavga dövüşün Bir başka oldum se..

Muos & Zodiac - Beni Duy 03:23

Muos & Zodiac - Beni Duy

Beni Duy şarkı sözleri ile Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalarında Beni duy*3 çalan her şarkıda Beni gör*3 attığın her adımda Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalar..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

seyd - Düşe Kalka 02:59

seyd - Düşe Kalka

Düşe Kalka şarkı sözleri ile Düşe kalka Kin büyüdü gözümde Yanlış gezegenlerde Dünya yükü üstüme Yıldızlar parlamıyor Hayata küskünden Hepsi senin yüzünden AA Hepsi senin yüzünden Hepsi senin yüzünden Kaybolan düşümde..

İkbal Aferin - Cemşit 03:30

İkbal Aferin - Cemşit

Cemşit şarkı sözleri ile Geldim,baktım,yoktun sen de Bir şeyler eksik bende Kurtulmadın da sayemde Haa, haa ! Gittiğimde görmeliydin Beyaz buharlarını Tesafüfe inanır mıyız? Asla! Fotoğraflar acımasız Kalibrem ço..

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura 02:55

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura

Soluma Vura Vura şarkı sözleri ile Soluma Vura Vura İçimizi Çürütür Baba Doldur Bu Dert Bizi Büyütür Ne İştir Söyle Ne İçtin Gidenmi Baba Değişti Sür Gözüm Arkada Yollarda O Şimdi Hangi Kolla..

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Güle güle sevgilim Ayrılık zamanıdır şimdi Yüreğimin darağacına Bir ipte sen vur şimdi Seni sevdiğim kadar Sensizliği de sevmeliyim şimdi Güle güle sevgilim Bilirsin ağlayamam şimdi Hem ben ağlarsam söyle nasıl ..

Zakkum __ Yarasın (Akustik) 05:06

Zakkum __ Yarasın (Akustik)

YARASIN: Kimdi ilk kıran bu kalbi Anlattım ya geçenlerde Son değildi Olsaydı keşke Kimdi ilk kıran bu kalbi Anlatmıştım geçenlerde Son değildi Olsaydı keşke Onlar vurdu ben düştüm Adları hala ezberimde Dertler deniz be..

Toprak Kutlay & Devrim Kaya - Elmisin Gülüm 04:43

Toprak Kutlay & Devrim Kaya - Elmisin Gülüm

Elmisin Gülüm şarkı sözleri ile Kimlere küsüp de sarardı yüzün Kanayan benizden eser yok gülüm Kalmadı baharın geldi mi gözün Kim bilir belkide derdin çok gülüm Islanmış gözlerin ağlıyor musun Işıksız gönlünü dağlıyo..

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon) 03:16

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon)

Hovarda şarkı sözleri ile Hüküm giymiş hayaller Görünmez uzaklarla Günah bunun neresinde Sarıldık tuzaklarla Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yasaklarla..... A ciğerim söy..