#Ceylan yaktı beni müzik dinle

Kısıtlama bahaneleri! 02:45

Kısıtlama bahaneleri!

KİMİ HASTANEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ, KİMİ HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ DEDİ. KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YİYİNCE ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE HAYIFLANAN BİLE VARDI. İŞTE DÜN AKŞAM 20'DEN İTİBAREN YURDUN KISITLAMALI H..

Kısıtlama bahaneleri! 02:45

Kısıtlama bahaneleri!

KİMİ HASTANEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ, KİMİ HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ DEDİ. KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YİYİNCE ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE HAYIFLANAN BİLE VARDI. İŞTE DÜN AKŞAM 20'DEN İTİBAREN YURDUN KISITLAMALI H..

Eski sevgiliden iğrenç tuzak! 02:39

Eski sevgiliden iğrenç tuzak!

50 YAŞINDA BİR KADIN... SEVGİLİ TUZAĞINA DÜŞTÜ, UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİ İNTERNET SİTELERİNE SERVİS EDİLDİ... TAM 15 YILDIR O VİDEOLARI SİLDİRMEYE ÇALIŞIYOR... 'YOLDA YÜRÜYEMEZ HALE GELDİM, ÇOCUĞUM BİLE BENİ İSTEMİYOR' DİYEN..

Kayınpeder damat kavgası! 02:12

Kayınpeder damat kavgası!

'KOCAM BENİ DÖVDÜ, REHİN ALDI' DEYİP BABASINDAN YARDIM İSTEMİŞ, ÇIKAN KAVGADA KAYINPEDER DAMADI HASTANELİK ETMİŞTİ.. TABURCU OLAN DAMAT İDDİALARI YALANLADI, OLAN BANA OLDU DEDİ...

14 yaşındaki kıza taciz iddiası! 01:34

14 yaşındaki kıza taciz iddiası!

“BENİ EN YAKININDAN KORUYAMADIN”... 14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU, BİR KAĞIDA BÖYLE YAZMIŞTI... O KAĞIDI ANNESİ BULDU VE AİLE DOSTLARININ, ÇOCUĞUNA CİNSEL SALDIRI TEŞEBBÜSÜNDE BULUNDUĞUNU ÖĞRENDİ.....

İğrenç Olay Böyle Ortaya Çıktı! Kızının Davranışlarından Şüphelenince... 05:40

İğrenç Olay Böyle Ortaya Çıktı! Kızının Davranışlarından Şüphelenince.

Denizli’de, Özlem U. (32), hareketlerinden şüphelenerek odasına girdiği kızı 14 yaşındaki İ.U.’nun cebine saklamaya çalıştığı notu görmesiyle iğrenç olay ortaya çıktı. Anne beni en yakınından koruyamadın yazılı notu ve..

Boşanmak isteyen eşini dövdü iddiası 02:12

Boşanmak isteyen eşini dövdü iddiası

İDDİAYA GÖRE EŞİNİ ALDATTI... BOŞANMIYOR DİYE DE ONU ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ. GÖZ YAŞLARI İÇİNDE ÇARE İSTEYEN YAŞLI KADIN BENİ KURTARIN DEDİ. SHOW HABER O İDDİAYI ARAŞTIRDI. BAKIN NELER ÇIKTI..

Meğer cebi para doluymuş! 03:10

Meğer cebi para doluymuş!

SİPARİŞ VERDİ, PARAM YOK DEDİ, İNDİRİM İSTEDİ... BEKLEDİĞİ İNDİRİMİ YAPMAYAN KADIN DÖNERCİYİ, BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ... İNDİRİM İÇİN CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ CEBİNDEN, BİR DEĞİL 20 DÖNER ALACAK KADAR PARA ÇIKTI... 3 ÇOCU..

Patron kadın çalışana böyle saldırdı 02:49

Patron kadın çalışana böyle saldırdı

İDDİA DA, GÖRÜNTÜLER DE VAHİM... 'BENİ PANDEMİDE İŞTEN ATMAK İSTEDİLER' DİYEN KADIN, PATRONUN İSTİFA TALEBİNİ REDDEDİNCE SALDIRIYA UĞRADI... TEKME TOKAT DÖVÜLÜP, YERLERDE SÜRÜKLENDİĞİ O ANLAR, GÜVENLİK KAMERALARIYLA DA B..

6 yıldır peşini bırakmıyor! 02:10

6 yıldır peşini bırakmıyor!

EV SATIN ALIRKEN, TOPU TOPU 5-10 DAKİKA GÖRDÜĞÜ EMLAKÇI, HAYATININ KABUSU OLDU... ONU SAPLANTI HALİNE GETİRDİ, PEŞİNE TAKILDI, 6 YILDIR DA BIRAKMADI... UZAKLAŞTIRMA KARARLARI DA İŞE YARAMAYINCA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRAN GENÇ..

'Sen Yaşlısın, Yapamazsın' Diyenlere İnat 66 Yaşında Yamaç Paraşütçüsü Oldu! 02:58

'Sen Yaşlısın, Yapamazsın' Diyenlere İnat 66 Yaşında Yamaç Paraşütçüsü

'Yerde sürüngen gibi ölmektense havada kartal gibi ölmeyi yeğlerim' diyorum Pilot olamadı İmkanları olmadığı için ekmek parası peşinde olması nedeniyle okuyup çok istediği pilotluk mesleğini yapamadığını dile getiren..

Nikah dairesine giderken... 01:59

Nikah dairesine giderken...

İZMİR'DEN GELEN KORKUNÇ BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... EVLENMEK İÇİN NİKAH DAİRESİNE GİDEN ÇİFT YOLDA TARTIŞTI... ÖLDÜRESİYE DÖVÜLEN MÜSTAKBEL GELİNİ, 'NE OLUR BENİ KURTARIN' DİYE YARDIM İSTEDİĞİ AKARYAKIT İSTASYONU ÇALIŞ..

Ayrılmak isteyen eşini elektrik süpürgesi sapıyla dövdü 04:51

Ayrılmak isteyen eşini elektrik süpürgesi sapıyla dövdü

Adana’da 44 yaşındaki Fikriye F., kendisini aldattığı için ayrılmak istediği dini nikahlı eşi tarafından elektrik süpürgesi sapıyla darp edildi. Evdeki eşyalara da bıçakla zarar veren kocası hakkında uzaklaştırma kararı ..

Eski eşini atletle boğdu…Üstüne su içti! 01:35

Eski eşini atletle boğdu…Üstüne su içti!

POLİSİ ARADI: GELİN BENİ ALIN..

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış 01:58

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış

KISA MESAFEYİ GEREKÇE GÖSTEREREK YOLCULARI ALMAYAN TAKSİLER YİNE KAMERALARA YANSIDI. FATİH'E YAŞLI BİR KADIN , KENDİSİNİ ALMAYAN TAKSİCİLERE ADETA YALVARDI. KADININ ' TAKSİ NE OLUR BENİ AL' 'SÖZLERİNE RAĞMEN TAKSİCİ ARAC..

GTA V ONLİNE YARIŞLAR ( YAYIN TEKRARI) 1:52:15

GTA V ONLİNE YARIŞLAR ( YAYIN TEKRARI)

Beni Nimo TV'de takip et! https://www.nimo.tv/live/5960181722 ---------- Saaaaa..

  • Emrullah tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 2 yıl önce
GTA V ONLİNE YARIŞLAR ( Yayın Tekrarı ) 1:05:58

GTA V ONLİNE YARIŞLAR ( Yayın Tekrarı )

Beni Nimo TV'de takip et! https://www.nimo.tv/live/5960181722 ---------- Saaaaa..

  • Emrullah tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Monopoly - Business Tour ( Yayın Tekrarı ) 30:34

Monopoly - Business Tour ( Yayın Tekrarı )

Beni Nimo TV'de takip et! https://www.nimo.tv/live/5960181722 ---------- Selaaaam!..

  • Emrullah tarafından
  • 200 görüntüleme
  • 2 yıl önce
MEHMET OKAN ÖZDEMİR YAYIN   1  BÖLÜM 23:52

MEHMET OKAN ÖZDEMİR YAYIN 1 BÖLÜM

Gerçekler yeniden yükleniyor, o zamanlar söylediğimde çok sahipsizdim,şimdilerde bilimsel gerçekler sahiplendi beni,milyonlarca insan söylüyor artık...

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 9 ay önce
Recep Tayyip Erdoğan  Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar v..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerika'da Araba Fiyatları - MERCEDES-BENZ'i GEZİYORUZ 19:15

Amerika'da Araba Fiyatları - MERCEDES-BENZ'i GEZİYORUZ

Merhaba arkadaşlar, bu videoda hepimizin yakından tanıdığı Mercedes-Benz galerisini geziyoruz. Şansımıza tüm üst düzey arabalar bu galerideydi. Tüm modellerin inine girdim :) Fiyatları ve özellikleriyle tüm detaylar bu v..

Kadifeden Kesesi İstanbul Türküleri 03:13

Kadifeden Kesesi İstanbul Türküleri

Kadifeden Kesesi, Kahveden Gelir Sesi. Oturmuş Kumar Oynar, Ah Ciğerimin, Ah Ciğerimin Kösesi. Aman Yallah, Beyoğlu'na Yolla, Haydi Yallah, Beyoğlu'na Yolla, Yolla Yolla Yar Yolla. Kadife Yastığım Yok, Odana Bas..

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall) 03:58

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall)

Set Fire To The Rain I let it fall, my heart, And as it fell, you rose to claim it It was dark and I was over Until you kissed my lips and you saved me My hands, they're strong But my knees were far too weak To st..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Yudum Nostalji - Klasik Şarkılar ♫☼♫ 33:08

Bir Yudum Nostalji - Klasik Şarkılar ♫☼♫

Bim Bam Bom -- Yasemin Kumral ♫☼♫ Böyle Gelmiş Böyle Geçer Dünya - Gönül Akkor ♫☼♫Füsun Ônal - Ah nerede Vah nerede ********************************************************************* Şarkı isimleri ve sıraları 00:0..

Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı 1:44:51

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı

Sezen Aksu'nun en popüler, en çok dinlenen, en duygusal yirmi iki şarkısı. 00:00 - Vay Yine mi Keder 04:00 - Adı Bende Saklı 07:45 - Ben Sende Tutuklu Kaldım 12:13 - El Gibi 16:33 - Farkındayım 21:36 - Geri dön 26:00 - ..

J Balvin - Tranquila 03:21

J Balvin - Tranquila

Tranquila Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah ha ha ha yeah yeah yeah yeah the business Hey hey hey hey hey ven acá y no pierdas el tiempo aprovecha el momento y tranquila. Déjate, llevar echate pa acá dale vamo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..