#Ceylan yaktı beni müzik dinle

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü 03:57

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü Müzik Dinle Şarkı Sözleri Fikrimin ince gulu Kalbimin sen bulbulu O gun ki gordum seni, Yaktin ah yaktin beni Ellerin ellerimde Gozlerin gozlerimde O gun ki gordum seni, Yaktin ah yaktin ..

Serdar Ortaç - Sürgün 03:51

Serdar Ortaç - Sürgün

Serdar Ortaç - Sürgün Dinle SÜRGÜN Benden geçti, olacak bunun bir bedeli. Şimdi arasın dursun, aramak zoruna mı gitti? Hayırdır beni mi andın, Çınlar oldu kulağım. Pişmansan, yol aldıysan, Ben senden çok uzağım. Seni..

Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

Buray - Tac Mahal 04:00

Buray - Tac Mahal

Buray - Tac Mahal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ben hiç sevilmedim ki sevmeyi nereden bileyim Acımaz oldu belki canım, katılaştım buz kestim Bana hiç dokunan olmadı seni söyle nasıl sarayım Bir gecelik kaçamaklar bile uğra..

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik ) 02:59

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik )

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et a..

Selen Görgüzel - İmdat 02:41

Selen Görgüzel - İmdat

Selen Görgüzel - İmdat Müzik Dinle Şarkı Sözleri Eni konu benden kaçıyorsun Bana yapılır mı aşkolsun Hiç mi hiç insaf yok sende Canımı da acıtan mahvolsun Aşk bu yanar yanar yanar Kalp bu kanar kanar kanar Bu ne biçi..

Seda Sayan - Ah Geceler 04:07

Seda Sayan - Ah Geceler

Seda Sayan - Ah Geceler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ah geceler sensiz geceler Kabus gibi çöker geceler Ayrılıklar vurur beni Sabahları dar geceler Sensizliği yaşarken Nerelere gideyim Herkes gülüp oynarken Ben se..

Pera - Sensiz Ben 04:31

Pera - Sensiz Ben

Pera - Sensiz Ben Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da ..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

HiraiZerdüş - Papatya 03:08

HiraiZerdüş - Papatya

HiraiZerdüş - Papatya Müzik Dinle Şarkı Sözleri gözlerin zehri şarap eder mi? Alıp içsem beni sarhoş eder mi? Bir hayale daldım uyan derler mi? Beni böyle koyup gitme olur mu. Yine gel akşam üstü Gece sabaha varma..

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili 04:09

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili

Sinan Sami - Adam Gibi Sevgili Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yıllardır uyumişum bir rüyaya dalmişum yalan dolu sözlerede asil da inanmışım şansım beni bulmadi çok denedim olmadi adam gibi sevgilida bu dünyada kalma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.916 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git 03:51

Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git

Eğer beni sevmiyorsan Çekti çekti çek çektir git Burdan bıktım diyorsan Çekti çekti çek çektir git Bir kere daha denemiyorsan Çekti çekti çek çektir git Al fotokopini çektir git Çekti çekti çek çektir git Eğer eğlenmiy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CanKan -  Kıyabilirmiyim 2017 05:42

CanKan - Kıyabilirmiyim 2017

İçimdeki Duygu Beni Öldürecek Bekledim Bekliyorum Ne Zaman Dönecek Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydında Ben Kıyabilirmiyim Terk Edip Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydın Da Ben Kıyabilirmi..

Murat Başaran - Ya Ya Ya 03:25

Murat Başaran - Ya Ya Ya

Ah Sende Al Gibi Bal Gibi Nar Gibi Yanaklar Ah Sende Öp Beni Der Gibi Pembe Dudaklar Ah Sende Dokunmaya Kıyılmaz O ipek Saçlar Bu Saatten Sonra Ben Sensiz Yaşayamam Ki Bana Haberler Geldi Çok Özlemişsin Ya Ya Ya Beni Böy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Keleş Ft. Ajda Pekkan - Yan 05:08

Yasin Keleş Ft. Ajda Pekkan - Yan

Çok yoruldum yaşananlardan, Yok çok sıkıldım duyduklarımdan. Sen erişilmez, ulaşılmaz sanıyorsun kendini, Beni kaybettiğini hala içine sindiremedin. Ama birşey unutma Ağır gelir bende bulduklarını Bir başkasında a..

Babutsa - Tabi Güzelim 03:44

Babutsa - Tabi Güzelim

Yalvarsanda yakarsanda bilki fayda etmez Saçın şimdi ne renkse renk beni hiç ilgilendirmez Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Haberin Olsun 04:57

Müslüm Gürses - Haberin Olsun

Haberin Olsun Müslüm Gürses Dinle Şarkı Sözleri : Önünde diz çöküp yalvartma beni Deliye çevirme çıldırtma beni Aşkınla bir ömür ağlatma beni Seviyorum seni haberin olsun Gülüşün rengarenk çiçekler gibi Bakışın gülyü..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme 04:40

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme Demedin ki sen beni anlayamadın Belki ben anlatamadım kendimi ne sevgimi Biliyordun seviyorken gidecektin Zamansızdı çünkü aşk, bile bile kabul ettim Ne olur bir bak ne olur dinle Ay..

  • Candy tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Niyazi Koyuncu  Yol 04:18

Niyazi Koyuncu Yol

Niyazi Koyuncu - Yol Şarkı Sözleri Dağların Yamacına Çıktım Oturamadım Seni Gördüm Karşımda Amma İnanamadım Kaçtım Gittim Oradan Ardıma Bakamadım Sen Gittin Ya Buradan Sensiz Var Olamadım Endum Dere Duzune Gözlerim Yaşla..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok 03:06

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok

Adaleti Yok şarkı sözleri ile Vursunlar canımı ciğerimi kurşunlar Kazsınlar kalbimi o çukura koysunlar İhaneti yaktı merhametin eli kolu bağlı Adaleti yok Dünyanın masumun elleri kanlı Bir sabah ki doğmayan Güneş v..

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever) 04:39

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever)

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman is..

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim 06:46

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim

her demet her demet zalım felek sineme dokunma benim ah her demet ah her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı sandın taş mı sandın yüreğim kal'a mı bedenim her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı s..

İbrahim Tatlıses - Dağı Duman Olanın (1981) 02:28

İbrahim Tatlıses - Dağı Duman Olanın (1981)

İbrahim Tatlıses - Dağı Duman Olanın (1981) Sözler: Dağı duman olanın Halı yaman olanın Gece uykusu gelmez Yari esmer olanın Oy oy oy oy Emine Çekme beni yemine Ben seni çok seviyom İmanıma dinime Dağda harman olurmu B..

  • ANKA tarafından
  • 2.276 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhabbet - Aklımdan Geçenler 04:58

Muhabbet - Aklımdan Geçenler

Yarama tuz basmana gerek kalmadı Zaten kanamakta İçimdeki harabeyi toplayamadım Her şey yarım kalmış Eziliyorum bu ağırlığın altında Hayat beni bırakmış Buna can nasıl dayanır söyle Buna canım nasıl dayanır söyle Keşke..

Aleyna Tilki - Belalım (Canlı Performans) 00:51

Aleyna Tilki - Belalım (Canlı Performans)

Şarkı Sözleri: Yoluna çıkmaya cesaretim yok Her halin yolumdan döndürür beni Söyle bir bakmaya cesaretim yok Rüzgarın alevsiz..söndürür beni [Nakarat] Nasıl etsem bir yolunu bulamıyorum Seni bir başkasından soram..

Kağıt Ev Mavi Liman 03:14

Kağıt Ev Mavi Liman

Çok yorgunum, beni bekleme kaptan. Seyir defterini başkası yazsın. Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman. Beni o limana çıkaramazsın... Çok yorgunum, beni bekleme kaptan...

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Derdimi Kimlere Desem 03:15

İbrahim Tatlıses - Derdimi Kimlere Desem

Derdimi kimlere desem basim alip nere gitsem bu dert beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem bu ask beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem ah ah ölüyorum vah vah seviyorum billahi cok seviyorum vallahi ben ö..