#Ceylan yaktı beni müzik dinle

Piiz Vazgec Gonul 05:32

Piiz Vazgec Gonul

Neyleyim doğan günü Neyleyim sensiz gülü Geceler çoğalırken aydınlık kar getirmezki Sevda bahçesinde Kurutulmuş bir gül idim Beni sakla bir ömür sev diye diye ölendim (2) Vazgeç gönül Vazgeç sesini duyan yok Bi..

İrem Derici - Tektaş 03:32

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum Elinde tek taş bi yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol ya..

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

Petek Dinçöz ft Resul Dindar  Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz ft Resul Dindar Teşekkürler

Petek Dinçöz ft. Resul Dindar - Teşekkürler Şarkı Sözleri : Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyoruz Sen beni..

  • Candy tarafından
  • 1.955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Gamzedeyim Deva Bulmam 04:23

Barış Manço - Gamzedeyim Deva Bulmam

Hey heeeeeeeeeeeeeey! Heeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy Heeeeeeey heeey hey! Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Kaderimdir hep çektiğim inlerim hiç reha bulmam Kaderim..

Müzeyyen Senar - Gamzedeyim Deva Bulmam 04:21

Müzeyyen Senar - Gamzedeyim Deva Bulmam

Hey heeeeeeeeeeeeeey! Heeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy Heeeeeeey heeey hey! Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Kaderimdir hep çektiğim inlerim hiç reva bulmam Kaderim..

Müzeyyen senar - Sevmekten Kim Usanır 04:50

Müzeyyen senar - Sevmekten Kim Usanır

sevmekten kim usanır sevmeye doyum olmaz hangi gönül uslanır ah sevenle oyun olmaz sevmekten kim usanır tadına doyum olmaz hangi gönül uslanır sevenle oyun olmaz [x2] kaç kere yemin ettim kaç gönülede girdim sensiz yapa..

Yudum - Bu Başka Türlü 04:12

Yudum - Bu Başka Türlü

Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Dış kapıda beklerim, avucum içinde yüzün vayy Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Çöktüm duvar dibine, avucum içinde yüzün vayy.. Sen gelmezsin bir türlü, dertlerim türl..

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü 04:07

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü

Yarsız çekilmiyor dünyanın kahrı Senden başkasına güvenmem gayrı Çabuk tut elini sen öldür bari Yad eller girmesin kanıma benim Gel yaklaş yanıma gel otur yarim Tatlı sohbetimiz kalmasın yarım Yanağın gıdadır dudağın se..

TNK - Söyle Ruhum 04:15

TNK - Söyle Ruhum

Derindeyim çok derindeyim Çok karanlık bu ben miyim Tutun beni son nefesteyim Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle? Düşmemek için Hiç atladın mı söyle? Söyle sen de söyle Hiç yenildik mi böyle? Acılar biter..

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek 03:31

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek

(Solist ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağar olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklarda pahalı olsa olurmusu..

Serdar Ortaç - Canıma Minnet 05:36

Serdar Ortaç - Canıma Minnet

Aşk yalanı sever, acıyı sever, yürek kanatır, Sen acıyı bırak, gelen gideni elbet aratır. Güz sana göre mi, o aşkımızın bitiş töreni, Bak için yanıyor, yürek eriyor, gittin gideli. Kalp ömür boyu sevmez, aşka küstür..

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Akkor  Beterin Beteri Var 06:01

Gönül Akkor Beterin Beteri Var

senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutlul..

Esengül  Beterin Beteri Var 04:13

Esengül Beterin Beteri Var

Senin derdin dert midir benim derdim yanında Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında Otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi Anlatınca ağlama deşme benim derdimi Beterin beteri var haline şükret dostum Yıllardır mutl..

Ahmet Kaya - Ada Sahillerinde Bekliyorum 03:22

Ahmet Kaya - Ada Sahillerinde Bekliyorum

Ahmet Kaya - Ada Sahilleri dinle Anonim – Ada Sahillerinde Bekliyorum Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Seni senden güzelim istiyorum Beni şad et şadiye başın için Her zaman sen yalancı ben k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rabbenağfirli Duası Ezberle  100 Tekrar 35:07

Rabbenağfirli Duası Ezberle 100 Tekrar

Rabbenağfirli okunuşu dinle ezberle çocuklar için 100 Tekrar nRabbenağfirli OkunuşunRabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-mü'minîne yevmenyekumü'l hisâb. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.nnRabbenağfirli AnlamınEy bizim Rabb'..

  • izle tv tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da 04:11

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da

Yerle bir oldum da şarkı sözleri ile Aşkım dedin sevdin sandım Nereden bileyim İki yüzlü çıktın yar sen Hangisini seveyim Kalbimin tek sahibiydin hep öyle diyordun Başkasını sevmem deyip beni mi yiyordun Yerle bir ..

Dağ 2 Azeri Türküsü ile Resmen Ağladım , Nazende Sevgilim 03:29

Dağ 2 Azeri Türküsü ile Resmen Ağladım , Nazende Sevgilim

Değdi saçlarıma bahar küleği Nazende sevdiğim yadıma düştün Her enin bahtına bir güzel düşer Sen de tek benim yadıma düştün Nazende sevdiğim yadıma düştün Sensin dağ döşüne çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller..

  • PengoTV tarafından
  • 1.693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Değdi saçlarıma bahar gülleri (Nâzende sevgilim)....Ailem Mûsikî...Cengiz Önder... 04:00

Değdi saçlarıma bahar gülleri (Nâzende sevgilim)....Ailem Mûsikî...Cen

Hicaz Şarkı Güfte: ? Beste: Bekirof (Azerî) Usûl: Semâî Değdi saçlarıma bahar gülleri Nâzende sevgilim yâdıma düştün Sevenin bahtına bir güzel düşer Sen de tek sevgilim aklıma düştün Nâzende sevgilim yâdıma düştün..

Buray - Aşk Mı Lazım 03:30

Buray - Aşk Mı Lazım

Bir gelsen diyorum Beni çekip alsan çıkmazlardan Hiçbir şartım yok Sadece tutsam kollarından Yar yine çık yoluma Aldır aklımı ah Dile benden sen ne istersen Bir ömür varım ben Ben yaşıyorum Sensizliğin zorluğunu Birşey d..

Murat Dalkılıç - Soktuğu Duruma Bak - (Official Video) 04:07

Murat Dalkılıç - Soktuğu Duruma Bak - (Official Video)

SOKTUĞU DURUMA BAK Günahlarıyla sevabıyla Herşeyim oldun bir zamanlar Hangi çağda kaldı böyle Dağlarda yazılan aşklar Ele avuca sığmaz Sonuna bakmaz Kalbim sensiz atmazdı Oysa onca yalanlar Geride kalanlar Söyle hiç a..

Evlenemediği İçin İsyan Eden Adam 00:57

Evlenemediği İçin İsyan Eden Adam

Bu video sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor. Evlenmek isteyen bir adam durumuna isyan ederek kendisini evlendirmesini istiyor. 'Ben evleneyim, bıktım bu Van'da! Ya Allah! Ya Resulallah! Herkes evleniyor, beni evlendi..

  • Cowboy tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen ...SeVDam... 04:27

Gökhan Türkmen ...SeVDam...

Bak, bak şu dünyaya insanlara Neden, neden diye sorma, öyle bakma Sarıl bana Neden giden dönmüyor sen de vurma Neden giden dönmüyor sen de vurma Darılma.. Bu acılar vursada Bitmez hüzünler acıtsada Bu acılar vu..

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video) 04:00

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video

Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya dayandı. Senin bi..

Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir 33:17

Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir

Bi Türkü Anca Bu Kadar İçten Söylenir...izleyelim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brenna Maccrimmon - Yıldızların Altında 04:41

Brenna Maccrimmon - Yıldızların Altında

Benim gönlüm sarhoştur Yıldızların altında Sevişmek ah ne hoştur Yıldızların altında Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de iki..

Çok Komik:)) Antepli Sesli Mesaj Bırakırsa..Erkan Anahtarlar Koltugun Altında!!! 01:39

Çok Komik:)) Antepli Sesli Mesaj Bırakırsa..Erkan Anahtarlar Koltugun

Çok Komik:)) Antepli Sesli Mesaj Bırakırsa... Erkan Anahtarlar Koltugun Altında Kalık Beni Ara..

  • Candy tarafından
  • 3.357 görüntüleme
  • 8 yıl önce