#Ceylan zorunda mıyım müzik dinle

Urfanın Etrafı Fon Müziği 04:30

Urfanın Etrafı Fon Müziği

Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar, Ciğerim Yanıyor Aney Gözlerim Ağlar, Benim Zalim Derdim Cihanı Dağlar. Gezme Ceylan Bu Dağlarda Seni Avlarlar, Anandan Babandan Yardan Ayrı Koyarlar. Urfa Dağlarında Gezer Bir Ceylan, Ya..

Model - Makyaj 04:32

Model - Makyaj

Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi. Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, Biliyorum, demiştin ben gideceği yeri. Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım. Yer..

Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak) 03:45

Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak)

Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı yarınlarıma, sonunda ölüm aldı avuçlarına. Bu denli kanar aşkın ..

Barış Manço - Halhal 03:32

Barış Manço - Halhal

Halhal, halhal, halhal, halhal, halhal Akşam olup gün batınca dağlara hüzün çökünce Lale sümbül boynun eğip kurt kuzuya kem bakınca Köye döner nazo gelin yavru ceylan gibi kaçar Seke seke çaydan geçer nazo gelin ayağ..

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) 04:04

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)

Somebody That I Used To Know Now and then I think of when we were together Like when you said you felt so happy you could die Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company But that was love a..

  • PengoTV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik ) 02:51

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik )

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu bir yasak aşk öyküsü çok da acıklı Birazdan evleniyor yarim ondan bu acı Birde başımda dönüyorken bizim bu şarkı Mutluluk hediyem şarkımda senin olsun Ey tanr..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman 03:56

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman

hiç düşündün mü sen neydi kaybolup giden sen miydin yoksa ben mi bu sewgiyi yok eden gönlünde hala ben war mıyım bana sorsan saklar mıyım bilmiyorum ki gönlü yaralıyım sen mi ben mi hatalıyım sızlıyor mu yüreğin geriy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nefes - Dandini Dandini 03:52

Nefes - Dandini Dandini

Hangi ruha sahibim, Dünyada daha iyi miyim.? Kendini çok beğenmiş, Gerçekten zor biriyim… Aaaaahhh… Hangi ruha sahibim, Dünyada daha iyi miyim.? Kendini çok beğenmiş, Gerçekten zor biriyim… Aaaaahhh… Açarım sayfayı alırı..

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim 06:10

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim Dinle Şarkı Sözleri : Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnız başıma Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Giray - Yarım Nefes 03:07

Giray - Yarım Nefes

Bugün biraz sinirliyim Kendime söz verdim delirdim Derinlerimde sevildim Aslında Ben de hiç üzülmedim Zaman aktı , güvenmedim Sonuna geldim bitirdim Yenilmedim yerimdeyim Azalmadan eksilmeden Sevilmeye şans vermeden K..

Hakan Böcek - Kaos 04:20

Hakan Böcek - Kaos

Kaos Kaos şarkı sözleri Bu sabah kalktım Baktım aynaya Ben neymişim.. dedim Ne sanıyorlar? Yoksa kendini kaybeden ben miyim? Ne acı.. Gerçek saklı içimde Ki ben böyle değilim Karışmasın kimse hayatıma Ben böyle..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Dolu Kadehi Ters Tut  Unut Ama Sev 03:41

Dolu Kadehi Ters Tut Unut Ama Sev

Kimse bizi görmeden, kimse bizi bilmeden Sev beni. Zamanımız geçmeden, sevdiklerimiz göçmeden Tut Beni. Ama Yaşamaya mı değer? diyeceksen eğer Unut beni. Bi' bak gerçekten uzak mıyım? Yoksa yasak mıyım? Anla beni. K..

Yaşar İpek  Yalnız Kalacaksın 04:45

Yaşar İpek Yalnız Kalacaksın

Yaşar İpek - Yalnız Kalacaksın Şarkı Sözleri Sona yaklaştık görüyorum, biliyorum sevgilim Sadece ne gün bu evden gideceğini bilmedim Ya ben böyle bir çare Tanımadığım hallerde Düşe kalka harcanırsam Ölmez miyim söyle Ya..

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar 03:26

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar

On Numara Olaylar şarkı sözleri ile Bir ben miyim oynamayan bu düğünde İki kelime konuşmayan Üç kuruşluk mutluluk uğruna Dört bir yanı kollayan Beş karış suratla çıkan karşınıza Altı üstü bir garip can Yedi bitirdi be..

Meyra - Karar Bize Ait 03:40

Meyra - Karar Bize Ait

Çok üzdüm seni Dönebilir miyim sana geri Dert içime gizli Alabilir miyim seni geri Yok sebebi çok Kendime geldim ben daha yeni Ne acı demek ki Getirmiyor zaman bizi geri Sus söyleme Kalbini dinle Bir daha dene..

Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile 05:19

Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile

Birarada olabilmek ne mümkün Birarada kalabilmek imkansız Seneler alıp gitmiş Ne var ne yoksa herşeyi İnanılmaz, değişen ben miyim İnanılmaz, bu yabancı da kim Sen misin böyle uzak Veda sözleri söyleyen Geri dönmek ina..

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live) 04:22

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live)

Söz & Beste: Göksel Aktaş Saksafon&Soprano: Anıl Şallıel Elektro Gitar: Aytun Gelgin Bas Gitar: Emre Türkmen Davul : Alper Celbiş Keyboard: Koray Üsgülen Mix & Master: Uğraş Çömez & Emir Kazanç Studio & Recording : Cana..

Emre Özdemir - Yarınım Ol 03:28

Emre Özdemir - Yarınım Ol

Yarınım Ol şarkı sözleri ile Gelipte yarınım ol Aklım almıyor dün de kalanları yarim kalbime saplı mı ok Düşünmeden edemiyorum hayallerin hepsini bir yerde saklı mı o Bulamadım hala ama silemedim izleri Kalbime değdi ..

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik) 03:22

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik)

Bi Daha Bi Daha (Akustik) şarkı sözleri ile; Düştün aşk yine bende karanlığa Sana yol bulamıyorum 1 hafta iyiyiz 1 hafta kötüyüz Dengeyi kuramıyorum.. Yok, asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum Sorun bende mi acaba? Bu..

Sezen Aksu - Kaçak 04:00

Sezen Aksu - Kaçak

Bu şehirde buldum buğday ellerini Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim..

Mantığını Çalıştıramayan İnşaatçılar 00:10

Mantığını Çalıştıramayan İnşaatçılar

Ulan insan bi düşünür acaba ben bunu tutabilir miyim tutamaz mıyım? çok değiş azıcık düşününce kavramak hiç de güç değil...

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur Vazgeç Felek 03:48

Ferdi Tayfur Vazgeç Felek

Vazgeç felek sen benden Hep peşimden gezmekten Öyle candan sevmişim ki Öyle candan sevmişim ki Korkar mıyım tehtidinden Korkar mıyım ölmekten Daha benden ne istersin Canımdan başka alacak Alda kurtar beni benden ..

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım 04:13

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım

Ayrılmalıyız senle ikimiz Mutlu olamayız biz Hasret ikimizi kavursa bile Unutmalıyız bu sevgimizi Unutmalıyız biz Gözümüzde yaş kalmasa bile Söyleme söyleme Dayanmaz yüreğim söyleme Dur isteme dur Ayrılık ölüm gibi i..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce