#Ceylan zorunda mıyım müzik dinle

Olay! Aleyna Sinir Krizi Geçirdi ve Bayıldı! Kemal Doğulu Kucağında Taşıdı! 08:09

Olay! Aleyna Sinir Krizi Geçirdi ve Bayıldı! Kemal Doğulu Kucağında Ta

İşte Benim Stilim 7 mart salı günü yayınlanan 86.bölümde Aleyna yapılan kombin eleştirileri, Aleyna yı çok gerdi ve sonrasında bayıldı. Kemal Doğulu ise olanlar karşısında Aleyna'yı kucağında taşımak zorunda kaldı...

  • ANKA tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Preview- Carter And Andy Play A Dangerous Game - Season 1 Ep.8 00:30

Preview- Carter And Andy Play A Dangerous Game - Season 1 Ep.8

Mullins ve CTU Carter'ı deniyor ve izliyorlar, çünkü Andy 24: LEGACY adlı yepyeni bir bölümde yapmak istemediği bir şeyi yapmak zorunda kalıyor...

Yolu Cezaevinden Geçen Ünlüler 03:42

Yolu Cezaevinden Geçen Ünlüler

Düşünceleri,davranışları yada kanuna aykırı tutumları neticesiyle hapishanede yatmak zorunda kalan ünlülerimizi sizler için derledik...

  • ANKA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seni sevmeyi sevmiyorum - Ölene Kadar 9 Bölüm 02:13

Seni sevmeyi sevmiyorum - Ölene Kadar 9 Bölüm

Dağhan, Selvi’yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir. Selvi’nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi’nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir.Ama bakalım aşk ..

  • ANKA tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Sunal Cama Ekmek Banıyor 01:34

Kemal Sunal Cama Ekmek Banıyor

Tokatçı filminin en iyi sahnelerinden biri.Uyanık esnaf cama ekmek banan Tokatçı'dan para koparmaya çalışırken Kemal abimizden süper bir ayar alıp verilmemiş 200 liranın üstünü vermek zorunda kalıyor...

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Power Rangers - Altyazılı Fragmanı 02:25

Power Rangers - Altyazılı Fragmanı

SABAN'S POWER RANGERS, küçük kasaba Angel Grove - ve dünya - uzaylı bir tehdit tarafından ortadan kaldırılma eşiğinde olduğunu öğrendiklerinde olağandışı bir şey haline gelmek isteyen beş sıradan genç adamı izliyor. Kade..

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, 02:10

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, "Türkiye İdam Kararını Geti

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Türkiye İdam Kararını Getirirse Avrupa Birliği İle Müzakere Süreci Biter Dedi. AB Başkanı Schulz'dan Türkiye'ye: İdam Gelirse Müzakereler Biter 13 Kasım 2016 Pazar 10:54 Avr..

Kaptan Tsubasa 10.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 20:48

Kaptan Tsubasa 10.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Bu sırada babasının işi yüzünden hep dolaşmak zorunda kalan Taro Misaki, takıma katılır ve Tsubasa'nın en iyi arkadaşı olur. Daha fazlası için takipte kalın...

Peru'da Sel Felaketi On Binlerce Kişiyi Evsiz Bıraktı 01:26

Peru'da Sel Felaketi On Binlerce Kişiyi Evsiz Bıraktı

Güney Amerika ülkesi Peru'yu vuran sel felaketinde ölü sayısı 78'e yükseldi. Selden yaklaşık 643 bin kişi etkilenirken 100 binden fazla kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Peru Ulusal Sivil Savunma Enstitüsü ülkeni..

Emine Aydın Kemal Doğuluyu Fena Kızdırdı! 08:44

Emine Aydın Kemal Doğuluyu Fena Kızdırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Bahar Candan ile Dilara Taşkın'ın arası bozuldu. Bahar dün Dilara ve Duygu Çevik ile dışarı çıkacakları için erkek arkadaşını da çağırdığını..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Seni Benden Almaya Kalkıştılar! - Ölene Kadar 9.Bölüm 01:26

Seni Benden Almaya Kalkıştılar! - Ölene Kadar 9.Bölüm

Dağhan, Selvi’yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir. Selvi’nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi’nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir. Amacına ulaşmak..

  • ANKA tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçuş Müdürünü Terlikle Döven Milletvekili 01:22

Uçuş Müdürünü Terlikle Döven Milletvekili

Hindistan Havayolları, business class bileti olmasına rağmen, ekonomi sınıfı uçmak zorunda kalmasına öfkelenerek nöbetçi müdürü terliğiyle döven aşırı sağcı Siv Sena partisi milletvekili Ravindra Gaikwad...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne 20. Bölüm - Turna Zeynep Buluşması 06:54

Anne 20. Bölüm - Turna Zeynep Buluşması

Zeynep istemediği sözleri söylemek zorunda kalıyor. Turna her ne kadar inanmak istemese de annesinden duyduğu sözlere çok üzülüyor...

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz 1:13:42

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 84. Bölüm Özeti : Rüstem Çam, 55 yaşında kendi halinde bir adamdır. Oğlu Umut’la birlikte yaşayan Rüstem, komşusu tarafından evinde öldürülmüş olarak bulunur. Olay yerine intikal eden cinayet büro elemanlarını..

  • dizi tarafından
  • 23.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ama Bu Milli Maç 02:09

Ama Bu Milli Maç

Vahşi Gelin, Osman F. Seden'in yönettiği, Fuat Özlüer ve Osman F. Seden'in senaryosunu yazdığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'dı..

Vahşi Gelin'in En Masum Anları 02:06

Vahşi Gelin'in En Masum Anları

Filmde istemediği biriyle evlenmek zorunda kalmış bir genç kızın nişan töreninden kaçışı ve sonrasında başına gelenler anlatılmaktadır...

Davaro  Üleşme Sahnesi Üç Bana Bir Sana 04:38

Davaro Üleşme Sahnesi Üç Bana Bir Sana

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminin en komik sahnelerinden biridir. Memo eşkiyalıktan kazandığı parayı Sülo'nun tehditleri karşısında paylaşmak zorund..

79 Yaşında Hukuk Öğrencisi 01:35

79 Yaşında Hukuk Öğrencisi

Kocaeli'de yaşayan 79 yaşındaki emekli öğretmen Muharrem Açıl, 53 yıl önce bırakmak zorunda kaldığı ve geçen sene yeniden başladığı hukuk eğitiminde gösterdiği azimle, genç sınıf arkadaşlarından takdir topluyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Elektronik Araç Yasağı Uçak Yolcularını Nasıl Etkileyecek 01:58

Elektronik Araç Yasağı Uçak Yolcularını Nasıl Etkileyecek

Bundan böyle Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki bazı havalimanlarında Amerika uçaklarına binen yolcular, cep telefonlarından büyük elektronik cihazlarını bavullarına koymak zorunda kalacak..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılamaz 01:11

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılama

İngiltere'nin 44 yıllık Avrupa Birliği (AB) macerası sona ererken, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Brexit anlaşmasını kabul etmesi için şartlar belirlendi. Brexit müzakerelerinin 2 yıl sürmesi bekleniyor. AP Başkanı Antoni..

Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı 00:30

Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8, New York’ta düzenlenen özel bir etkinlikle dünyaya tanıtıldı. Galaxy S8’in satışları 21 Nisan’da başlayacak. Galaxy7 modelinin bataryasının aşırı ısınmaya neden olma..

Survivor Çılgın Sedat Adada ki Büyük Sırrını Açıkladı! 01:28

Survivor Çılgın Sedat Adada ki Büyük Sırrını Açıkladı!

Çılgın Sedat adada sadece bedenen bulunduğunu, orda olmayı çok istemesede bazı şartlardan dolayı gitmek zorunda olmasının sebebbini açıkladı...

  • ANKA tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 7 yıl önce