#Ceylan zorunda mıyım müzik dinle

Kutsi - Melek 04:03

Kutsi - Melek

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor Bırak bizi kendi halimize Aşka borçlu kalmayalım Ayrılığın esiri olmak yerine Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım Benim senden baş..

Vahşi Gelin Mi Kaçak Gelin Mi 00:49

Vahşi Gelin Mi Kaçak Gelin Mi

Vahşi Gelin, Osman F. Seden'in yönettiği, Fuat Özlüer ve Osman F. Seden'in senaryosunu yazdığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'dı..

ŞOK  Duygu Çevik Emine Aydına Tokat mı Attı 13:11

ŞOK Duygu Çevik Emine Aydına Tokat mı Attı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde Öykü Serter, Tuğçe Ekim'in yarışmacı yorumlarını alırken Emine Aydın ve Duygu Çevik'in önce kendi aralarında konuştuğunu sonrada Duygu'nun..

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marvel's The Gifted Fragmanı 00:22

Marvel's The Gifted Fragmanı

Aksiyon-macera aile öyküsü THE GIFTED, Marvel'den, çocuklarının mutant güçlere sahip oldukları ani keşfiyle sarsılan sıradan yaşayan bir banliyö çiftinin hikayesini anlatıyor. Düşmanca bir hükümetten kaçmaya çalışan aile..

Tuvalette Sıkışıp Kalan Çocuk 00:58

Tuvalette Sıkışıp Kalan Çocuk

Genç kardeşimizi kurtarmak için seferber oluyorlar. Baktılar olacak gibi değil, en sonunda kapıyı sökmek zorunda kalıyorlar. Oraya nasıl sıkıştıysa artık.....

  • JET TV tarafından
  • 3.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara’da Darbe Girişimi Davası Başladı 02:15

Ankara’da Darbe Girişimi Davası Başladı

Aralarında eski generallerin de bulunduğu 221 şüpheli hakim karşısına çıktı. Şüpheliler mahkeme salonuna yürümek zorunda bırakıldı. Sanıklar yürürken bazı göstericiler ölüm cezası lehine sloganlar attı ve sanıklar için u..

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..

_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Arda Turan’ın Takım Arkadaşıydı, Temizlikçi Oldu 06:24

Arda Turan’ın Takım Arkadaşıydı, Temizlikçi Oldu

Barcelona’da oynayan milli futbolcu Arda Turan’ın yıllar önce Galatasaray alt yapısında takım arkadaşı olan Kemal Özcan, şimdi Adana'da bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Arkadaş çevresi yüzünden kötü alı..

  • JET TV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi 00:35

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi

Washington yönetimi terör örgütü PYD'nin elebaşı Salih Müslüm'in vize başvurusunu reddetti. Vize başvurusu reddedilen Müslim, Washington'da düzenlenen bir konferansa katılacaktı. Programa tele konferansla katılmak zoru..

Bodrum Masalı 39.Bölüm - Hayaller Hayatlar! 03:02

Bodrum Masalı 39.Bölüm - Hayaller Hayatlar!

Su, hayallerinden vazgeçmiyor; Kelebek ile yine çatışma noktasına geliyorlar! Su, erkenden pizzacıya gider ve tek başına müşterilerle ilgilenmek zorunda kalır. Kelebek'in sürpriz ziyareti, romantik anlara sahne olur. İki..

  • ANKA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar 05:38

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar

Nusret Kimdir? : 1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum'dan Darıca'ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu 01:09

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu

ABD’de federal bir yargıç, Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke ve mültecilere getirdiği ülkeye giriş yasağını geçici olarak durdurma kararı aldı. Seattle kentinde görev yapan yargıç James Robart hükümetin vize yasağı..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İboy Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2017 ) 1:30:32

İboy Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2017 )

iBoy filminin konusu, En yeni ve en gelişmiş dijital teknolojilere sahip olmaktan gurur duyuyor. Ancak her şey tam anlamıyla kafasının içinde. Bir kaza sonrası beyninde cep telefonu parçalarıyla yaşamak zorunda kalan Tom..

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Canavarlar Firarda Goosebumps Film İzle 1:43:16

Canavarlar Firarda Goosebumps Film İzle

Zach Cooper (Dylan Minnette), New York'tan Maryland'in Greendale kasabasına taşındığında ilk başta çok mutlu değildir. Ancak yeni komşusu Hannah (Odeya Rush) ve Champ (Ryan Lee) ile kısa sürede arkadaş olur. Hannah'nın b..

Soygun Heist Film İzle 1:32:18

Soygun Heist Film İzle

FİLM ÖZETİ Soygun - Heist filminin konusu, Bir baba ve çok hasta olan kızı. Çaresiz baba kızını hayatta tutabilmek adına çok fazla olan hastane masrafları için arkadaşı Pope ile birlikte mafyanın kumarhanelerini soymaya ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz ve Kara Arasında Yaşam Savaşı Veren Geyik 02:48

Deniz ve Kara Arasında Yaşam Savaşı Veren Geyik

Şikago şehrinde amatör kameraya yansıyan görüntüde bir geyik denizden çıkabilmek için dakikalarca yüzmek zorunda kalıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annenin 1 Yaşındaki Çocuğunu Yılana Isırtması 00:21

Annenin 1 Yaşındaki Çocuğunu Yılana Isırtması

ABD'nin Florida Eyaleti'nde meydana gelen ilginç bir olayla karşı karşıyayız. Anne çevrede zehirli yılanların çok olmasından dolayı 1 yaşındaki çocuğunu zehirsiz bir yılana sokturmak zorunda kaldığını açıklamış. Annenin ..

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döneminin en iyisi ) 44:53

Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döne

Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döneminin en iyisi ) Perihan Abla 1986-1988 yılları arasında TRT'de yayınlanan Perran Kutman'ın başrolde oynadığı yerli dizidir. Konu 1986 yılında TRT ..

  • Tv Series tarafından
  • 5.791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Teksas Kız Güreşlerinin Şampiyonu Trans Güreşçi Mack Begg Oldu 03:35

Teksas Kız Güreşlerinin Şampiyonu Trans Güreşçi Mack Begg Oldu

Teksas'da yaşayan trans güreşçi Mack Beggs, erkek olmak için aldığı testosteron tedavisi nedeniyle rakiplerini rahatça yenerek şampion oldu. Kadınlıktan erkekliğe geçmek için testosteron tedavisi gören 17 yaşındaki sporc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.354 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Bruce Willis'li 02:12

Bruce Willis'li "First Kill" Filminden Fragman Geldi!

Bir borsacıymış Oğlunun yaşamı karşılığında çalıntı para kurtarmaya çalışır gibi bir banka soygunu araştıran bir polis şefini kaçınmak zorunda kalır...

Karşı Karşıya Film İzle 2:03:18

Karşı Karşıya Film İzle

Zengin bir ailenin evladı olarak doğan Jo Tae babasının ölümünden sonra yönetici olmak zorunda kalır. Jo Tae Varlıklı hayatından sıkılmış ve nefsinin kurbanı olmuştur. tekarsiv kısa bir sürede bir çete kurar. Aksiyon ve ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaşçının Yolu Film İzle 1:40:14

Savaşçının Yolu Film İzle

Savaşçı bir suikastçi bir görevi reddedince küçük bir western kasabasında saklanmak zorunda kalır. Bu kasabada yaşadığı olayları konu alır. the warrior way film izle HD Film The Warriors Way..

  • Tv Series tarafından
  • 5.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce