#Ceylan Ölümü gör müzik dinle

Sıfır Bir 4. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Sıfır Bir 4. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Yanlış yapan ölümü hak eder! SıfırBir 4. sezon 8. bölümüyle 26 Temmuz 19.01'de, sadece blutv'de. ????..

Para icin su insanoglunun yapmayacagi sey yok 00:58

Para icin su insanoglunun yapmayacagi sey yok

Yılda yaklaşık 80 milyon köpekbalığı, çorba yapılmak ve cinsel gücü arttırdığı inancıyla yüzgeçleri kesildikten sonra o halde okyanusa geri bırakılıyor. Köpekbalığı bu vaziyette ölümü bekliyor...

  • PengoTV tarafından
  • 183 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hastaneden şikayetçi oldular 02:25

Hastaneden şikayetçi oldular

BİR BEBEK ÖLÜMÜ VE DOKTOR İHMALİ İDDİASI... 5 AYLIK EVLADINI KAYBEDEN KADIN, ENFEKSİYON KAPAN BEBEĞİ 'BİR ŞEYİ YOK' DİYE EVE YOLLADIĞINI İDDİA ETTİĞİ DOKTORDAN ŞİKAYETÇİ OLDU... 'SÜT KOKULU YAVRUMU BUZ GİBİ TOPRAĞA KOYDU..

Ankara'da kesik baş dehşeti! 01:39

Ankara'da kesik baş dehşeti!

ANKARA'DA 15 GÜN ÖNCE KAYBOLAN 64 YAŞINDAKİ HACI ALİ KARAGÖZ'ÜN CANSIZ BEDENİ BOŞ BİR ARAZİDE BULUNDU. YAŞLI ADAMIN SIR ÖLÜMÜ SORU İŞARETLERİNİ BERABERİNDE GETİRDİ...

Dünya bu kuryeyi konuşuyor 02:01

Dünya bu kuryeyi konuşuyor

DÜNYA BU OLAYI KONUŞUYOR. EVDE YALNIZ BIRAKILAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 35 METREDEN DÜŞTÜ... ÇIĞLIKLARI DUYUP KOŞAN BİR KURYE ÖLÜMÜ GÖZE ALDI, KOLLARINI AÇIP ÇOCUĞU YERE ÇAKILMAKTAN KURTARDI...

Tatile gittiği evden cenazesi çıktı! 01:23

Tatile gittiği evden cenazesi çıktı!

MUĞLA'YA TATİLE GİDEN GENÇ TASARIMCI ASLI YILMAZTÜRK HAYATINI KAYBETTİ... İDDİAYA GÖRE OCAKTA UNUTULAN ÇAYDANLIKTAKİ SU TAŞTI... OCAK SÖNÜNCE DE ZEHİRLİ GAZ SIZDI... GENÇ KADININ AKILALMAZ ÖLÜMÜ YAKINLARINI YASA BOĞDU.....

5 yıllık ölümün sır perdesi 02:17

5 yıllık ölümün sır perdesi

Ölümü kayıtlara intihar olarak geçmişti ama dosya 5 yıl sonra cinayet şüphesiyle yeniden açıldı...

Hayır eşim olamaz! 01:41

Hayır eşim olamaz!

50 METRE AÇIKTA BİR KADININ CANSIZ BEDENİNE RASTLANDI...CESEDİN 55 YAŞINDAKİ NECLA ÖZKAN'A AİT OLDUĞU ANLAŞILDIĞINDAYSA HEM KIZI HEM DE EŞİ KAHROLDU. ÖZKAN'IN ANİ ÖLÜMÜ ARKASINDA HEM DERİN BİR ACI, HEM DE CEVAPSIZ SORUL..

Gamze'yi iş ilanıyla kurulan iğrenç tuzak öldürmüş! 03:15

Gamze'yi iş ilanıyla kurulan iğrenç tuzak öldürmüş!

Ankara'da geçtiğimiz yıl iş görüşmesine gittiği otelin 5. katında cinsel istismara maruz kalan 17 yaşındaki gamze açar pencereden itilerek öldürülmüştü genç kızın ölümü sonrası tutuklanan 2 kardeşin iş ilanı vererek bi..

Buket Güler Şahin Akdemir'i Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı! Marmaris'te Kahreden Ölüm! 02:20

Buket Güler Şahin Akdemir'i Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı! Marmaris

Marmaris'te itfaiyecilere su taşırken hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Haber Global spikeri Buket Güler, haberi anlatırken gözyaşlarını tutamadı...

Meğer kocası pencereden atmış! 01:46

Meğer kocası pencereden atmış!

NAİME'NİN ÖLÜMÜ İNTİHAR DEĞİL CİNAYET ÇIKTI...

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu 00:12

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu

Kartallar, atmacagiller (Accipitridae) familyasına üyedir. Kartal türleri çok geniş bir yelpazede dağılan yırtıcı kuşları kapsar. Türkiye'de genellikle dağlık bölgelerde yaşarlar. Kartallar genel olarak diğer uçan yırtıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deccal Aramız Da !  Deccal Kimdir 02:37

Deccal Aramız Da ! Deccal Kimdir

Deccal (Arapça: المسيح الدجّال), İslam mitolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil e..

  • ZULMA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Pretty Little Liars 7. Sezon 16. Bölüm Fragmanı 00:49

Pretty Little Liars 7. Sezon 16. Bölüm Fragmanı

İki kişi bir sırrı, ancak biri ölüyse saklayabilir. Alison'ın gizemli ölümünün ardından geride kalan dört liseli genç kızın, birbirlerinden sakladıkları sırları vardır. Bu sırlar gün geçtikçe açığa çıkacak ve kızları zor..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınırsızlar Kulübü Film İzle 1:56:56

Sınırsızlar Kulübü Film İzle

Sınırsızlar Kulubü hd izle, Ron Woodroof’un hayatını anlatan film uyuşturucu bağımlısı biridir. Seksenli yılların sonlarında kendisinde bir hastalık belirtisi çıkarak hastaneye giden ron AIDS hastası olduğunu öğrenecekti..

  • Tv Series tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle 2:08:44

Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle

Sherlock Holmes daima odadaki en zeki kişi olmuştur... Şimdiye dek. Artık yeni bir suç dehası vardır: Profesör James Moriarty (Jared Harris). Moriarty hem zeka anlamda Holmes'un dengidir, hem de kötülük yapma eğilimi ve ..

  • Tv Series tarafından
  • 14.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Örümcek Adam Eve Dönüş  Spider Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş Spider Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Alty

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..