#Ceylan İllede roman olsun müzik dinle

Sevmek Hüner Değildir Kendini Sevdirmeyi Bilmeli 00:43

Sevmek Hüner Değildir Kendini Sevdirmeyi Bilmeli

Şehbal (Filiz Akın) İzmir’de öğretmenlik yapmaktadır. Kuzeni Mübin (kartal Tibet) tatilini geçirmesi için Şehbal’i İstanbul’a yanına çağırır. Bunun yıllardır beklediği evlilik teklifi olduğunu düşünen genç kız heyecanlan..

Atatürke Dil Uzatan Hasan Akara Cevap 02:36

Atatürke Dil Uzatan Hasan Akara Cevap

Nur cemaati hocalarından olan Hasa Akar Atatürk’ün annesine ağza alınmayacak iftiralar atıyordu. Şunların içine düştükleri çukura bakın: - Kimi Atatürk’ün yatak odasında eşiniyor. - Kimi Atatürk’ün annesine iftira atıyor..

  • ANKA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçek Hayatta PUBG 06:02

Gerçek Hayatta PUBG

PUBG de gün geçmiyorki daha değişik şeyler olsun.Videonun içeriğide Gerçek Hayatta PUBG ve videoda gerçekten çok güzel olmuş.Bizde sizlerle paylaşmak istedik...

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Önümüzdeki Dönemde De En Büyük Mücadelemiz Terörle Olacak 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Önümüzdeki Dönemde De En Büyük Mücadelemiz Terör

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Önümüzdeki dönemde de en büyük mücadelemiz terörle olacak. Terörü ayaklarımızın altına alarak yok edeceğiz ki ülkemizde huzur hakim olsun. dedi...

Rimel Askına Diş Beyazlatma Sık Sorulan Sorular 07:54

Rimel Askına Diş Beyazlatma Sık Sorulan Sorular

Herkese merhabalar bu videomda diş beyazlatma serüvenimi sizlerle paylaşmak istedim . Özellikle doktorumla birlikte bu videoyu hazırladım ki daha açıklayıcı ve anlaşılabilir olsun . Umarım keyifle izlersiniz :)..

Uydu Fırlatma Aracının Testi Geçememesi - Japonya 01:38

Uydu Fırlatma Aracının Testi Geçememesi - Japonya

Efenim Japonya'da özel bir şirket tarafından geliştirilen momo-2 adlı uydu fırlatma aracı başarısız bir test gerçekleştirmiş.Büyük geçmiş olsun diyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Limonlu Sütlaç 05:30

Fırında Limonlu Sütlaç

Misafirlerimin çok beğendiği, aroması ve lezzetiyle on numara olan fırında limonlu sütlaç tarifini sizin de çok beğenceğinizi umuyorum. Bu akşamki tatlınız bu tarif olabilir bence. Serin serin çok güzel oluyor. Afiyet ol..

Ünlü İsimlerin İbrahim Erkal'ın Ölümü İçin Paylaştığı Mesajlar! 10:13

Ünlü İsimlerin İbrahim Erkal'ın Ölümü İçin Paylaştığı Mesajlar!

İbrahim Erkal’ın ölümü ünlüleri yasa boğdu! İbrahim Erkal'ın ailesi sosyal medya hesabından ünlü sanatçının beyin ölümünün gerçekleştiğini açıkladı. Ünlü isimler sosyal medyada taziye mesajları yazdı. Evinin otoparkında..

  • ANKA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Patatesli Simit Börek 01:50

Patatesli Simit Börek

Bol susamlı, çıtır çıtır patatesli simit tadında börek tarifini sizler için hazırladık. Ağızda dağılan susam tanelerinin arsındaki lezzetli patates harcı ile muhteşem tadıyla yedikçe yedirten bir börek tarifi. Bizler bu ..

Patatesli Büzgü Börek Tarifi 03:15

Patatesli Büzgü Börek Tarifi

Çabucak yapılan lezzetli patatesli büzgü börek tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık sunumuyla lezzetli patates harcı ile damak lezzeti uygun börek tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayab..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Fırınınız Hamur İşlerini Kurutuyorsa Ne Yapmalısınız 00:32

Fırınınız Hamur İşlerini Kurutuyorsa Ne Yapmalısınız

Hamur işlerinin başarısı her ne kadar yapan kişiye ve tarife bağlı olsa da çoğunlukla fırının rolü de yadsınamaz. Hamur ne kadar iyi yapılmış olursa olsun fırın iyi pişirmezse sonuç kötü olur. Fırından tıkır tıkır çıkan ..

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler 06:10

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler listemize bizim mutfağımıza ait olmayan ama çok sevdiğimiz bir lezzeti, kruvasan tarifi videosunu ekliyoruz. Ev yapımı kruvasan nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tüm detayları ile bu video da me..

Nohut Yemeği Tarifi 02:08

Nohut Yemeği Tarifi

Anadolu'nun topraklarında yetişen nohut yaklaşık 8.000 yıllık tarihe sahip. Çok eski bir besin kaynağıdır. Nohutun bir çok faydası vardır. A vitamini açısından zengin. Bol miktarda mineral , kalsiyum ,magnezyum ve potas..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

İnegöl Köfte Tarifi 01:31

İnegöl Köfte Tarifi

Lezzeti ile sunumuyla harikalar yaratacak, misafirlerinizi hayran bırakacak, yemek saatlerinizi keyfe dönüştürecek bu köfte tarifini denemenizi öneririm. Köftelerin arasında en favori olan İnegöl köfte, yıllar önce Bursa..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere köfteli yoğurt kebabı tarifini paylaşıyoruz. Lezzetine doyamayacağınız köfteleri pidesi ve üzerine dökülen salçalı sosu ile enfes köfte kebabı tarifini sizlerde çok beğeneceksiniz. Kızartılmış ekmeklerin üz..

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

İnce'den Ysk'nin Kesin Seçim Sonuçlarına Ilişkin Açıklama 00:32

İnce'den Ysk'nin Kesin Seçim Sonuçlarına Ilişkin Açıklama

İnce'den YSK'nin kesin seçim sonuçlarına ilişkin açıklama Muharrem İnce, Yüksek Seçim Kurulunun kesin seçim sonuçlarını açıklamasına ilişkin Hayırlı uğurlu olsun memlekete. Bu seçim bitmiştir, yenisi var yakında, yerel ..

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın 01:23

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın

'Allah bir daha memleketimize böyle bir gün yaşatmasın' FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, şehit edilen Batuhan Ergin'in babası, O gece, oğlumuzu şehit verdik, mekanı cennet olsun. Hatırlamak bile istemediğim bir gec..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi

Bugün yufkadan leziz tavuklu sarma tarifini sizler için paylaşıyoruz. Çıtır yufkasının arasındaki tavukları ve üzerine dökülen yoğurt ile muhteşem lezzetine doyamayacağınız bir tarif. Kolay hazırlanışı ve lezzeti ile mis..

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi 01:42

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere muhteşem bir kış çorbası tarifi paylaşıyoruz. Kırmızı mercimek ile domates salçası ile lezzetli görünüşüyle ezogelin çorba tarifinin o leziz tadını bilmeyen varsa diye sizlerle paylaşmak istedik. Gaziantep'..

Kesme Hamur Çorbası Tarifi  Yeşil Mercimekli 01:56

Kesme Hamur Çorbası Tarifi Yeşil Mercimekli

Kesme Hamur Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yeşil mercimek yarım çay bardağı kesme hamur 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı tereyağı ane tuz 2 diş sarımsak Gelelim çorba nasıl yapıl..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:25

Brokoli Çorbası Tarifi

Brokoli çorbasının tarifine geçelim. Nefis yemek tariflerinden brokoli çorbası tarifi, küçük parçalara ayrılarak yıkanmış 500g brokoli uygun bir tencereye alınır, irice doğranmış bir adet kuru soğan, küp küp doğranmış bi..

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten 08:06

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten

Bu videoda size beğenerek kullandığım su gibi ama kapatıcı NYX Total Control Drop Foundation Fondöteninin ilk 14 renginin önizlemesini gösterdim, bu video sponsorlu değil nitekim 14 rengi de koleksiyon olsun diye iste..

Şişman Ablanın Sürücü Koltuğuna Sığma Çabası 00:58

Şişman Ablanın Sürücü Koltuğuna Sığma Çabası

Sürücü koltuğuna sığmak isteyen şişman abla oldukça çabalamış ve sonunda başarmış. Bu iş oldukça zaman almış olsun başarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kıymalı Çorba Tarifi 01:22

Kıymalı Çorba Tarifi

Evdeki minik oğlumuza mümkün olduğunca besleyici çorbalar yapmaya çalışıyoruz, Eti köfte dışında tüketmiyor bu nedenle çorbalarda mümkün olduğunca kullanmaya çalışıyoruz. Küçük yaşta çocuğu olanlar için de farklı bir alt..